Maistas

Naujausi straipsniai

Saldesniam gyvenimui: kuris saldiklis yra geriausias?

rudas cukrus, baltas cukrus, medus, stevija, agavų sirupas ir visi kiti saldikliai – akys tiesiog raibsta nuo saldiklių gausos parduotuvių lentynose. tad šįkart domimės ir klausiame, kaip išsirinkti saldiklį, kuris būtų ne kenksmingas bet galbūt dar galėtų būti ir naudingas mūsų organizmui? svarbiausia – vengti dirbtinių saldiklių pasaulio sveikatos organizacija rekomenduoja per dieną sunaudoti ne daugiau kaip 25 g. cukraus. deja, tačiau labai dažnai mes peržengiame šią ribą ir net neįtardami cukraus gauname kur kas daugiau nei mums...

Skaityti daugiau

Populiariausi straipsniai

Frankenšteino maistas

Pasaulyje jau ne vienerius metus vyksta diskusijos dėl genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir genetiškai modifikuotų produktų (GMP) keliamos rizikos aplinkai, žemės ūkiui ir žmonių sveikatai. Pagal Europos Sąjungos reikalavimus genetiškai modifikuoti galima tik tris maisto produktus: sojas, kukurūzus ir rapsus. ...

Skaityti daugiau

Mūsų draugai

Mūsų draugai