Maistas

Naujausi straipsniai

Paskutinės žiemos atsargos – marinuotos ir raugintos daržovės: kuo jos mums naudingos?

šaltuoju metų laiku karts nuo karto save ir kitus palepindavome marinuotomis ar raugintomis daržovėmis, kurių pasiruošėme vasaros ar rudens metu. rauginti grybai, kopūstai ar marinuoti agurkėliai puikuojasi ne vienos šeimininkės virtuvės lentynose tol, kol galiausiai pasiekia išalkusių svečių ar namiškių burnas...ir puiku, lepinkimės šiais raugintais produktais, nes tai puikus garnyras prie mėsos, kuris ne tik kad neturi daug kalorijų, bet dar ir yra labai sveikas ir itin naudingas ! ar žinojote, jog mėsą valgant su raugintais kopūstais geriau...

Skaityti daugiau

Populiariausi straipsniai

Frankenšteino maistas

Pasaulyje jau ne vienerius metus vyksta diskusijos dėl genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir genetiškai modifikuotų produktų (GMP) keliamos rizikos aplinkai, žemės ūkiui ir žmonių sveikatai. Pagal Europos Sąjungos reikalavimus genetiškai modifikuoti galima tik tris maisto produktus: sojas, kukurūzus ir rapsus. ...

Skaityti daugiau

Mūsų draugai