MITYBA

Naujausi straipsniai

Kartą paragavęs negali sustoti: kodėl?

„jis labai rajus“, - pasakė moteris, kuri pamatė vyrą, valgantį greito maisto restorane mėsainį. šis, su didžiausiu malonumu dėjo į burną riebaluose keptas bulvytes, užsigėrė valgydamas mėsainį gazuotu gėrimu, o desertui dar pasiėmė ir obuolių pyrago gabalėlį. „po sunkios darbo dienos, nusipelniau“, - atsisukęs į iš tolo spoksančią moterį tarė jai vyras ir užbaigė valgyti likusią dalį pyragėlio... taigi, šįkart domimės ir klausiame, kodėl taip sunku kartais yra sustabdyti tuos „apsirijimo sindromus“? ...

Skaityti daugiau

Populiariausi straipsniai

Frankenšteino maistas

Pasaulyje jau ne vienerius metus vyksta diskusijos dėl genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir genetiškai modifikuotų produktų (GMP) keliamos rizikos aplinkai, žemės ūkiui ir žmonių sveikatai. Pagal Europos Sąjungos reikalavimus genetiškai modifikuoti galima tik tris maisto produktus: sojas, kukurūzus ir rapsus. ...

Skaityti daugiau

Mūsų draugai