MITYBA

Naujausi straipsniai

5 rimtos priežastys negerti pieno.

vis dažniau skamba varpai apie pieno keliamą pavojų. ne tik pieno - visų pieno produktų: sūrio, varškės, grietinės, jogurto, sviesto. ar tai tiesa? 1. pieno žala: sumažina kalcio kiekį. pieno sudėtyje esantis baltymas padidina skrandžio terpės rūgštingumą (pienas yra rūgštinis produktas) ir mūsų organizmas turi pasitelkti mineralus šios rūgšties neutralizavimui. kadangi iš visų mineralinių medžiagų kalcio yra daugiausia, organizmas naudoja kalcį rūgščiai neutralizuoti. taigi, organizmas ima iš kaulų kalcį žalingam pieno poveikiui...

Skaityti daugiau

Populiariausi straipsniai

Frankenšteino maistas

Pasaulyje jau ne vienerius metus vyksta diskusijos dėl genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir genetiškai modifikuotų produktų (GMP) keliamos rizikos aplinkai, žemės ūkiui ir žmonių sveikatai. Pagal Europos Sąjungos reikalavimus genetiškai modifikuoti galima tik tris maisto produktus: sojas, kukurūzus ir rapsus. ...

Skaityti daugiau

Naujausi gydytojų atsakymai

Mūsų draugai