Per gražiai, Violla, parašei apie mane.Nesu to verta.
Apsiniaukę, na, ir labai gerai...
Turiu porą darbų, kuriuos turiu įveikti, nors ir labai tingisi, neįdomu ir nuobodu. Bet reikia ir tiek. Rytoj Klepbonišky , netoli Šeduvos, ten, kur yra etnografinis kaimas, vyks žolinės šventė,t.y. vaistažolių šventė. Galvoju važiuoti. Jei nelis, jei nebus karščio per 30 laipsnių.manau, kad tau, Violla, patiktų, nes domies sveika gyvensena, natūraliais produktais, kitokiu gyvenimo būdu, nei dabar įprasta. Žaviuos, kad tuo domies, tai įdomu ir naudinga. ir kaip gerai, kad gali ir relaizuoti tai, pagelbėti ir kitiems žmonėms patarimais. Aš irgi esu buvus Sveikatos mokykloje, man labai labai patiko.
šįryt viriau sveikuolišką košę- į verdamą ryžių košę įkrėčiau nemažai tarkuotų cukinijų:)) Skanu ir sveika:)) Anądien kepiau cukinijų griežinėlius ant laužo, ant grotelių.Prieš tai tuos griežinėlius pašlaksčiau citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, papipirinau, padruskinau.Buvo labai skanu su kepta ant laužo lašiša. geros Jums visoms dienos:)) Norėčiau, kad čia ateitų Veta, Gabija ir kt.moteros beigi vyriškiai:)) pašnekėti apie bile ką. Turiu madą-atėjus ryte į darbą anksčiau, geriu kavą su juodojo šokolado gabalėliu ir kam nors ką nors parašau.Man taip smagiau:))