Roberta

2015-08-12 05:08

Per gražiai, Violla, parašei apie mane.Nesu to verta.
Apsiniaukę, na, ir labai gerai...
Turiu porą darbų, kuriuos turiu įveikti, nors ir labai tingisi, neįdomu ir nuobodu. Bet reikia ir tiek. Rytoj Klepbonišky , netoli Šeduvos, ten, kur yra etnografinis kaimas, vyks žolinės šventė,t.y. vaistažolių šventė. Galvoju važiuoti. Jei nelis, jei nebus karščio per 30 laipsnių.manau, kad tau, Violla, patiktų, nes domies sveika gyvensena, natūraliais produktais, kitokiu gyvenimo būdu, nei dabar įprasta. Žaviuos, kad tuo domies, tai įdomu ir naudinga. ir kaip gerai, kad gali ir relaizuoti tai, pagelbėti ir kitiems žmonėms patarimais. Aš irgi esu buvus Sveikatos mokykloje, man labai labai patiko.
šįryt viriau sveikuolišką košę- į verdamą ryžių košę įkrėčiau nemažai tarkuotų cukinijų:)) Skanu ir sveika:)) Anądien kepiau cukinijų griežinėlius ant laužo, ant grotelių.Prieš tai tuos griežinėlius pašlaksčiau citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, papipirinau, padruskinau.Buvo labai skanu su kepta ant laužo lašiša. geros Jums visoms dienos:)) Norėčiau, kad čia ateitų Veta, Gabija ir kt.moteros beigi vyriškiai:)) pašnekėti apie bile ką. Turiu madą-atėjus ryte į darbą anksčiau, geriu kavą su juodojo šokolado gabalėliu ir kam nors ką nors parašau.Man taip smagiau:))

violla

2015-08-11 20:08

Man ir atrodo dažniausiai, kad likau žiopsoti laiko pakelėje...
Gal todėl ir nemėgstu lyrikos. Bet. Vėl prisiminiau vieno lyriko mintį:-...krūmas lietuje gali būti gražiausia lakštingalų sakykla, o nuplėštas vėjuje moters lietsargis gali reikšti įvykį...
Tai gal todėl ir stengiuosi vis dar nepamiršti skėčio...:)
Dar žinau, kad svajonės niekada nebūna juokingos, bet kokia iliuzija gali išsipildyti...
Nors vėlu. Kortos mestos, žaidimas seniai įpusėtas ir išblyškęs lošėjas jau žino, kad viską praloš...bet...žinodamas, lošia ir lošia, pagaliau įtikėjęs, kad VISKĄ IŠLOŠ...
Ir...labai jau vėlu. Ūkia vėjo vilkolakis tuščiuos labirintuos pasaulio, kur tęsia kelionę nepalūžtanti niekaip lemtis.

Vilte

2015-08-11 16:08

Na ir as jau grizau po darbu, po dusu nusiprausiau tai atsigavau, dabar geriu kava su pienu ir rasau...))sukroveme su sunum ir mama plytas, o paskui dar penkiu metru rastus keleme i traktoriaus priekaba, nes turi vyras isvezti pjauti gegnes...aisku ir vyras padejo kelti, nes mes su mama sunkiai butumem pakele...
Tuoj dar viena amata turesiu...)))pasidarysiu statybininke..;))))))

Leta

2015-08-11 15:08

Suprantu Violla tavo laukimq. Tik aš įsitikinau, kad laukti neužtenka. Reikia suktis pačiam, kelt save iš pelkės nors ir už vieno plauko. Manau, kad jautiesi atsidūrus šalikelėj, bet juk dvidešimt pirmas amžius, Seniai jau nėra Einšteino, bet jo reliatyvumo teoriją turim. Taigi ir vėl sakau, kas žino, kur kelias o kur šalikelė? Drąsiai galim sakyti, kad kelias ten, kur esam mes. Ir smuikai groja maršus, ne tik triūbos. Va man sugedo lygintuvas, liko kalnas skalbinių. Valio, nereikia lyginti, galiu paplepėti:)))
Vilte, nepersitempk su tom plytom, o jei saikingai dirbsi - gerai miegosi

Vilte

2015-08-11 12:08

laba visiems...o as iki siol darbavausi...pavakari eisiu nesti plytas.Sodyboje truputeli keiciam aplinka.O taip nelabai, kaip jauciuosi, tai ryte isgeriau daugiau nei puse tabletes clonazepamo.

Leta

2015-08-11 10:08

Na ir aš vietoj pietų nuėjau su dukra į Akropolį. Ji nusipirko bliuzelę, tai irgi išėjom kaip ant sparnų, nes atėjo tokia susimurkšlinusi, o išėjo graži.
O tu Violla su tais smuikais baik. Ir kas pasakė, kad kasdien turi būti vienodai gwea, darbinga nuotaika? Gamtoj visur yra ciklai, tai nepriekaištauk sau, kai norisi patingėti. Tiesiog viena diena tokia, kita kitokia ir visos reikalingos.Cingu seminare mus mokė viską daryti tiek, kiek nori kūnas. Kol malonu.
Kaži kaip Viltei sekasi, gal atsilieps.

Leta

2015-08-11 08:08

Užsiregistravau

Leta

2015-08-11 08:08

Laba diena, taip ir maniau, kad Robertos būta, visada ankstyva. Na gal ir užsiregistruosiu. Violla, pagal tavo nuveiktus vakar darbus, manau, kad dieną praleidai gerai. Aš irgi pasiknaisiojau po žemę, bet prakaitas tai kapsėjo nuo nosies. Todėl neilgai ištvėriau, gal pora trejetą valandėlių iš ryto. Apskritai dabar jaučiuosi darbinga, gal dėl to, kad vartoju kažkokį ten kofermentą Q10. O gal kad smagu galvoti apie pasikeitusius namus. Paprastai renkuosi tik drabužį, o dabar baldai, grindys, paveikslai. Na paveikslas vienas, o paskui komponuosiu vaikų ir anūkų nuotraukas, noriu pasidaryti kažkokį lyg stendą

Roberta

2015-08-10 17:08

pagalvojau apie tai, kad norėčiau, bet truputį gal man dar per anksti, dar nespėjau rdquo;išsivėdėtirdquo;:)) Nors...dar visas mėnuo , gal spėsiu:)) Juk būna, kad kartais norisi iš namų pabėgti, o toks praleidimas savaitgalio-labai neblogas:))Įsivaizduoju, kaip Jums , Leta, smagu:)) Atsimenu, kaip aš džiūgavau, kai šią žiemą pirkom naujas užuolaidas. Tikrai geras jausmas, atsišviežinimo ir šiaip...Kuo daugiau tokių švenčių:)) Tikrai-tokie maži dalykai kartais virsta tikrom šventėm.O va kai būna pvz., kokia miesto šventė, tai...nežinau, man tai jokia šventė kažkodėl...Vakar kaip tik buvom koncerte miesto šventėj, na, koncertas tai geras, bet aplink pilna diedų su alaus buteliais, net į sceną veržės girtos pagyvenusios ir jaunos moterys, kaip nejauku žiūrėti buvo...na, išgėrė, tai išgėrė, bet makaluojas priešais, šūkauja,vos ne už kelnių griebia dainininkams, kažkaip nesmagu buvo prieš miesto svečius:((

Leta

2015-08-10 17:08

Roberta, tu irgi gali prisijungti, juk mokėti tau reiks mažiau. Būtų labai įdomu.
Aš šią vasarą labai daug padariau dėl savęs, jau matau, kaip atrodys mano kambarys po gero mėnesio, kai gausiu užsakytus baldus. Grindys ir sienos jau naujos. Ir langai. O šią savaitę užsisakysiu užuolaidas, pačias gražiausias. Va!!!!!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių