Malvina

2015-08-16 09:08

galiu parasyt tik tiek,kad as sergu taip pat vid.sunkumo depresija.Ji man nepadejo niekada,o as jai niekada netsukau nugaros.Taip,Leta,as jau paskubejau.Bet ji mama,oa as kas ....ji serga ir visi jos gaili,vaiku mazesniuju net nenusiteikus leist i mokykla.O dejuodavo amzinai,kad jai sunku.Ji suranda bet koki pasiaiskinima,bet kam,manipuliavo visa kaimeli,skolindavos pinigu,nes ji apsipirkindedavo ...................ir aplamai man ji jau dzin.Tegu kapstos as pati sergu liga ,ta vadinama IS .ir jai vidutinio sunkumo depresija ir man.....o kita sesuo grizusi,piemenka,man eme skaityt morala,kam as paskambinau soc darbuotojui.Tiesa,ji dauguma is kaimo pletku zino,ir gerai.Mano seser seima rizikos faktoriu grupej.Dar nezino to,kad ji prie visko ji dar agresyvumo pilna,savo vaikiukam taip skeldavo antausius,kad jie metra nuskrisdavo.kadangi retai atvaziudavau,matydavau melynes,nubrozdinimus,bet tai slepe.Kazkada sesuo savo tevui tai snuki,liaudiskai tariant istalze......pasibaisejau,gavo ko norejo,tegu skesta ir maziau verkslena socialinei darbuotojui del pinigu trukumo.Mat ji megsta puostis....o kita sesuo man pasake,kad as savo marke keliu....nieko sau....prazliumbiau visa vakara ir prigeriau daug raminanciu,dar ir dabar isegeriau.ne man sis gyvenimas...dar daug ko nepasakoju,manau nebutina.Norisi tik miego ir ramybes,o daugiau....zinot,bet,kas keisciausia,kiek as buciau beisgerus samone dar veikia,tik jau be gaaaalo silpna,tad krenetu i lova.Nekenciu saves uz kvailuma,bet as visad norejau padet seimai.ir be jokios savo markes kelimo.Man nusispjaut i ta rsquo;rsquo;markeeeeeeersquo;rsquo;rsquo;man ne vieta zemej....po 10 ir as pratrukau,as silpnas zmogus,ir jus buvot neteisus.

virga

2015-08-16 09:08

Sveiki, kaip laikotes? Nugi Roberta, kaip tai tau laime vis tiek su pinigais asocijuojasi - ir kelione be pinigu negalima, ir bankas tik juos priimti gali! Turbut ne taip pratima issprendei:))

Roberta

2015-08-16 06:08

Kai ėmiau rašytis, tai man išėjo tik visokie įsakymai sau-ką turiu, privalau padaryti, kad jausčiausi geriau. T. y. visokios kovos su savo ydom:((Nemoku net užsirašyti to, kas malonu, nesugalvojau:((Arba man vieni punktai su kitais prieštarauja:)) Pvz. užsirašiau, kad noriu kelionės poilsinės ir naujo rūbo ir užsirašiau, kad noriu gale metų turėti pasidėti į banką juodai dienai pinigų:))

laime

2015-08-16 05:08

Kodėl laimės dažniausiai negalima nusipirkti?
1. Surašykite 10 ar daugiau dalykų, kurių jums labiausiai norėtusi gyvenime. Tai gali būti bet kas: įvairios patirtys, nauji įgūdžiai, materialūs dalykai – paaukštinimas darbe, naujas verslas, nauja antroji pusė, o gal visa diena ežere ant vandens motociklo...
2. Dabar iš jų išsirinkite 3 svarbiausius dalykus, kurie daugiausiai prisidėtų prie jūsų gyvenimo kokybės pagerėjimo.
3. Daugelis pratimą atlikusių žmonių pastebi, jog pasirinkti dalykai dažniausiai nieko nekainuoja: juos tiesiog reikia daryti!
4. Pagalvokite, ar nevertėtų į savo gyvenimą įtraukti kuo daugiau tokios malonios veiklos. Nereikia užsimoti per plačiai. Iš pradžių pagalvokite, kaip viskas pasikeistų jūsų gyvenime, jei palengva pradėtumėte tai įgyvendinti. Užsirašykite keletą malonių darbų, kuriuos galėtumėte atlikti kitą savaitę, padarykite juos ir būsite laimingesnis. Genialu yra tai, kas paprasta.

zilvinas

2015-08-15 18:08

O koks buna jausmas kai pilnai isgyji nuo depresijos?Ar tada eina matyti ar jausti gyvenimo prasme?Parasykite kas isgijote nuo depresijos.Kaip atrodo pasaulis kai isgyjama nuo jos?

Malvina

2015-08-15 13:08

Tiesa,ar gali raminantys,antidepresantai,trakviliantai.... mazinti leukocitu kieki kraujyje? Pries menesi dare kraujo tyrimus ir buvo per mazas leukocitu kiekis kraujyje,geriau ALKYMER,neatsimenu tai vaistai ar papildas,stai po menesio su puse vel dare kraujo tyrimus ir tu leukocitu dar pamazejo iki 3,7 ...Cia as apie save...gal kas susidure buvot?

Malvina

Man padejo apsisprest Leta,violla,guru ,vilte...aciu Jums.

Malvina

Net nustebau,kad sesuo sugebejo vyra is darbo issiprasyt,kad pas ja atvaziuotu....kazkaip nebesuprantu nieko.Kiek zinau gydytojai radikaliai pakeite gydymo kursa,nes netiko tas,kuri taiko...negaliu nuvaziuot pas psichiatra,tai viska zinau apytiksliai...O vyriausiajai dukrai 11 metu,ne tokia maza,bet labai jautri,mokslai nesiseka....jai reikalinga psichologo konsultacija ..

Malvina

Viskas gerai,ne taip lengva mane isvest is pusiausvyros,turiu svarbesniu problemu,nei aiskintis ka rsquo;rsquo;pavogiaursquo;rsquo;.O zinot,nevogsi-negyvensi...juokauju aisku...
Na,sesuo su manim stengias nebendraut....kazin kodel...visko ,ko reikia praso per kita seseri...Vis tik paskambinau socialiniam darbuotojui,siaip zino beveik visa esancia situacija.Bet tevus ragint turiu ir pastoviai sekt ju gyvenima,ta daro ir socialine darbuotoja.Na,o ar gali but ,kad ji manipuliuoja musu jausmais??????????..........visi jos tarsi gailisi...tai sesuo su tais zmonem bendrauja,o manes kazkaip neitikino jos nupiesta rsquo;rsquo;tragiskarsquo;rsquo;padetis ,jos atzvilgiu...man atrodo siek tiek sesuo serga miunchauzeno sindromu....mastau ir nieko nebesumastau.Arteja mokslo metai....trys vaikai eis i mokykla,teks man vaziuot ir vel.

arija

Baisi ta depresija, daug metu negalejau sau pripazinti kad ja sergu. Bet kai nbebegalki kambario išsišluoti, kai tau darosi sudetinga valgyt pasidaryti tada jau būtina susirūpinti. Dabar jau 3 metai geriu ASENTRA ir REMORON ir tfu,tfu,tfu jaučiuosi neblogai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių