2015-08-16 09:08
galiu parasyt tik tiek,kad as sergu taip pat vid.sunkumo depresija.Ji man nepadejo niekada,o as jai niekada netsukau nugaros.Taip,Leta,as jau paskubejau.Bet ji mama,oa as kas ....ji serga ir visi jos gaili,vaiku mazesniuju net nenusiteikus leist i mokykla.O dejuodavo amzinai,kad jai sunku.Ji suranda bet koki pasiaiskinima,bet kam,manipuliavo visa kaimeli,skolindavos pinigu,nes ji apsipirkindedavo ...................ir aplamai man ji jau dzin.Tegu kapstos as pati sergu liga ,ta vadinama IS .ir jai vidutinio sunkumo depresija ir man.....o kita sesuo grizusi,piemenka,man eme skaityt morala,kam as paskambinau soc darbuotojui.Tiesa,ji dauguma is kaimo pletku zino,ir gerai.Mano seser seima rizikos faktoriu grupej.Dar nezino to,kad ji prie visko ji dar agresyvumo pilna,savo vaikiukam taip skeldavo antausius,kad jie metra nuskrisdavo.kadangi retai atvaziudavau,matydavau melynes,nubrozdinimus,bet tai slepe.Kazkada sesuo savo tevui tai snuki,liaudiskai tariant istalze......pasibaisejau,gavo ko norejo,tegu skesta ir maziau verkslena socialinei darbuotojui del pinigu trukumo.Mat ji megsta puostis....o kita sesuo man pasake,kad as savo marke keliu....nieko sau....prazliumbiau visa vakara ir prigeriau daug raminanciu,dar ir dabar isegeriau.ne man sis gyvenimas...dar daug ko nepasakoju,manau nebutina.Norisi tik miego ir ramybes,o daugiau....zinot,bet,kas keisciausia,kiek as buciau beisgerus samone dar veikia,tik jau be gaaaalo silpna,tad krenetu i lova.Nekenciu saves uz kvailuma,bet as visad norejau padet seimai.ir be jokios savo markes kelimo.Man nusispjaut i ta rsquo;rsquo;markeeeeeeersquo;rsquo;rsquo;man ne vieta zemej....po 10 ir as pratrukau,as silpnas zmogus,ir jus buvot neteisus.