as

2015-11-07 10:11

kiekvieno cia nuomone.manes tai tikrai nepurto varske,labai daznai jos pasilkstu ir naudoju.kava geriu,nes rekomendavo gydytoja.ar geriau koki amantadina ir ....tai va gyvenam kas kaip ismano.o apie joias dietas tai net nezadu galvoti.dietologu isvada,jei sirgdama is laikysies dietu ,taitikrai sesi greiciau .....tikiu suprasite ka norejau parasyti.

Artūras

sveiki,noreciau paklaust kaip daznai leidziates B grupes vitaminus?

Patricija

Man tai labiausiai patinka dialogai su mano gydyt5oja...
Patricija; O as zynokit visai su aukstais kulniukais negaliu vaikscioti
Gydytoja: Tai nevaiksciok
Patricija: O as jei ilgiau pavaikstau tai silpna ir galva svaigsta
Gydytoja: Tai nevaiksciok
Patricija: O man zinokit pusiausvyra sutrikusi
Gydytoja: Tai nevaiksciok ir is vis ko tu cia atrodai kaip visikai sveikas zmogus, jau net keista kazkaip?

Kristina

2015-11-07 09:11

sveiki...as nesergu bet man artimiausias zmogus -mama serga.jau 20 metu...tikriausiai per tiek laiko turejau apsiprasti su tuo, bet kazkodel vis sunkiau matyti akyse gestanti zmogu...aplinkiniai apie sia liga mazai ka tezino taigi neturiu su kuo pasikalbeti...noreciau daugiau suzinoti, kad bent siek tiek galeciau padeti...butu malonu pabendrauti su mane suprantanciais zmonemis. mano e -mail krikikisciukas@one.lt

Geras

2015-11-07 09:11

Tai va tas ir yra, kad didžiausia bėda koordinacija ir ištvermė ( kaip ir kitų nelabai:) Vartoju dar tik pirmą mėnesį ( baiginėju) tai vėl reikės važiuot pas medikus. Ar ką tirs, ar tikrins ( tinka- netinka) nežinau.Turėtų. O tada kas- vėl pastoviai tas pats. Gerai, kad nauda bus ( nors kokia), o jeigu vien nenauda, tai... nebesuprantu....Nors aišu, reikia gal ilgiau pavartot, kad įvertintus ar kiek padeda.

Patricija

2015-11-07 08:11

Jei kas gavot informacijos is Imunolitos gal galetumet man persiusti i pat2ience@yahoo.com Aciu

jonas

2015-11-06 21:11

Nereikia pasiduoti. Pasakysiu atvirai, as negirdejau, kad kas nors butu pasveikes, taciau girdejau ir skaiciau istoriju, kuriose pasakojama, kad tinkama gyvensena pagerina esama bukle. Reikia sveikai maitintis, daryti, nors ir labai lengva manksta, tiketi, kad viskas bus gerai, nes vidine busena sergant labai svarbi. Skaisciau, kad kai kuriems padeda atsisakymas maisto produktu, kurie turi gliuteno (grudai, duona, pyragai...) ir pieno baltymu (suris, pienas, varske...). Jie yra didziausi alergenai, o IS yra tarsi alergine reakcija. Nesakau, kad tai vienareiksmiska tiesa, bet jei jau viskas isbandyta, tokius dalykus pabandyti galima- tikrai nepakenks. Dabar ir pats bandau tokia dieta, jauciuosi truputi geriau.. Stengiuosi kiek galima daugiau judeti, nes uzsisedejimas irgi kenkia. Tikiuosi visi neprarasite vilties. Sveikatos ir stiprybes.

as

2015-11-06 19:11

NEGIRDETAS TOKS VAISTAS IDOMU KAS JI SKIRIA BANDZIAU APIE JI PASKAITYTI.JEI NESKAITETE TAI ISIVESKITE APRASO.

?

2015-11-06 18:11

Na man padarė ir matė nežinau

Anonimas

2015-11-06 17:11

Tai kad tai ir lieka...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių