Roberta

2015-05-26 09:05

Vieni žmonės vienaip, kiti kitaip kenčia.Užjauskim viens kitą, ieškokim bendrumo.Šiandien labai karšta, sunkiau gyventi. bet...nusišypsokim sau ir kitam, padėkokim dievui už tai, kad esam šiam pasauly.Nugi būtume va numirę, nematytume, kad alyvos žydi, kad žmonės tiek daug gero sukuria:)). pabandykim imti ir kažką gero padaryti tiesiog šiaip sau. Nereikia tik apie save galvoti. Gal kažkam, šalia esančiam,labai blogai. O jei gerai, o jei geriau-pasidžiaukim tuo ir patys tapsim didesni, smagesni, turtingesni.Palaikykit už mane špygą dėl sėkmės-va tuoj įskaitą laikysiu:) labas visiems:))

violla

2015-05-26 07:05

Niekas nebudi...:)Ar niekas neturi minciu? As irgi neturiu, nes dar neatsipainioju. Lyg is duobes kapstaus, bet ant akiu toks geras voratinklis uzmestas, ir dar toks ikyrus...
Einu vel, ko nors ieskot-kas belieka. Gal pakeliui kokia iliuzija sutiksiu.

doppelgänger

2015-05-25 23:05

Zundai

Prisiminiau vaikystę, panorau tau nusiųst šią dainą:

www.youtube.com/watch?v=KAGwFI3nlyUfeature=related

doppelgänger

2015-05-25 22:05

Zundai

Artimiausiu metu tikrai nežadu bėgti:) Nėra taip paprasta ir problema egzistuoja: myliu vietą, kur išaugau, mėgstu žmones, kurie mane supa ir t.t.:) Oi, berods žodžius "myliu" ir "mėgstu" supainiojau vietomis:)

zunda

2015-05-25 21:05

Mintis galvoje tik viena - labai pavargau, noriu, kad viskas pagaliau baigtųsi.

doppelgänger

Zundai

Nesakau - krapštykis. Nepavydžiu duobėto kelio. Pas mane keliai panašūs į Lietuvos: tai lygiu greitkeliu riedi (retai), o kartais Laisvės prospekto užtenka, kad užknistų. Vat smegduobių gyvenime bijau, porą kartų rimtai kritau, tikrai nesužavėjo.

zunda

viollai

Išsikapstei iš duobės, palikai tuščią ir neuždengtą.
Aš įkritau. Giliai, labai giliai.

Audrone

Bijoti mirties tai tas pat, kaip bijoti uzaugti. Juk augti buvo nebaisu? Net nepajutom kaip uzaugom. Kokia prasme bijoti to, kas neisvengiama? Kaip nebijome uzmigti ir pabusti, taip neturetume bijoti numirti. Niekas negrizo is anapus ir nepapaskojo, kaip ten yra is tikruju. Tikejimas reinkarnacija padeda nebijoti mirties ir netgi paguodzia gyvenant sitokiame ziauriame ir neteisybes pilname gyvenime. Katalikybe varo i depresija jau vien todel, kad nepalieka zmogui jokios vilties ateityje pasitaisyti ir nepaaiskina, uz ka geras zmogus kencia sioje zemeje. Reikia tiketi, kad yra gyvenimas po mirties. Jam ruosiames gyvendami dabar. Reikia moket dziaugtis kiekviena gyvenimo akimirka, kiekviena smulkmena. O bijant mirties tik greiciau susenstama. Mano patarimas - pamastyti apie tokius dalykus kaip "kodel as mastau?", "Kas vercia plakti mano sirdi?", "Kokia energija varineja krauja?", " Kaip as jauciuosi savo kune ir kodel as butent sitame kune, o ne kitame?", "Kam yra duoti zmogui pojuciai ir kaip yra blogai netekus vieno kurio nors?". Kai atrasi atsakymus i siuos klausimus, tuomet ateis susitaikymas su mintimis apie mirti. Pamatysi, kad mirtis nera baisus dalykas, kad ji truks tik akimirka ir net nepajusi, kad numirei. Lygiai taip, kaip nugrimzti i sapnu pasauli. Ar verta save grauzti visa gyvenima, pavyzdziui 100 metu? Juk yra daug idomios veiklos, kol gyvename. Siulau daugiau paskaitineti Rytu filosofija. Tikra atgaiva sielai ir geras vaistas nuo baimiu. Jei tas nemacys, tai tada galima nueit ir pas psichoterapeuta. Zinoma, jis nieko geresnio nepatars, tik israsys vaistu, gerinanciu nuotaika.

mazyte

Man irgi taip buvo ir zudziausi ir gydziausi...bet niekas nepadejo, kol sutikau daruga gyvenimo drauga su ta pacia lemtimi noru zudytis, skaudinti kitus. Mums dviese legviau mes isbridome is depresijos suliau ir tau susirasti tokio pat kaip tu su noru negyventi. Patik bus lengviau.

doppelgänger

2015-05-25 19:05

www.youtube.com/watch?v=NqT3jUsKoFM
Kažkodėl gerai jaučiuos. Eisiu miegot, ryte vėl kitaip jausiuos, po to į darbą. Myliu gyvenimą, gal ir po to kažkokia forma gyvastis bus, na, norėčiau:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių