2015-03-02 15:03
Antra diena tos dietos laikaus, tai nieko nejaučiu, kad valgyt norėčiau, nes maisto tai pakanka. Tik, negali valgyti to, ko norėtųsi šiaip.Na, per pietus šeimai dariau buvlvių košę su pienu, troškinau daržoves, tai žuvį specialiai viriau, o ne kepiau, o košės nevalgiau. Pasisvėriau-nukrito kg vienas:) Visa esmė-kantrybėje.Juk daug ką mes, moterys, pradedam, o patęsiam tai neilgai, tuoj numetam.. va čia tai bėda. NA, sakiau, Gabija, kaip |jūs-cypsiu, bet darysiu tai ką užsibrėžiau. Tik į šią dietą dar įtraukiau puodelį uogų.Mat esu užsišaldžiusi, manau-tai tik į naudą. O kadangi joje yra ir medaus, kakavos, tai neišbadėsių saldėsių. na, žiūrėsiu:) Man tai labai skanus rauginti kopūstai su sėmenų aliejumi ir svogūnais ir dar alyvuogėm, oi oi . jei maisto neprimaišai, nepučia vidurių. Iš viso reikia stengtis vienu metu valgyti tik vieną produktą-virškina geriau ir viduriai ramūs. Dar prisitaisiau ryte du litrus vandens su vienos citrinos sultim, tai išgėriau po truputį-organizmą valo ir valgyti mažiau noris. labai daug judėjau šiom dienom.kažin-kodėl taip žiauriai tingisi daryti mankštą. na, kai darai, gi visai malonu, na, bet kol pradedi..jergau jergau, kaip tingisi.Einu geriau grindų plauti, valgyti daryti, bet ne mankštą daryti:)Ryte įsijungiau meditacinę muziką, užsidegiau kvepiančių aliejų, tai savotiškai taip buvo-mankšta, malda, meditacija... Gera. Bet taip galiu tik savaitgalį. kasdien, nors ir anksti keliuos-pusė 6, man vis vien trūksta laiko, noro ir ramybės tam. Visi tuo laiku ruošias į reikalus eiti.... o grįžus iš darbo gi puolu valgyti daryti, kada čia medituosi. Na, bet aš čia teisinuosi tik.iš tikro, kai labai nori , žmogus daug gali. kai darai, kas patinka, kas yra tavo, nereikia valios pastangų, pats nori, savaime sieki. Aš tai galėčiau skaityti ir skaityti..mėgstu knygas, bet juk negulėsi su knyga kaip lodorė:)