Roberta

2015-03-03 10:03

šį rytą turėjau gražų laiką:)na, čia taip kalbu nelietuviškai:) to have a good time:) atsibudau anksti, išsiviriau kavos, uždengiau lėkštele, ant jos padėjau šokolado ir magvit tabletę.Išgėriau vandens dar prieš tai. Taigi-nuėjau į savo mažą kambarėlį, užsidegiau kvepiančių aliejų, šiaip žvakę. Padariau kelis kvėpavimo pratimus-jogai išmokė.Tai valymo pratimas-blogų minčių, tpsknt:) pasimeldžiau, prašydama Dievo padėti man būti stipria, valinga, darščia.įsivaizdavau aplink save lyg kiaušinį sidabro-čia apsaugai nuo pikta linkinčių.Savotiška meditacija. pasiraičiau ant grindų, padariau kelis jogos pratimus. Žinoma, kava pravėso, o šokoladas ištirpo-tapo šiltu skystu šokoladu. Ramiai įsijautus į savo gražius pojūčius išgėriau kavą, sulaižiau šokoladą-taip buvo gera, taip ramiai, neskubant, negalvojant Nieko. Tikras proto ir jausmų išvalymas. Reiktų tai daryti vakare taip pat. Tik reikia, kad nieks namie nesimakaruotų. Bet galima visa tai išjausti ir vaikštant kur nuošalesnėje vietoje-kur vanduo, medžiai.

Roberta

2015-03-02 15:03

Antra diena tos dietos laikaus, tai nieko nejaučiu, kad valgyt norėčiau, nes maisto tai pakanka. Tik, negali valgyti to, ko norėtųsi šiaip.Na, per pietus šeimai dariau buvlvių košę su pienu, troškinau daržoves, tai žuvį specialiai viriau, o ne kepiau, o košės nevalgiau. Pasisvėriau-nukrito kg vienas:) Visa esmė-kantrybėje.Juk daug ką mes, moterys, pradedam, o patęsiam tai neilgai, tuoj numetam.. va čia tai bėda. NA, sakiau, Gabija, kaip |jūs-cypsiu, bet darysiu tai ką užsibrėžiau. Tik į šią dietą dar įtraukiau puodelį uogų.Mat esu užsišaldžiusi, manau-tai tik į naudą. O kadangi joje yra ir medaus, kakavos, tai neišbadėsių saldėsių. na, žiūrėsiu:) Man tai labai skanus rauginti kopūstai su sėmenų aliejumi ir svogūnais ir dar alyvuogėm, oi oi . jei maisto neprimaišai, nepučia vidurių. Iš viso reikia stengtis vienu metu valgyti tik vieną produktą-virškina geriau ir viduriai ramūs. Dar prisitaisiau ryte du litrus vandens su vienos citrinos sultim, tai išgėriau po truputį-organizmą valo ir valgyti mažiau noris. labai daug judėjau šiom dienom.kažin-kodėl taip žiauriai tingisi daryti mankštą. na, kai darai, gi visai malonu, na, bet kol pradedi..jergau jergau, kaip tingisi.Einu geriau grindų plauti, valgyti daryti, bet ne mankštą daryti:)Ryte įsijungiau meditacinę muziką, užsidegiau kvepiančių aliejų, tai savotiškai taip buvo-mankšta, malda, meditacija... Gera. Bet taip galiu tik savaitgalį. kasdien, nors ir anksti keliuos-pusė 6, man vis vien trūksta laiko, noro ir ramybės tam. Visi tuo laiku ruošias į reikalus eiti.... o grįžus iš darbo gi puolu valgyti daryti, kada čia medituosi. Na, bet aš čia teisinuosi tik.iš tikro, kai labai nori , žmogus daug gali. kai darai, kas patinka, kas yra tavo, nereikia valios pastangų, pats nori, savaime sieki. Aš tai galėčiau skaityti ir skaityti..mėgstu knygas, bet juk negulėsi su knyga kaip lodorė:)

gabija

2015-03-02 14:03

Bronchito vien liaudiškom priemonėm gydyti nepatariu,čia jau reiktų pasitarti su gydytoju,nes vien su arbatom galima prisišaukti plaučių uždegimą.Aš derinčiau ir vaistus ir arbatas,pasistatyti taures , kvėpuoti garais.

Greta

2015-03-02 10:03

Užsukau ir pas Jūs. Dėl dietų? Man labai reikia laikytis dietos, nes svoris +-90 siekia ,o ūgis 1,65. Bet nuo daržovių ir ypač nuo kopūstų labai pučia vidurius ir vaistai nepadeda. Gal žinote patarimų?

gabija

2015-03-01 19:03

Šiandien miegojau iki pusės dvylikos, po to vyras prižadino.Net jaunystėje taip nebuvo.reikalauja organizmas poilsio. Na aš šiandien niekur neišėjau, kaime makalynė, o mano šuniukai, nakty laksto po kiemą, o dieną irgi lauke, taigi kojų jiems plauti nereikia, tik vilkė ateina ,kai sausa pasilepinti valandai, ji jauniklė 7 mėn.
Kas dėl dietų tai aš jų laikydavausi iki pietų.Na dabar man iš viso ar galima taip eksperimentuoti.Dabar tik pradėjau daržovių daugiau valgyti,po penkių pavakariams suvalgau šviežių kopūstų su alijumi, tada vakare nepuolų kaip sužvėrėjus kimšti bet ko.
O pratimukus darau kas vakarą, kažkaip net kažkaipkeistai jaučiuosi jei sėdžiu prie televizoriaus ir nieko nedarau.

Greta

2015-02-18 17:02

Siulyciau paskaityti sios dienos Lietuvos ryto priede rdquo;Sveikatos gidasrdquo;.Moteris labai moka kovoti su onkoliga.

gabija

2015-02-13 07:02

Šaunu , kad į tinklapį ateina moterų norinčių linksmiau gyventi ir nepasiduoti.Šiandien važiuojant į darbą prisėdo pažįstama ir visą kelią prašnekėjo apie giminaitę mirštančią nuo vėžio.Dabar tai pakrovė man neigiamų emocijų.Šeip tai įsijungdavau telefono radio ausines ir atsijungdavau nuo pasaulio.Fe dabar reikės atsijunginėti nuo neigiamų emocijų.

Roberta

2015-02-13 06:02

Vakar pasiėmiau kažkokį romaną, atseit lengvo turinio, bet...feee...sekti banalų siužetą per nuobodu, o kai nejaučiu teksto grožio, nei išminties skaitydama, kažko to, už ko širdis ar protas užkibtų, tai jaučiuos tik laiką veltui praleidus. Reiks į biblią nuvažiuoti arba imti skaityti vėl klasiką, kas jau skaityta.Tikra laimė, kad savaitgalis rdquo;gręsiardquo;:) geros paskutinės šios savaitės dienos, tegu nieks neužpuola, nieks nuotaikos nesugadina, o ir pačios stenkimės mylėti.Nors jau ir ne Valantino diena:)

dr

2015-02-13 06:02

kyla labai raudona saulė-gal bus graži diena.padirbėkime šiandien, o jau ryt galėsime tingėti daugiau. aš savaitgaliais skiriu daugiau laiko sau-mankštą padarau, knygą paskaitau, valgyt ką sveikuoliško pagaminu, kiną pažiūriu, lauke pabūnu, va kaip puiku, kad dar sniego yra, kad tik žiema dar nesibaigtų, paslidinėti reikia.ryte taip tingėjau, bet pasipuošiau, pasidažiau, pasikvėpinau, įkaliau kavos.darbui ir iššūkiams pasiruošusi.žinau, kad bus nemažai darbo protinio darbe ir laukia nemalonus pokalbis. bet pirmyn, moteros, būkim stiprios, gražios, darbščios.kas bebūtų-mes šaunuolės-atlaikom darbe, namuos , save ir kitus pakeliam, nepasiduodam visokiom ten depresūchom:)

Roberta

2015-02-12 07:02

Labai gražiai sninga:) Savaitgalis laukia ilgas.Pasikviečiau brolio šeimą ir tėvus atvažiuoti rdquo;ant cepelinųrdquo;.Retai verdu. Reikia išvirti;)Su Meilės diena! Meilės gyvenimui...
O gyventi galima dėl daug ko. Dėl to, kad sninga, dėl to, kad bus pavasaris, dėl to, kad bendradarbė atnešė šokolado, dėl to, kad tėvai dar gyvi sveiki, dėl to, kad sekmadienį galima tingėti, dėl to, kad galima kažkam parašyti laiškutį, dėl to, kad kažkas ima ir paskambina, dėl to, kad vakare gera palįsti po antklode..Na, sąrašą galima tęsti tęsti...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių