Vita

2015-02-25 10:02

pasidariau kraujo tyrymus ir nuliudau. padideje kepenu fermentai, matyt paracetamolio deka. mazas leukocitu skaicius, imunine visai silpna, permazas ir hemoglobino kiekis. o juk ir geriu pastoviai papildus, ir viaminus ir geriu ir leidziuos, ir gelezi skysta geriau. kaip ta krauja pagerint?

art

2015-02-25 09:02

Sveiki
Gal kas zinot kiek laiko reike grupe turet,kad gautum visam laikui.Jau du metai kaip turiu pirma grupe.

Viltis

2015-02-25 09:02

sveiki, gal kas nors naudoja Copaxona? kokie atsiliepimai būtų. kiek laiko jau naudojat?

suduvis

2015-02-25 08:02

Kas noprit man parašyti-rašykit adresu suduvis@marinet.lt

suduvis

2015-02-25 08:02

Vilma brangioji aš tai kad gydytis natūraliais vaistais nuolat kartoju.Sakydavau gydykitės butėm,dirginkitės,būkit kuo daugiau grynam ore,pabadaukit.Dabar pridėt galim dar ir gydymasi geriant savo šlapima.Bet į medicina irgi neverta numot ranka-aš dabar naudoju homeopatinius vaistus ir padeda.Kalbėkimės,dalinkimės patirtimi ir bus gerai.Tad sėkmės:)))

vilma

2015-02-25 07:02

Sveiki visi.Sužinojau gerą naujieną, kad IS gydo savuoju šlapimu.Pasakojo tokia moteris, kuri jau baigia pasveikti. Gyvena viena ūkiškai , prižiūri septynis galvijus. Baigusi aukštąjį mokslą, prisirinkusi ir perskaičiusi įvairių knygų turi prikaupusi daug informacijos apie IS. Kai susitiksiu su ta moterimi viską išsiklausinėsiu smulkiai, kaip gydytis savuoju šlapimu. Sakė ji kreipsis į Nomedos laidą ir pasakys žmonėms , kad nenaudotų jokių vaistų, nes jie tik į kapus gali nuvaryti, o gydytis natūraliais liaudiškais dalykais.Dar girdėjau , kad žmonės gydosi gyvatės užpilais. Kaip Jūs į tai reaguosite, gal daugiau kas žinote apie gydymąsi šlapimu, lauksiu Jūsų atsiliepimų.Sekmės visiems.

rimas

2015-02-25 07:02

Labas Gražina, ka tik grižau iš Kauno KMU po magnetinio rezonanso ir šiokio tokio gydymo. Po diagnozės IS aišku buvo šokas, gydė solumedroliu, pentilinu,agapurinu.Šiuo metu dar geriu po kelias tabletes ptednizolono.Aš pats esu iš Joniški.Du metus dėl nygaros ir galvos skausmų gydė daktas Miškinis, bet jis taip man nieko ir nepadėjo todėl kreipiausiu į Daktarą C.Boimą ,kuris laikas nuo laiko atvažiuja į Joniškį, jis patarė atvažiuti į Kauną ir išsitirti šiuos negalavimus nuodugniai. Gydžiausi gydytoja Kaune pažadėjo įrašyti į eilę dėl interferono, galbut ir ištesės??? Šiuo metu jaučiuosi pusėtinai, tik labai greitai pavargstu.Dar dirbu valdišką darbą, todėl svarstau ar galiu imti grupę, o pasiėmęs ar neprarasiu darbą? Mano diagniozėje parašyta remituojanti-recidivuojanti. Gražina jeigu Jūs iš Joniškio ,gal pasidalintumėtę patirtimi kaip Jūs papuolėte į Vilnių,pas ką gydėtės Joniškyje? Gal Vilniuje didesnė tikimybė gauti interferoną? Kiek metų serga Jūsų vyras, kaip šiuo metu jis jaučiasi, ar seniai turi grupę?

grazina

2015-02-24 20:02

AN.Cia sergantis Grazinos vyras Valdas raso.Jaucius nekaip.Neisivaizduoju.Ar leidziantis intinferona galima jaustis kaip sveikas?Ir kokios bedos,negerumai buvo gali isnykti?Na netikiu as tuo.Gal kaskas ir pageretu,sustabdytu progresavima tolesni lygos.Okad jaustumeis kaip sveikas jauciu cia is fantastikos skyrelio.Nors jauciuos sudinai,bet su ta busena jau esu susitaikes.Ir jai ant tos vietos sustabdyt ta liga dar nesiskusciau.Temciau toliau.Jau kelias dienas pradejo koju raumenys kaisti.Dega tiesiog.Kazkokio nieko daktaras parase,bet kad kas geretu nemanau.Dziugina tik tas ,kad kovo 3 i vilniu pas ponia Kizlaitiene.Kaip bus?del intenferono matysis.Gal kas koki patarima is savo praktikos duos?Kaip suja kalbet?Ka duot?Ar kaip?Patarkit?Nors sakoma skestancio gelbejimas,pacio reikalas.Tai tiek.IKI

Klausimas

2015-02-24 19:02

O kas tai per dalykas Gotu Kola?Aciu

Laimutė

2015-02-24 16:02

LABUKAS SERGU JAU GANA DAUG METU.SUPRANTU DAKTARU POZIURI BET DABAR TAIP BAISIAI NEBERA KAIP ANKSCIAU DEL TOS GRUPES .JEI YRA VISI POPIERIUKAI KUR LANKETES PAS VISUS DAKTARUS IR MAGNETINIAI REZONANSAI TAI TIKRAI VISKAS GERAI NEBIJOKITE

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių