2015-02-25 07:02
Labas Gražina, ka tik grižau iš Kauno KMU po magnetinio rezonanso ir šiokio tokio gydymo. Po diagnozės IS aišku buvo šokas, gydė solumedroliu, pentilinu,agapurinu.Šiuo metu dar geriu po kelias tabletes ptednizolono.Aš pats esu iš Joniški.Du metus dėl nygaros ir galvos skausmų gydė daktas Miškinis, bet jis taip man nieko ir nepadėjo todėl kreipiausiu į Daktarą C.Boimą ,kuris laikas nuo laiko atvažiuja į Joniškį, jis patarė atvažiuti į Kauną ir išsitirti šiuos negalavimus nuodugniai. Gydžiausi gydytoja Kaune pažadėjo įrašyti į eilę dėl interferono, galbut ir ištesės??? Šiuo metu jaučiuosi pusėtinai, tik labai greitai pavargstu.Dar dirbu valdišką darbą, todėl svarstau ar galiu imti grupę, o pasiėmęs ar neprarasiu darbą? Mano diagniozėje parašyta remituojanti-recidivuojanti. Gražina jeigu Jūs iš Joniškio ,gal pasidalintumėtę patirtimi kaip Jūs papuolėte į Vilnių,pas ką gydėtės Joniškyje? Gal Vilniuje didesnė tikimybė gauti interferoną? Kiek metų serga Jūsų vyras, kaip šiuo metu jis jaučiasi, ar seniai turi grupę?