Roberta

2015-07-09 09:07

na, ar susireikšminimas, ar egoizmas - tas pats reikalas:)) ot gerai veta rašo.aš irgi juodžiausiom dienom visad sakau - gerai, blogai, na, bet ką aš galiu padaryti šiandien. Ir kažką darai ir kažkas pasidaro, o tada ir smagiau:))žinoma, anaiptol ne viskas gerai pavyksta, pasidaro dar blogiau kartais nuo tų darymų, na, bet...kai ko bijai, geriau į tai nerti, negu stovėti ant kranto ir ilgai trypčioti mąstant apmąstant, nes labai jėgos prapuola ir pasitikėjimas.

romas

2015-07-09 09:07

Depresija.....buvo ir praejo. Blogai miegojau...kartais prisigerdavau...nusibodo viskas. Drauge pasiulo vonios su kompleksu mineralais(Bishofitas) pries miega, po 5 voniu pasikeite nuotaika, nustebau:) ir dar 5 vonios:) kitas zmogus. Gyventi verta.

vm

2015-07-09 07:07

kaikurie cia rasanys,nemanau,kad turi problemu su depresija.Ir turbut nesuprnta kas yra depresija.yra skirtumas tarp taip madingairdquo;depresuotirdquo;del keliu papildomu kg(ypac moterims)ir tikros depresijos.Ir va tokia rdquo;depresijardquo; pabega nuo guodzianciu patarimu.Gaila,bet istikruju tikra depresija nedingsta taip paprastai.Taigi nemaisykim skirtingu dalyku.

as

2015-07-09 06:07

Manau,kad reikalinga ne tai,kad mylinti,supratinga antra puse,bet teisingas ir logiskas atsakymas.

Roberta

2015-07-09 05:07

gerai rašai, Virga.Tik, matai, kartais kai kam noris labai turėti tą nesuardytą depresiją. tai yra ją puoselėti, apie ją dūmoti, jai atsiduoti, ją vis gvildenti savy, su psichologais. kaip kokią vertybę, savastį, be kurios gyvenimas taptų ne gyvenimas, nebūtų kas veikti:)) pati daug perėjusi visko, tad tas mano požiūris nėra iš piršto laužtas. Tiek buvau įsijautus į save, savo jausmus, dabar galvoju-egoizmas, tingėjimas keistis, bailumas tebuvo, pernelyg įlindimas į neigiamybę, lyg arklys su užrištom akim, eini tik ta vaga ir taip aiškiausia, nereikia nei pakovoti, nei kitaip pabandyti veikti, galvoti, jausti.Taip gal ir saugiau, bet labai jau nuobodus tada gyvenimas. Toks grabinėjimasis tamsoje.Taip, būna krizės, lūžiai, kai žmogus turi išsigulėti, susiklijuoti, pagyti po tos avarijos dvasinės, bet neturėtų toj būsenoj užsiciklinti. Reikia imti ir išdrįsti lipti iš ligonio lovos ir vėl mokytis eiti. Juk net fiziškai kai guli tik, atrofuojasi raumenys, tai taip ir su psichika, siela. Truputį reikia ir žaizdas medum patepti, nedraskyti, bet ir auginti kitus raumenukus, kitas jėgas:))tiesiog gaila gyvenimo praleisto savianalizėje amžinoje, liūdesy ir neveiklume nei fiziniam, nei dvasiniam. Geriau jau suklysti, nei nieko nejudinti ir laukti kažko to nežinia ko. Gerai rašo tas naujas žmogus čia-savitaiga nemažai padeda ir labai neblogai fizinis darbas. Tai prajudina iš marazmų.

doppelgänger

2015-07-08 23:07

Viollai

Ne-a, nesimiega, vis grybauju:) Sako, kad nors palankus oras grybams, jų nedaug tėra. Nervuoja karštis, kuo greičiau laukiu lietaus, ne tropinio, o su vėsa.

jonas

2015-07-08 22:07

Zmones jus isprotejot matau paskutiniu metu :)
Mano manymu visiems cia reikia mylincios, suprantingos antros puses daugiau ar maziau kad pabegtu depresija...Bent jau man tai yra jos priezastis.Gal tik as taip aisku manau...Bet rimtai kai paskaiciau paskutiniu metu varot vieni ant kitu, manau karstis cia kaltas nes ir as jauciuos kad tuoj isprotesiu nuo jo butent,
kaip taip karsta tai jokios depresijos negalvoj.

doppelgänger

2015-07-08 20:07

Šįvakar atsisveikinu, žiūrėsiu kažkokį filmą apie iliuzionistus, berods rdquo;The Prestigerdquo;, iki:)

doppelgänger

2015-07-08 19:07

Kertu šaltibarščius ir nematau vargo, spręsdamas laurų problemą:) Nei kaip prieskonio, nei kaip vainiko:)

vi

2015-07-08 19:07

O aš šiandien laurų neužtarnavau nė sriubai... :(

Dirbau, plušau, bet iki tol buvau tiek prisidirbusi, o tiksliau tiek nepadariusi, kad mano darbai labiau panešėjo į kolūkinių bulbų slėpimą po žeme per bulbiakasį. Na, kai kojyte įstumi bulbikę atgal žemėn, kad akių nebadytų, bet ir lenktis nereikėtų... Nesmagu. Ir baisu, kad viskas vėliau/anksčiau paaiškės... Teks dabar kiaurą naktį bandyti bent kažką pataisyti. Jei pro šalį lėks kokia Mūzą, nupūskit ją manęs link. Iš anksto dėkoju.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių