Leta

2015-08-06 06:08

Sveiki,
gražiai rašai, Roberta, kaip visada. Šviesiai, korektiškai. Daug reikalauji iš savęs. Bet šiek tiek mažiau negu pernai. Taip man atrodo, ir manau, kad tai labai gerai.
Galbūt amžiaus tarpsniai užduoda tam tikras problemas. Buvo ir man laikas, kai labai rūpėjo prasmė/beprasmybė. Dabar dėl prasmės nepergyvenu. Supratau, kad jau ką galėjau lyg ir padariau su savim, dabar tik dailinu. Mano dabarties bėda yra ta, kad aš nesusidoroju su kasdieniais sunkumais, juos hipertrofuoju. Paprastai sakant, esu nesveikai jautri, pernelyg pažeidžiama. Kaip sustiprėti, jei ir objektyviai senstant nervų sistema silpsta, nes organizmas išsiderina? Čia kaip su AIDS, reiktų gyventi sterilioje aplinkoje

Leta

2015-08-05 11:08

man darė įtaką lietus ir jaunas buninas, ir vėjas,
ir šventas jonas – du kartus, ir tris kartus – šviesos kūrėjas

ir keturis kartus kadai, o ne, penkis – tarkovskio kinas,
ir kokį trisdešimt – baltai kasmet pražystantis jazminas

kelis kartus, sakykim mūzos, bet daug dažniau – mėlynė, guzas
ir daugel panašių dalykų

iliuzijos, pegasų karčiai, ir vieną sykį – šitas karčiai
saldus gyvenimas už dyką

Aidas Marčėnas, Įtakos

Leta

2015-08-05 07:08

Violla, tau būtinai reikia įsijungti į kokį nors nuolatos veikiantį klubą, nelabai gal net svarbu į kokį. Silva metodas visai patraukliai atrodo, jei po vieno seminaro jau galima eiti į klubą, tikrai neblogai organizuota. Aš eidavau į gestarlto klubą, gaila, kad dabar laikas sutampa su grupės laiku, tai jau bus greit metai, kai nevaikštau. O lankiau gal 4 metus kas antrą savaitę. Ruoškis permainoms ir galėsi mums nešti naują patirtį.
Už lango gražus rugpjūtis, galėtų jis niekad nesibaigti. Kad taip kaip šiandien ištisus metus būtų...

Roberta

2015-08-05 05:08

Jo, svarbu neužmesti, kaip sakai. Bet kadangi tame metode nėra prievartos, o reikia tik skirti tam kiek laiko ir prisiminti. Bet kadangi tai malonu, tai gal sunku nebus:)) kartojant kursą, jau kainuoja labai mažai, galima eiti į klubą, susitikti su panašiai praktikuojančiais. Taip stipriau ir įdomiau. Pilna knygų, kurios kalba apie autogeninę treniruotę, vaizduotės teigiamą poveikį žmogui. Ne laužti save reikia, bet švelniai tartis, įtraukus ir žaidybinius elementus.Ne panacėja ir ne super atradimas, bet kodėl nepažaidus dėl savęs:))Neskambėjo žodžių Negalima, Reikia ir panašių, kurių mes, prisipažinkim, nenorim:))Žinoma, yra šiek tiek ten pievų, bet...kaip sakiau-galbūt tai tik mano patirtis to nežino.Žadu per atotogas kelias dienas pasimėgauti paprastais dalykais-masažu, baseinu, daug vaikščioti. Kodėl gi ne?:)))Labai džiaugiuos dabar tokiu oru-kai ne per karšta, ne per šalta, rytai pilni drėgmės ir skaidrumo.Vasara-gražus žodis, ar ne?:))

Leta

2015-08-04 06:08

Labas rytas,
Roberta, tavo paskatinta pasiskaitinėjau internete apie Silva metodą. Pačios idėjos neatrodo kuo nors labai išsiskiriančios iš panašių net nežinau ko - mokymų, praktikų. Nesukelia vidinio pasipriešinimo, pasitaikius progai ir aš sudalyvaučiau.

Anonimas

2015-08-01 19:08

sveiki sveiki seniai bemaciau tolokai buvau o dabar linkejimai nuo panevezio ir vasaros..

violla

2015-08-01 19:08

Angelina Zalatorienė- apie meilę:

Man žadėjai parodyt stebuklą,
Bet stebuklas-tai tu.
Jeigu žemėje pasakų būna,
meilė - gražiausia iš jų.

Vilte

2015-08-01 15:08

Laba visiems...neprapuoliau as tik negalejau prieiti prie kompiuterio, nes buvo atvaziave brolio trys vaikai is Londono , tai jie su mano vaikais zaide visokius zaidimus ..))o dar ir valgyti reikedavo ruosti tokiai seimynai, nes vaikai buvo penki...))

violla

2015-07-30 20:07

Seniai supratau,kad esu kolektyvo žmogus. Na, tą kolektyvą pasirenku,jei būna galimybės. Pavydžiu tiem užsipyrusiem vienišiam, kurie tai, ką išmoksta, tęsia ir tobulina. Mano mąstymas lyg ir pozityvus, bet nenudirbu reikiamo darbo ir taškas,nors nusišauk...

Leta

2015-07-30 05:07

Labas rytas, aš neatostogauju, gal dar važiuosiu rudenį kur nors pailsėti, o dabar dirbu. Oras kaip tik tinkamas darbui. O Donskis ne tik skambina gitara, bet ir dainuoja, esu girdėjus dainuojant su universiteto džazu. Labai netikėta man buvo

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių