nata

2015-04-06 10:04

www.plaukai.lt/ :siulau apsilankyti

nata

2015-04-06 09:04

o difuzine alopecija negali buti?

Inesa

2015-04-05 15:04

man iš tiesų gaila žmonių,tų kurie turi įvairių išorinių defektų,bet noriu,kad mes visi išmoktume gyventi,ne tik dėl išvaizdos.Gyvenimas toks puikus,reikia mokėti juo džiaugtis,jei nemokame tai pasistenkime išmokti.Ką aš senai ir pradėjau daryti,nes gyvenimas vienas.

linas

2015-04-04 07:04

Parasiau el laiskus keliom plauku persodinimo klinikom, su issamiu savo bedos aprasymu, ir is abieju gavau atsakyma, jog tavo atveju joks plauku persodinimas nera veksminga priemone, ir toliau konsultuokis su dermatologu ir vygdyk jo nurodymus.

Tik man atrodo as ta savo dermatologe pasmaugsiu, uzknist ji mane pradeda bl...
Is pat pradziu ir pinigeliu jei daviau, man ja labai rekomendavo, o daba ji jau mane nervuoja.
Israse ten viena losjona su sampunu, nusipirkau, sumokejau daxuja, ir po triju dienu naudojimo, visa galva dega, visi plaukai tik patraukus traukiasi, pas ja nuvarau, ji tokia ramiai viska pazejo, ai tai sako tau jis netinka alergija sukele, israsysiu kita, vel bl kaina nesveika, nuvarau y vaistine pradejau skaitinet instrukcija ten jo prisoko vaistininke, ir ta sako kad sitas cia tik nuo silpno plauku slinkimo, ten kaip pavasary tipo slenka, o ne nuo tokio hormoninio, ir ant jo dezes tas pats parasyta, nuvarau atgal pas dermatologe jei viska paaiskinu, ji tokia rami, ai tai as nzn apie nieko mum sako pareklamavo kad naujas produktas garsios firmos nuo plauku slinkimo ir tiek, tai tada sako nepirk pirk kitoky, vel parase, sakau alergijos sitas tikrai nesukels, ne ne tikrai sitas ne, ir aisku bl jis man netinka, plaukai kaip siaudai pasidaro isplovus ir persti visa galva bl, tai bl kaip grysiu y lietuva tai kaip as pas ja nuvarysiu bl tai nzn kuom baigis bl...

nata

2015-04-03 07:04

hm.. alopecia areata tai kai vietomis visai iskrenta plaukai? man tik ant kuno taip yra,ant galvos tikriausiai difuzinis..

kazkas

2015-04-02 22:04

geras dalykas yra vienas muilas(rusiskai vadinasi DEGTEVOE kazkaip) pries tai itrint plaukus svogunu, uzpilt paprastos druskos tirpalu ir sumuiluotom rankom(tuo muilu) visa galva istrint. plaukai momentaliai pastoreja. nezinau kame fokusas, bet man tikrai taip buvo ir jokio salutinio poveikio. geros nuotaikos jums

aistė

2015-04-02 18:04

O del padejimo alopecios atveju - nepadeda niekas arba gali padeti bet kas. Kartais kalcis, kartais cinkas, silicis, plauku ar siaip multi vitaminai, kartais isvis neaisku kas. Galu gale nuo visko pavargsti ir pabandai i viska ziureti paprasciau, nes vistiek is esmes nieko nepakeisi :) O is sampunu neblogas Dermena, berods sitame forume apie ji buvo rasyta.

Irka

2015-04-02 13:04

Daug skaitau apie plaukų slinkimą rusiškuose puslapiuose - ir išvada viena- jei slinko ir sustabdei - tai tik laikinai. ustabdyti galima Regain 5 procentų, bet yra viena bėda - tampi priklausomas kaip ir nuonarkotikų, nes yra taip - atauga, atsistato, bet nustoji naudoti ir praėjus kažkuriam laikotarpiui pradeda vėl slinkti. Tai reikia žinoti

linas

2015-04-02 06:04

Joa ir man tas pats buwo, net savizudybe buwo galvoj, nes be kepures buwo sunku is namu iseit. Man viskas prasidejo kazkur 16-17 metu begyje ir prasidejo staigei, kai plaudavau galva rankos budavo juodos, bet tada man kazkaip buwo poxui, o susirupinau 18 budamas, kai jau ziuriu y veidrody ir bjauru darosi, man ziauriai netinka plika galva. Daba klinikose vaikstau pas dermatologa, israsi brangiausius sampunus, losjonus, kai kurie man net netinka sukelia alergija, tai dermatologe israso kitus, jei tai poxui kad jie daxuja kainuoja bl, daba tai nzn jau turbut mano plaukam galutinai kaput, slenka beprotiskai, net neysivaizduoju is kur ju tiek slenka, niekaip neapstoja tas supistas slinkimas, kartais tai px jau atrodo susitaikau su ta problema, bet uzeina tokiu nevilties dienu, kad net nzn kokius mintys ateina y ta mano supista galva bl.
Kreipiausi ir y pora plauku persodinimo kliniku, bet visus pasake kad tavo atveju joks plauku persodinimas neveiksmingas, krc jau nzn ko grieptis.
Daba esu isvykes is lietuvos trumpam , pries isvykstant vel dermatologe israse vaistu nusipirkau viska, ir ka bl jie man netinka, visa galva persti vos panaudojus, krc bl jau nzn ka daryt...

lina

2015-03-27 21:03

dziastina,pantogar,pantogar....gal gali pasakyt nuo kokio tipo slinkimo tau padejo?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių