2015-04-04 07:04
Parasiau el laiskus keliom plauku persodinimo klinikom, su issamiu savo bedos aprasymu, ir is abieju gavau atsakyma, jog tavo atveju joks plauku persodinimas nera veksminga priemone, ir toliau konsultuokis su dermatologu ir vygdyk jo nurodymus.
Tik man atrodo as ta savo dermatologe pasmaugsiu, uzknist ji mane pradeda bl...
Is pat pradziu ir pinigeliu jei daviau, man ja labai rekomendavo, o daba ji jau mane nervuoja.
Israse ten viena losjona su sampunu, nusipirkau, sumokejau daxuja, ir po triju dienu naudojimo, visa galva dega, visi plaukai tik patraukus traukiasi, pas ja nuvarau, ji tokia ramiai viska pazejo, ai tai sako tau jis netinka alergija sukele, israsysiu kita, vel bl kaina nesveika, nuvarau y vaistine pradejau skaitinet instrukcija ten jo prisoko vaistininke, ir ta sako kad sitas cia tik nuo silpno plauku slinkimo, ten kaip pavasary tipo slenka, o ne nuo tokio hormoninio, ir ant jo dezes tas pats parasyta, nuvarau atgal pas dermatologe jei viska paaiskinu, ji tokia rami, ai tai as nzn apie nieko mum sako pareklamavo kad naujas produktas garsios firmos nuo plauku slinkimo ir tiek, tai tada sako nepirk pirk kitoky, vel parase, sakau alergijos sitas tikrai nesukels, ne ne tikrai sitas ne, ir aisku bl jis man netinka, plaukai kaip siaudai pasidaro isplovus ir persti visa galva bl, tai bl kaip grysiu y lietuva tai kaip as pas ja nuvarysiu bl tai nzn kuom baigis bl...