zunda

2015-03-31 19:03

Taip, būna ir gelbėjimosi ratas, bet dažniausiai jis būna skylėtas...

Anonimas

2015-03-31 19:03

ka-man-blogo-padare-guras-nesuprantuuuu

violla

2015-03-31 18:03

Jeigu nežinosi, tai nereiškia, kad nebus ar nėra. Nežinojimas atitolina kritimo į duobę laiką, nes žinojimas nebūtinai visada išsigelbėjimas ar šansas. Gan dažnai būna taškas, vienoks ar kitoks. Bet būna ir gelbėjimosi ratas, žinoma. Būna.

vaclovas@microlt

mano žmonai reikalingi vaginaliniai žiedai Nr3 nuo gimdos išėjimo,ojų vaistinėse nėra,patarkite kur jų galėtume įsigyti?

violla

Labas vakaras:)

giedre

Labai dziaugiuos,kad jums ilgai geriami vaistai nepakenkė.Nuraminot:)
Bet va dabar neseniai perskaičiau vienam žurnale apie Welbutrin.Labai jie išgirti,atseit irgi puikiai tinka,kaip depresija pasireiškia nuovargiu,energijos stoka..
Gal galit pasidalint nuomone apie tuos Welbutrin?

giedre

2015-03-31 17:03

Na,matysim ką man paskirs.Einu pas gydyt trečiadienį.Šį kartą ir aš turėsiu savo nuomonę:)
Bet kaip baisu 9 metus gert vaistus..Ar per tiek metų nepridarė jie ir daug žalos kepenims,inkstams?

Ar

2015-03-31 16:03

girdejote visi britu laikrasciai skelbia, kad negalima valgyti desrainiu, mesainiu ir kitu predirbtu gaminiu. Jie sukelia zarnyno vezi. Jei kas moka anglu pasirsquo;googlersquo;linkite, rasite daug informacijos. Lietuviu laikrastukai tai tik isvercia ir tai su klaidomis. Daug rsquo;googlersquo; informacijos apie depresija. jokie vaistai nepadeda, tai tik placibo efektas. Esme yra paciame zmoguje. Jei nori depresuoti ir sau sakysi as depresuoju taip ir bus. Juk matyt domites joga. ar girdejote apie meditacija? Jei sau medituoju, man gera, man ramu taip ir bus. Juk jus ivedate programa i savo smegenys. Kazkur skaiciau rsquo;Watch your thoughts as they become your actionsrsquo;.

neda

2015-03-31 15:03

Perskaiciau visus atsiliepimus ir visu nuomones,pasirodo ne as viena sergu tokia liga.Musu yra daug.Puikiai visus suprantu,tai laiko tarpas isbrauktas is guvenimo.Kaip issikapstyti is sios bedugnes nezinau??O taip norisi normaliai gyventi,oi kaip norisi.Kartais prasvinta akyse,taip gera dziaugtis ta akimirka,rodos taip ir bus,taciau tenka nusivilti ir grimsti i dar didesne depresija...Nes vel sugrizta nerimo baimes, priepoliai ir vel puolu i nevilti.Jau geriau keliu rusiu antidepresantus,jokiu rezultatu,vieninteliai raminamieji nors laikinai padeda.Rodos kad butu fiziniu ir dvasiniu jegu,nebutu jokiu baimiu ir nerimo...O gal tai ne depresija?Tik dabar labai madinga tokia liga?

a

2015-03-31 15:03

Guras-iseis-is-cia-tada-kai-pats-to-panores-auuuuuuu-tuomet-jis-liks-amžinai-auuuuuuuuuuuu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių