as

2015-04-07 10:04

nuo cipralexo svoris bent jau mano draugei neuga

saulė

2015-04-07 10:04

as kai meciau cipralex,miegas zymiai pagerejo.nuotaika atvirksciai:)

violla

2015-04-07 09:04

Siaubas, kaip tie antidepresantai kelia apetitą!
Aš pastoviai jaučiuosi alkana. Geriu tiktai senąjį amitriptiliną, bet pribaigia tas amžinas norėjimas kažko iš šaldytuvo. O svoris tai irgi saiko neturi kiek augti...papildoma kova prieš kg...viena išeitis -nieko namuose neturėt skanaus. Reiks jau į šaldytuvą pakabinti tik švarką...arba net tuščią pakabą...

Leta

2015-04-07 09:04

Sveiki, Antra Velykų diena sugrąžino jau nereikalingą žiemą. Ale neilgam, vistiek jau pavasaris. Na laistymą ir aš pirmą kartą girdžiu, gerai, kad šiandien viena, rytoj galėsiu vyrą palieti. Kad geriau augtų.
Vilte turbūt geriau jautiesi išsimiegojusi, nemigą aš irgi esu turėjusi, kai net baisu vakare į lovą gultis. Dėl vaistų aš neturiu nuomonės, kiti čia daugiau patįrę. Bet gydymo pradžia ir yra vaistų parinkimas, todėl tau reikia aiškintis su gydytoja.
Tai kaip ten vakarykštės eitynės, Simeli, ar greit pasieksi Kauną?
Violla, šiandien atrodai linksmesnė. Paplekėk dar kokių nors niekų apie save, visiems bus linksmiau.

a

2015-04-07 08:04

Juozas Erlickas

Girdžiu: Seimą žada paleist...

Drebėdamas lendu po lova.

Aptvare uždaryti, apsaugos prižiūrimi – ir tai tiek pridirbo!

O kai ištrūkę pasileis skersai Lietuvą

violla

2015-04-07 08:04

O tai ką man patarsit daryt? Pirkti ar parduot? Bet aš galiu ir šiaip pasidalint, turiu atliekamos, jos jos , depresijos:) Atsiliepkit:)

Leta

2015-04-07 06:04

Ar jau visi žnalūs, išgėrete rytinę kavelę? Šiandien man įtempta diena, nes nuo ryt nusiimu nuo darbų iki kitos savaitės. Važiuoju pas anūkus į Palangą.
O man tas lietutis netgi malonus, paukščiukai širška. Norėčiau sulėtinti šitą laiką, kad jis taip greit neatbėgtų į rudenį.
Nemanau, kad esam geresni už kitus, tiesiog jau seniai čia bendraujam ir norim vieni kitus palaikyti. Tik tie, kur čia retkarčiais užsuka su pamokslais būna kitoniški, jie žino rdquo;kaip yra iš tikrųjųrdquo;. Geros dienos visiems

debeselis

2015-04-07 05:04

Labas rytas visiems. Na lietus nuotaikos nekelia, nors ir pavasariškas, nežinau kodėl. Turiu apsilankyti pas gydytoją, bet atidėlioju, nes iš darbo ne visada galiu išlėkti.
O aš žaviuosi forumiečiais, kad visi geranoriški, nuoširdūs. Man atrodo todėl mus ir aplanko depresija, kad mes tokie :)

Vilte

2015-04-07 04:04

labas rytas visiems...na vyruciai nemiegokite, ar zinote, kad sia velyku diena reikia eiti laistyti moteris....aisku, kas su kvepalais, o kas ir su vandeniu is kibiro, o moterys darys tai rytoj, tai ziurekit ,kad jusu vyruciai nuo musu laistymo kompiuteriai nepermirktu, nes musu daugiau..)))))
Tiesa vakar isgeriau pusantros tabletes klonazepamo tai atsikeliau sesta ryto, tai, kaip mam tai jau gerai issimiegojau, kaip diena jausiuos nezinau....iki..)

doppelgänger

2015-04-06 22:04

Viollai

Vakar (praėjusį vakarą) žingsniavau namo, gana piktas, bet mačiau žvaigždėtą dangų, nežinau, kaip dabar, pažiūrėsiu... opa, nebėra. Lyg aukšto rūko danga. Nieko, bus tų gražių žvaigždžių, dažnai užverčiu akis į dangų:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių