Marija

2015-04-09 17:04

Nuosirdziai uzjauciu Vilte, bet tikiuosi kad ir jai nusvis saule ir bus lengviau. Stikprybes ir kantrybes jai.

Klausimas

2015-04-09 16:04

o kur ju ieskot, kur ju rast

violla

2015-04-09 14:04

Tiesa,pamiršau perduoti. Ryte skambino Viltė,situacija atrodė nevaldoma,žmogus ašarų jūra...Buvo siūlyta grįžti atgal į klinikas.Ji buvo nusprendusi važiuoti namo,nes atsirado dar ir kitų problemų. Po pietų skambino vėl,jau ženkliai pragiedrėjusi.Gydytoja pabandė duoti amitriptilino tabl. Ir įvyko stebuklas-nuėmė tą nevaldomą būseną.Todėl ir norėjo,kad perduočiau visiem,jog šiandien išgelbėjo amitriptilinas, jog jai geriau. Žinoma,čia tik vienas epizodas, duok die, kad ir toliau tai gelbėtų. Taigi,linkėjimai nuo Viltės. Bet,vis gi,jai labai sunku.

julija

2015-04-09 14:04

Viola, Leta -mielos mergaitės mano gyvenimas lygiai toks pats nuo vaikystes, todel mes ir sergame. Visa gyvenima ieškojau prizasciu, kol beskaitydama šį forumą labai gerai supratau. Kaip iš rašto viskas tinka.

mergyte

2015-04-09 13:04

nenoriu as gerti lexotanilio, nei xanaxo, brudas jie, priprantama prie ju:( Noriu pasveikti nuo depresijos, nes vien vaistus gerdama tik visiskai uzsiglushysiu, bet nesveiksiu:(

Roberta

2015-04-09 08:04

Laba diena. Gal žinote, kuri psichoterapeutė yra gera Neuromedoj. Nors žinau, kad vienam gali tas patikti, kitam-kitas tikti:) Ir kiek kainuoja ten konsultacija, vienas pokalbis.

Leta

2015-04-09 07:04

Aš jau po daktarų, iš vienos pusės džiaugiuosi, kad kol kas nenustatė jokių nenormalumų, o iš kitos pusės, išeina, kad pati sau ieškau ligos. Pas gydytojus tikrai lankausi nenorom, bet man apskritai sunku kreiptis į kitą žmogų dėl bet kokios paslaugos. Sunku bendrauti su kirpėjom, su siuvėjom, su visokiais meistrais. Man paprasčiau padėti kitam, negu prašyti, kad man padėtų.

violla

2015-04-09 07:04

Na,va...kaip gerai, kai kas nors išeidamas užpila kavą. Atsikėliau 9.00 ir dar karšta. Tik sekantį kartą,prašyčiau,natūralios lietuviškų žolių arbatos,nes kavos senokai negeriu,tik tada,kai vaišina,pvz,šį ryt, Leta.
Kai grįši,prašome ataskaitos,kaip sekėsi,nes aišku, sakysi: oi,kaip nemėgstu vaikščioti pas daktarus...sena visų litanija...bet einate, ir dar kaip. Atsiliepkite...kas mėgstate...nebent Simelis į savo sesijas?..

mergyte

2015-04-09 06:04

Kai pirma karta geriau Cipralex, tai po 1-1,5 savaiciu pradejau jausti pagerejima, o antra karta kai geriu - po 3-4 savaiciu tik...dabar geriu jau 3 men., buvo visai nieko savijauta pastarasias 2-3 savaites, o dabar vel nerimas prasidejo:( Nesinori gerti Lexotanilio, bet be jo kartais neistveriu, nes l.neramu buna:(
Kaip po velniu i veikti ta depresija ir nerima? Ka daryti, kaip elgtis? Rodos viska daryciau, kad tik padetu, tik jau nebezinau ka reikia dar daryti...:(((

Leta

2015-04-09 05:04

Labas rytas, na va ir sulaukėm švenčių pabaigos. Pradėkim įprastą gyvenimą. Einu darytis kraujo ir kepenų tyrimų, tai kavos išviriau tik jums, nes man negalima valgyti. Kai atsikelsit - rasit garuojančią. Skanaus!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių