Roberta

2015-04-30 12:04

Aš va darbe džiaugiuos, kad į kairę kabinete sėdi ir dirba labai geros bendradarbės-draugės, galima sakyti, į dešinę kabinete irgi sėdi nuostabus žmogus.Džiaugiuos, kad šiandien vyras nusipirko kitą sau mašiną-geresnę, gražesnę:)(na, taigi ne mane iškeitė į geresnę, gražesnę:))) malonė gauti ir materialių, ir dvasinių turtų:)

Viktorija

2015-04-30 12:04

Gyventi verta! Ir pasidžiaugti kuo dažnai turime kiekvienas.

Alge

2015-04-28 15:04

Nemažai išgerta iš gyvenimo šaltinio,
bet vis viena troškulį jaučiu.
Rodos, dar gurkšnelį, dar truputį-
ir džiaugiuos, kad šiandien gyvenu...

(L.Daukšaitė)

Alge

2015-04-28 12:04

Namus pasiekėme jau sutemus.Sustojome atsidaryti garažo durų, ir...stop! Mašina nė iš vietos. Nepavyko užvesti variklio.Teko stumte įstumti vidun. Susinervinome su vyru, bet kiek pasvarstę nutarėme, kad mums pavyko: mašinos variklis užgeso ne kelyje, ne toli nuo namų, o jau pasiekus tikslą.Pajuokavus tapo linksmiau. Va, tik su remontu teks palaukti kol baigsis šventės...

Milda

2015-04-26 09:04

Man taip pat tai buvo nutike. Labai isgyvenau, bet nesizeminau ir is paskos jo nelaksciau.Vos ne po metu manasis pradejo skambineti man ir suneliui, prase atleidimo. Ilgai to nedariau. Sunelio prasymu atleidome. Jau kelinti metai, kai gyvename darnisi. Dziaugiuosi, kad grizes i seima jis labai rupinasi sunum, zymiai daugiau bendrauja su juo, nei iki isejimo pas kita.

Roberta

2015-04-23 04:04

Kokia puiki diena. Atsinešiau į darbą ...sportbačius. Vakare apsiausiu ir eisiu pėsčia namo.4 km.Eidama grožiuosi gražiais sutvarkytais kiemais, gyventi skubančiomis gėlėmis. Smagu, kai moterys prisodina visokių gėlių...

m

2015-04-21 19:04

reikia dideles kantrybes ir sumanumo velei sulipdyti seima

Urtė

2015-04-20 11:04

Seniai buvau šiame forume. Visiems kuo geresnio pavasario ir visokeriopos sėkmės!

olga

2015-04-20 11:04

Oras tikrai ne pavasariškas, tačiau jis nesugebėjo sugadinti savaigalio: aplankė vaikai. Jiems išvažiavus ir susitvarkius, širdį užplūdo ramybė. Gera turėti savus namus, dėmesingus vaikus, nuoširdų vyrą. Tuo ir laiminga esu.

barbora

2015-04-19 18:04

Tikrai ne visada vertiname tai. ką turime.Sakau iš savo patirties. Įsimylėjau. Ištekėjau. Porą metų gyvenome lyg rdquo;devintajamerdquo; danguje. O vėliau...Gimė dukrytė. Tapom labiau pavargę, irzlesni, nepakantesni vienas kitam...Išsiskyrėme be skyrybų. Po gero pusmečio išsiilgom vienas kito. Susibėgom. Analizavom. Dažnai juokiamės iš savęs praeityje. -oi, kaip dažnai neįvertiname to, ką turime!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių