guru

2015-05-16 14:05

Depresija nera vien silpnuju liga.Neretai ja suserga ir stiprus zmones.Kaip ir pasveikti nevisada butina buti stipriam.

Vienas

2015-05-16 13:05

zmogus alkoholikas poetas...
www.youtube.com/watch?v=8jwGIFOguUg

violla

2015-05-16 10:05

0 jetkau, kas gali tuos delfius perskaityt pajėgti? Aš-ne. Bet ačiū, kad parašė..

violla

2015-05-16 09:05

Tavo proveržis-isteriškas. Ir tai jokia nuomonė, nes ji neatlaiko jokios logikos. Nekalbu apie etiką, mandagumą, toleranciją ir, tiesiog, žmoniškumą. Nesakau, kad tu esi neteisi, nes tai būtų per švelnu. Tu - pikta.

Roberta

2015-05-16 08:05

Bet gal ir lūšiu. dabar mat labai stengiuos:))Iš visų jėgų. Nes atsibodo man ta depresija,vaistai ir daktarai. Na, stengtasi buvo visad, tik šį kartą bandau ir be vaistų. Kai paskaitau tas vaistų anotacijas apie šalutinius poveikius, tai baisu daros.Pagalvojau, kad jie labai iškreipia realybes pojuti, tampi toks lyg už širmos žmogus. Noriu eiti į realų gyvenimą, gyventi blaiviai. na, gal aš ir klystu.Žiūrėsim:))daktarai jau keli metai man rašo vaistus ir sako-taip jau ir bus. NA, NE, AŠ DAR TURIU AMBICIJŲ ŠIAM GYVENIME:))NEPASIDUOSIU:))))tai ką-imti invalidumą, apleisti darbus, ir sirgti.Nenoriu kito sąskaita gyventi, kažkam tapti našta.

Roberta

2015-05-16 08:05

As tikrai meciau vaistus.gal jau geras menuo.jauciu didesni nerima, bet daugiau yra energijos.nerima raminu gurs=ksnodama vandeni, dedamasi rankas-reiki metodu, vaikstau greitai, jei yra galimybe.va, savaitgali tupinesiu darze-bus mano meditacija:))

violla

2015-05-16 07:05

Jei likimas uždėjo tau ant širdies kryželį-uždėk tikėjimo brūkšniuką-turėsi žvaigždę...
Jei piktas angelas suplėšė paskutinę viltį-iš jos skutų užkurki laužą ir turėsi kur sušilti...

Kaip gražu-jau žydi alyvos...

Leta

Gaila Roberta, kad nesusitiksim. Pabūk ponia, tai irgi smagu

violla

Tris metus aš vartojau fevariną. Jis man labai tiko,sumažino galvos skausmų dažnį ir pamiršau apie depresiją.Bet po to jau pradėjo organizmas priprasti ir efektas dingo. Pakeičiau zoloftu, dar cipraleksu, dabar amitriptilinu,bet jau efektas mažas. Būsena ryškiai pablogėjus. Taikiau remeroną,seroksatą-nepernešiau pritaikomojo laiko,mane žiauriai blogai veikė. Žinau,kad depre yra rsquo;dovanarsquo;visam gyvenimui,su pakilimais ir nukritimais. Labai domėjausi tuo. Yra vienas vienintelis kelias,bet dar aš jo neįveikiu. Gal kada nors,arba niekad...žinoma,viltis labai gyva.
Vaistus reikia keisti,o jei įmanoma -mesti velniop,kaip padarė dalinai Leta ir Roberta. Tik gali tekti vėl grįžti prie jų,tikriausia. Nors kiekvieno žmogaus patirtis ir ligos pobūdis-skirtingi. Man jei ne migrena,aš irgi bandyčiau trenki velniop,nes ar taip,ar taip yra nekas...

debeselis

2015-05-16 06:05

Laba visiems.Savaitė baigiasi, atsikvėksime po darbo, reiks užsiimti ruošos darbais, susitvarkyti aplinką, savo gėlynus. Aš juose praleidžiu laisvą laiką. Nors ir sunku būdavo vistiek aš tupinėdavau apie geles, užsimiršdavau. Buvo taip, kad temdavo akyse nieko nenorėdavau, bet vis tikėjau, kad rytdiena bus geresnė.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių