Anonimas

2015-07-05 19:07

Grįzau is Vilniuj dainu sventes. nu velnias ot merke lietus sugadintas reikaliukas.
labanakt. nupraustas lietaus ir praustis nereiks.

KATINAS

2015-07-05 13:07

škac,gurai,škac...

Virginija

2015-07-05 10:07

Tai kas liko
ant stalo isbersiu
ne visi gal ta mosta supras
paskutine issekusia versme
uz visas negrazintas skolas

(f. jakubauskas)

nepersekioki guru, kitu zmoniu, tu gi pati esi serganti ir turetum suprasti, kad taip nereikia ir netinka elgtis.

Vilte

2015-07-05 10:07

Laba visiems...na ir orelis tik lyja, ir lyja.Tikejausi, kad siandiena nelis, tai buciau ejusi nuskynti juoduosius serbentus
O as dziaugiuosi, kur brolis atveze tevukui valdoma invalido vezimeli, pats gali jau laisvai vazineti, nereikia stumti, tai dabar visur po miesteli pavazineja...

violla

2015-07-05 08:07

Yra ir toks senas gyvenimo patarimas: patogiausia nedaryti nieko. Visiem būsi-joks, o sau pasidovanosi ramybę. Abejingumas yra mažesnė blogybė,nei patyčios iš žmogaus ligos. Jeigu ir būčiau nenuoširdi-to nedaryčiau niekada. Nedaryčiau jau vien todėl,kad gerai žinau,jog viskas grįžta pačiam,tik dar padauginus iš trijų.
Nežinojai,nepasirašęs anonime? Žinojai,bet nepamatuotas pyktis privertė rizikuoti.
Nors tas anonimas yra toks aiškus...

Anonimas

2015-07-04 21:07

Sunkoka man ir su filosofija bet univere teko karta klausyti karta,ne..2 kartus.. laikyti-gavau is antro karto 6. daug. geriau 1000 matricu. tai tas destytojas sakydavo: ne tas kvailys kuris medyje pasistate nama bet tas kvailys kuris lipa ji isdraskyti. tai gureli nelipk - susiplesysi svarka..

Sigita

2015-07-04 20:07

Atsiprasau, noriu isiterpti. O man norisi prie tokiu zmoniu prieiti,bet niekad neisdrysciau. Jausciausi per menka ir ka galeciau pasiulyti mainais??? Nebent is jaudulio drebancias rankas.
Man si meiles istorija prasosi plunksnos. Kokios menkos ir tuscios pasirodo tos muilo operos, ir ta nauja lietuviska rdquo;Nekviesta meilerdquo;.

Anonimas

2015-07-04 16:07

Kaip patiko koncertas skirtas Dianai? as nerandu zodziu tam issakyti nuostabu dar per mazai.ot zmogus buvo iki dabar pasaulis nepamirsta o rodos dare tai ka turetu daryti kiekvienas zmogus-gerumas atjauta. ji tirpde akmenines sirdis lauze karaliskuosius stereotipus.
Negaliu tau Vilte nieko padeti del gydytojo nes gyvenu Panevezi o kai mano sesute sirgo gulejo ir klinikose bet nezinau apie neurologus nieko.
Negi kaunieciai nei vienas nezinot atsiliepkit.

violla

2015-07-04 11:07

Siūlau paskaityti Dalios Jazukevičiūtės naują knygą „Anarchistės išpažintis“.

violla

2015-07-04 11:07

Jei smėlis birdamas į saują,
Neatvėsins tavos aistros,
Tuomet tegu jie susikauja.
- O jei pajungti nevalios?-

Tuomet neliks būties jokios-
Tik smiltis vėjuje ganys
Beformė nežinios akis.

/„Raktas“-Ž.Ž./

Grįžti į

Dabar prisijungę