Vilte

2015-07-16 14:07

As galvoju, kad kiekvienas zmogus , kuris kazkada nusvilo meileje, bijo vel isimyleti...nenori buti iskaudintas dar ...o istikruju, kiekvienas zmogus troksta, kad ji myletu, ir , kad sulauktu atsako is kito zmogaus...nebutinai kartoti zodi Myliu...uztektu gero zodzio, svelnaus prisilietimo, akiu zvilgsnio, net ir virtualaus bucinuko, kuris butu svelnus, kaip pienes pukelis...

violla

2015-07-16 14:07

Su ta absoliučia meile sau- nežinau...aš kažko dar nežinau. Todėl labai stengsiuos surasti tą autoritetą,kuris išdėstytų teoriją. O praktika- vėl mūsų problema. Man į tą meilę sau įkrenta egoizmo purslai...Turi namuose ir save labai mylinčio žmogaus pavyzdį-tai mano mama. Taip, ji sveikesnė už mane. Bet mes visi aplinkiniai įvardinam kaip egoizmą, nes tą rodo ir jos poelgiai. Taip, bet jai gyvenasi gerai, visada patenkinta savim, nepriima jokios pastabos.
Saugoja save net ir nuo nusičiaudėjimo. Na, myli save besąlygiškai. Rezultatas jos naudai: gera sveikata ir savijauta. Bet artimieji jos nemyli. O jai- dzin. Pameta frazę: gydykitės!
Tai nežinau, galima ir galvą nusisukt besvarstant.
O apie kitą meilę: išėjo mano mintys, turbut, pasivaikščiot ir dar negrįžta...kaip nieko nebūčiau gyvenime girdėjusi apie tai...:)))

violla

2015-07-16 12:07

Šiandien mano tokia būsena,kad net nesuvokiu kas tai yra ta meilė. Šiandien man viskas be prasmės ir skonio. Bet tai jau mano problema-žinau ir traukiuosi iš kelio. Jei atsigausiu,ko tikiuosi, grįšiu...kur nors...
Aš seniai švenčiau gyvenimą... Greičiau jis švęs pergalę prieš mane.
Bet! Tokiais momentais visada atsirasdavo mano gerasis baltas angelas ar dar kitaip,baltoji pirštinė...tikėsiu juo ir dabar.

Vilte,laikykis ir tu. Jei neturi už ko -tai už savęs. O mano draugė sako:- nors ir už durų rankenos...rankena sušils ir durys, į kažkur, prasivers...
Meilė...hm...galvoju, kad man jau uždrausta įsimylėti, greičiau-pavojinga.
Gal rytoj,ar net šiandien vakare, galvosiu kitaip. Gal.

Anonimas

2015-07-16 07:07

violla kiek jus pazistu jus uzuojautos nepriimsit o is manes prastas pshichologas nerandu zodziu esu techniukas. takart ir pagalvoju kad salia techniio issilavinimo visai
reikalinas ir humanitarinis. as is jus daug ka suzinojau man taip praverte. galiu pasakyti kad siunciu jums linkejimus is panevezio pacius kieciausius !!

violla

2015-07-15 20:07

Dar. Siūlau pakalbėti, padiskutuoti kažkada tai apie jos didenybę MEILĘ. Bet šį kartą ne meilę Dievui, o žmogus žmogui. Kaimyniniam psl. visai įdomiai pasikalbėjo apie auką ir aukojimąsi.
O ne vieno žmogaus depresijos kaltininkė yra meile. Gal,kaip dažnai,rsquo;nenusisekusrsquo;, gal be atsako, gal platoniška ir dar daugybė -gal? gal?
Ar nebūtų įdomu?
Žinoma, ir rsquo;nusisekusrsquo;.Yra ir tokių. Yra pavirtusi tik pareiga, paremta sąžine.
Variantų - /n/...

violla

2015-07-15 20:07

Jei rimtai taip dingo,tai kas čia mus išvagia?
O jei vagia,tai reiškia,kad vertingi buvot, kažkam. O gal tech- problemos.

denis

2015-07-15 11:07

gali but. nieko protingo pasakyt nenorejau -norejau pasakyt,kad ir as islinkau i Robio rodykle...okei. tik man su rusu kalba ne kazin kas angliskai graibau su puse...okei

violla

2015-07-15 11:07

Nekenčiu civilizacijos,pagimdžiusios abejingumo monstrus, civilizacijos, kurios vėliavoje įrašyčiau pačią pražūtingiausią nuo žmonijos užgimimo frazę: „ČIA TAVO PROBLEMA“.

/Eduardas Limonovas/

denis

2015-07-15 08:07

kodel mane istrynet?

violla

2015-07-14 19:07

Prisiminiau,kad čia rusiško teksto perteikti neišeis dėl tech- kliūčių. Na, ir gerai,o tai perkelti norėtūsi ne vieną „perliuką“ čia. Užimtų daug vietos. Jaučiu,kad savo plano baigti skaityti knygą šią nakt- neįveiksiu. Labai knieti vis atsidarinėti robio nurodytus adresus.
Labai vertinga rodyklė. Bent man.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių