zilvinas

2015-07-17 18:07

Moterys ir merginos,gryzkite i sena gera depresijos foruma-manes ten nebebus.Jusu ten labai truksta.

smilga

2015-07-17 16:07

Man meilė neracionalus, spontaniškas jausmas. Kas paaiškins, kodėl taip traukia visom prasmėm būtent tas žmogus? Kai tokį netikėtai sutinki ar rdquo;atpažįstirdquo;, gali bijoti, net suvokti, kad tai niekur neveda ir vis vien įsimylėti. Aišku, proto balsas pristabdo, įstato į rėmus, bet iš širdies tą jausmą nelengva išguiti, net jei jis neša sumaištį ir skausmą...vis dėlto kažkokią šilumą, pakylėjimą taip pat.

O Viltės atvejis jau tikrai sunkus. Meilę be atsako galiu suprasti, bet jei nėra tarpusavio pagarbos ir vyras sąmoningai skaudina ir nepaiso šeimos reikalų, jis nevertas Tavo kančių ir aukojimosi. Būtinai kreipkis pagalbos, Vilte. Neatidėliok jokiais būdais, nes ši problema savaime neišsispręs, o tik gilės. Jau dabar esi neviltyje, kiek dar užteks jėgų kentėti? O išeitis visada yra, tik reikia, kad Tau padėtų ją įžiūrėti. Nenuleisk rankų, pasiryžk veikti.

violla

2015-07-17 16:07

Lyg kąsnį žodį imkit,jo negaila,
Nes tai tik meilė ir tiesa...
Šviesa ir vėl eilinį kartą keičia veidą.
Dainuok!..Juk klausosi minia.

Minia supras, nuteis, įvertins,
Minia nušvilps arba priims.
Tik baltas žiedas vaiko saujoj
Ištiestas ims...ir sugraudins.

/J.C./

Leta

2015-07-17 08:07

Labas Vilte, sakai, kad esi silpna moteris. Suprantu, kad šiandien tu tokia jautiesi, bet tai nereiškia, kad tu visada būni silpna. O kad nesijaustum silpna, reikia save tempti už ausų į viršų. Gal paskaitei Moters pagalba moteriai svetainę, kur vakar rašiau adresą? Ten kaip tik apie pagalbą šeimose nusialinusioms moterims kalbama. Kai važiuosi pas psichiatrą užsuk ir ten. Pasiskambink, susitark iš anksto, telefoną rasi toj pačioj svetainėj. padaryk žingsnelį dėl savęs.

Leta

2015-07-17 06:07

esi vienišas
taip
esu vienišas
taip taip
labai vienišas

ir tu vienišas
taip
ir aš vienišas
labai vienišas
taip taip

bet daugiau nebenoriu būt vienišas
per ilgai jau vienas buvau

ir aš daugiau nebenoriu būt vienišas
ir aš per ilgai vienas buvau

taip
su tavim
ir aš su tavim
daugiau nebevienišas
ir aš nebevienišas
taip taip
taip taip ir aš

bet jei kuris nors kartą buvo vienišas
tas visada toks pasiliks
taip

taip taip

/Ernst Jandl/

jurate

2015-07-16 21:07

Nepatyrusi meilė sako: myliu,nes man reikia tavęs.
Patyrusi meilė sako: reikia tavęs,nes myliu.

ER.FROM

violla

2015-07-16 20:07

Mano viena bendradarbė mokėjo tik vieną rsquo;litanijąrsquo; apie meilę: o mano meilė, laimingai baigės -ji nuėjo linksma su kitais...

denis

2015-07-16 17:07

Vyrai, moterims pirmenybe! Bukite dzentelmenais -joms pirmoms leiskite isimyleti.

violla

2015-07-16 14:07

Su ta absoliučia meile sau- nežinau...aš kažko dar nežinau. Todėl labai stengsiuos surasti tą autoritetą,kuris išdėstytų teoriją. O praktika- vėl mūsų problema. Man į tą meilę sau įkrenta egoizmo purslai...Turi namuose ir save labai mylinčio žmogaus pavyzdį-tai mano mama. Taip, ji sveikesnė už mane. Bet mes visi aplinkiniai įvardinam kaip egoizmą, nes tą rodo ir jos poelgiai. Taip, bet jai gyvenasi gerai, visada patenkinta savim, nepriima jokios pastabos.
Saugoja save net ir nuo nusičiaudėjimo. Na, myli save besąlygiškai. Rezultatas jos naudai: gera sveikata ir savijauta. Bet artimieji jos nemyli. O jai- dzin. Pameta frazę: gydykitės!
Tai nežinau, galima ir galvą nusisukt besvarstant.
O apie kitą meilę: išėjo mano mintys, turbut, pasivaikščiot ir dar negrįžta...kaip nieko nebūčiau gyvenime girdėjusi apie tai...:)))

violla

2015-07-16 14:07

Perskaičiau Robio mintis ir pradeda kai kas man sugrįžti...mintys...ačiū Dievui,ar Robui,nežinau.
Kai persergi kai kuriom ligom,po to įgauni imunitetą. Tai jeigu meilę prilyginsim, kad ir mielai ligai, tik su komplikacijon, tai manyčiau,kad įgautas imunitetas...Tu, Robi,vėl matyt,bijai susirgti dėl buvusių komplikacijų, o dar tas rsquo;skiepasrsquo; veikia. Bet rsquo;skiepairsquo; dažniausia,negalioja visą gyvenimą. Todėl išnyks kažkada įgytas imunitetas ir vėl susirgsi be jokios baimės. Tik teks sutikti tos, meilės rsquo;infekcijosrsquo;, gerąjį rsquo;užkratąrsquo;... Reikia išlaukti ir laukti. Tai žmogiška ir gyvenimiška.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių