romas

2015-07-29 22:07

Diarai, Viollai ir visiems Svetainės skatytojams!!

JAU įsigijau poetės Zitos Kirsnauskaitės naujausią knygą rdquo;Ant angelo sparnųrdquo;. Ji dangiška, nuostabi ir labai gražiai išleista. Ir vertimas į anglų geras. Čia rasite ir autorės biografijos. Maniau apie ją taikliai. Labai patariu įsigykite ir skaitykite Zitą Kirsnauskaitę. Pagysite nuo nevilčių, nuo liūdesio. Įgysite sparnus į gyvenimo džiaugsmą.

Per gyvenimo brastas, pavojus tiltus
Mes nešiojami ant angelo sparnų...
Kad aidėtų sielos džiaugsmas ir netiltų
Slėniuose ir ant kalnų.
/Zita Kirsnauskaitė/ Tai jau iš rdquo;Ant angelo sparnųrdquo;

Leta

2015-07-29 18:07

Na aš vėl su jumis. Savaitę buvau Vilniuj, ir dar nepabaiga. Smagu, kad jūs kalbatės, o tai praėjusį kartą radau tuščią forumą. Apie meilės energiją aš žinau mažai, kažką esu patyrus, bet tai buvo seniai. O pyktis nevisada negatyvus, tam tikra mobilizacija, kylanti iš kito požiūrio ar patyrimo irgi yra tam tikro rdquo;pykčiordquo;, susikaupimo atmaina. O rdquo;be pykčiordquo; išsklaido energiją, nemobilizuoja veiksmui. Taip ir matau Donskį, bet tam reikia turėti jo erudiciją

Vilte

2015-07-28 13:07

o apie save galiu pasakyti, kad jauciuosi prastai, daug pergyvenu del brolio... todel dabar jau kelios dieneles visas kunas man yra drebantis, tai geriu clonazepamo.

Vilte

2015-07-28 12:07

laba visiems...mano brolis , net pateko i ligonine,operavo gerkleje pulinius, bet kita operacija darys veliau, tai dar pasiliks lietuvoje.Tik va blogai, nezinom, ka daryti, kad nereiketu moketi jam uz lovadienius, Nes jis trys metai, kaip gyvena Londone.Tai dabar skambinam ir i sodra ...ziuresim, kaip cia bus.

Roberta

2015-07-28 07:07

O aš užsirašiau į Silvos metodo kursus Kaune. Perskaičiau knygą, visai sugundė:)) Kažkas tarp autogeninės treniruotės ir meditacijos. Žiūrėsim:)) Žinau tik viena-nieko gero nebus, jei to nepraktikuosiu kasdien.

Leta

2015-07-27 12:07

Sveiki gyvi, ką veikiat paskutinį liepos sekmadienį? Aš buvau išvažiavus ir neturėjau interneto ryšio, o kuo užsiėmę jūs visi? Violla, ar jau baigei agurkų gelbėjimą, kada kvieti ant agurkų baliaus? Medaus atsinešiu. Kaip tau, Vilte sekasi, ar brolis pasveiko? O kaip tu pati gyvuoji?
Turiu pasakyti, kad be pykčio dažnai yra ir be energijos. Todėl ir sunkiau vystosi mūsų pokalbiai

violla

2015-07-22 20:07

Kažkaip visi nutilo? Aš tai iki sekmadienio paskendusi floristikoje. Apsiėmiau apipavidalinti visą šventę, bet neapskaičiavau kiek tai bus darbo. Dirbu ir galvoju: velnias nešė mane į tą galerą...bet kelio atgal nėra, tik pirmyn. Kaip nors. Gal kas nors po to išrašys atlaidų... Jei ne -tai pati pasiimsiu...

Vilte

2015-07-20 07:07

Labas rytas visiems...ir dar karteli aciu uz grazius sveikinimus...

Vilte

2015-07-19 20:07

Ir dar noriu pasakyti, kad atvaziaves mano brolis is Londono.Ir jau senai svenciau gimtadieni.Sis gimtadienis man didele svente, nes tiek daug jusu pasveikinimu , ir aisku dziaugiuosi, kad svenciau su broliu, nes mes esame dvynukai...)))

Vilte

2015-07-19 20:07

Laba vakara visiems....is visos savo sirdeles noriu visiems jums padekoti uz sveikinimus, net asaros is dziaugsmo rieda.Niekada nesu gavusi tiek pasveikinimu...aciu jums mielieji, dar kartelis ACIU .
Nes tik dabar grizau is sodybos ir pasiziurejau i foruma.
Net truksta zodziu, kokia as esu siandiena laiminga....

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių