2015-08-06 17:08
Miela čia pabūti, su jumis ir jūsų mintimis. Ir, natūraliai, lyginu su savim: kiek panašaus,kiek to paties ir kiek,ar ko- nėra. Pirmiausia,kad jau gerbiu visus tikėjimus, tai tikrai besąlygiškai. Mes dabar esam katalikai, buvom pagonys. Bet koks skirtumas,iš kokios varpinės skambinti- skambinam vienam vieninteliam, tai ABSOLIUTUI. O kaip jį vadinanam,tai kultūros ištakų, tai papročių nuoroda. Niekas iš niekur neatsirado: jeigu vandens šaltinis laikomas šventu,vadinasi, kažkas tai buvo. Aš tuo labai tikiu ir elgiuosi pagarbiai bei rituališkai,kaip man intuityviai atrodo. Dažnai stereotipus laužau,prieš taisykles uždarau duris...Noriu pati išjausti.
O nežinau, ar be ligos rsquo;pagalbosrsquo; būčiau ieškojusi tiek dvasingumo, tokio tobulėjimo šitose, būtent, srityse. Gal greičiau mene, o gal net sporte žiemą su slidėmis pozavusi Austrijos kalnuose...taip madinga...gal būčiau lėkusi į, sakykim, koncertus užsienyje, nes vėl madinga...gal leidusi laiką vandens kaskadose, medaus voniose...Nežinau,bet gal. O dabar aš net nepriėmiau pasiūlymo-dovanos nuvažiuoti į Paryžių! Pamatyti Eifilį! Ką aš ten Europoje pamatysiu? Monstrus? Aukštąsias technologijas prieš patį žmogų ir jo sveikatą? Žinau,yra senoji istorija,vertinu. Bet, na, ne to aš jau noriu. Turiu galimybę vėlų rudenį išvažiuoti į Škotiją, bet į sostinę...??? Nežinau, palauksiu, gal išlošiu Tibetą ar Graikiją. O apie sintetinę Ameriką-girdėt nenoriu. Net neskrisčiau, gaila būtų tuščiai praleisto laiko.
Norėčiau labai,prisidėti kažkuo, tai kovoje prieš kičą, smurtą, skatinamas patalogijas ir visokias laidas per LNK- next...čia jau mano protas nesuvokia tokio prastumo ir chamizmo per tv. Parašau griežtus komentarus kaip ir daugelis,bet šunys loja-karavanas eina...next...ir t.t.
Ai, prirašiau,kas kliuvo ant liežiuvio. Pakaks. Va, šiek tiek ir išsikalbėjau.
O Leta, tave, galiu teoriškai pamokyti, nes su asmeniniu pavyzdžiu prastai: reikia beišsiderinančią nervų sistemą kalibruoti. O kaip- juk ir ieškome. Na, rasim, PO VELNIŲ!:)