sirdele

2015-09-12 11:09

nu ir man galim sakyt nieks primigtinai nesiulo gultis,taciau supraskit nenoriu nieko apkalbet netepsi-nevaziuosi

sirdele

2015-09-12 11:09

antradieni teks varyt i klinikas del rebifo pratesimo,bet tai jauciu kad gal ir paguldys,nes jau7 metai rugsejis man kaip uzkeiktas. uzsimerkiu ir savaite laiko isbraukiu is gyvenimo kol tenka gulet tuose antruose namuose.Varys hormonus per savaite aisku pastatys ant koju,bet mielas naujoke taip noriu gydytis naturaliom priemonem,taciau ta liga padaro savo ir nori nenori solumedroli i vena ar arkliskom dozem prednizolona.Gyveni zmogus ir su baime lauki rudens kada vel kaip kasmet teks i klinikas gultis.Net purto kai pagalvoji ka vel teks iskest,paprasciausiai tada uzsimerkiu ir kazkaip prabunu.

edita

2015-09-12 10:09

Sveikučiai, kaip Jūs visi išsilaike?Puslapis pražydes rudens spalvomis - šaunu:)
Stiprybės Jums visiems

saulė

2015-09-12 09:09

Tikrai man keista kad dauguma prieš interferoną... Gal tikrai jis blogas, kad taip visi prieš? Parašykit kas nors- kas už.Iki

laima

Sveiki, perskaiciau Rimos ir Alinos komentara ir noreciau pasakyti, kad cia raso ne tik apysveikiai. As asmeniskai jau sedziu vezimelyje,bet nenuleidziu ranku ieskau budu kaip sustipreti.Aisku gaila,kad pradzioje,otai buvo pries 18m nebuvo interneto mazai ka zinojau apie is.taigi dabar stengiuos sustipreti ir kuo maziau ikyreti artimiesiems, nes aisku,kad jiems nelengva.Nesiruosiu pasiduoti ir jums nepatariu.

Vytas

Noriu imesti ir savo rsquo;trigrasirdquo; del diskusiju apie interferonus:)...As irgi vartoju rdquo;Rebifrsquo;ardquo; jau metus ir jokio pagerejimo didelio nejauciu...bet...bet ir PABLOGEJIMAI nejuokingai stiprus isnyko:)...nebebijau gatvemis , nors ir neuztikrintai, bet eiti:)

saulė

2015-09-12 08:09

O ką tada daryti, kai pati homeopatė, patikrinusi kažkokiu aparatu ( sako ten l. geras), nustatė kokių medžiagų tipo trūksta ir padarė tuos žirniukus (už 7 litus dviem mėnesiams:)- kažkaip nepatikima, bet gal jie ir neturi daug kainuoti (?), o pati pasakė kad man tikrai reikia būtent interferono. Va, pati homeopatė siūlo naudoti, tai net kažkai keista. Žinoma reikia ir papildų ir žolelių ir t.t. Tai mane labiausiai išmušė iš vėžių Tada reiškia reikia?

Vilte

2015-09-12 08:09

Ta forma vadinasi slauga ir priežiūra(SP), niekas neišskiria. Tą formą patvirtintą poliklinikos GKK, reikia nešti į soc paramos skyrių

saulė

2015-09-12 07:09

Editai II - norėčiau sukonkretinti klausimus, nes įsijungė į diskusiją kitį ir viskas susimaišė.Jei gali parašyk kodėl atsisakei interferono ( kas patarė ar kitos riežastys) ir kaip gyveni- ta prasme dirbi, mokaisi...Aktyviai ar pasyviai? Kur konsultuojiesi dėl papildų ir homeopatinių vaistų ar pati ieškaisi? Žianu ir vieną gydytoją, kuri keli metai vartoja interferoną, tai ji dirba.Bandysiu dar apie ją konkrečiau sužinot, tada parašysiu į svetainę.O dabar man aktualiausias klausimas dėl programos- matau čia vieni už, kiti prieš, o argumentai neaiškūs.

Vilte

2015-09-12 07:09

Jei yra antra grupė, nebūtinai tas žmogus gaus specialius poreikius (SP-2),tai sprendžia gydytojas, pagal kriterijus tam tikrus. Jei jau pirma, tai slauga ir priežiūra (SP-1)priklauso

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių