2015-09-23 07:09
Sveiki. Gal kas nors vartojat Copaxone? Kaip tik renka naują "triušių" grupę šio vaisto programai. Gydytojas sakė, kad pagal viską aš tikčiau, bet kažkaip nesinori man dar vaistų... Vis tikiuosi, kad pirmoji ataka bus ir paskutinė :) Vis ieškau netradicinės medicinos metodų, nors kažkokių iliuzijų neturiu. Bet visi teigia tą patį - IS reikia gydyti per skrandį, t.y. subalansuoti mitybą ir papildomai naudoti tam tikrus produktus.
Buvo mano brangiausias susitikęs su gydytoju, kuris Dubajuj savo kliniką turi ir įvairias ligas gydo. Pernai jis turėjo 9 pacientus, sergančius IS, 6 iš jų padėjo. Kai kurie jau nevaikščiojantys buvo. Kažkaip skeptiškai aš žiūriu, bet kadangi jo gydymo metodai neskamba labai drastiškai, tai turbūt reiks pabandyti. Kol kas liepė valgyti graikiškus riešutus :) Iš vakaro užmerkti, o iš ryto šaukštą suvalgyti. Ir alyvuogių aliejų naudoti, atseit, jis panaikins "kibirkščiavimą" tose vietose, kur mielinio audinio nėra.
Vis juokiuosi, kad greitai jokio maisto nebereikės valgyti, užteks tų "priedų", kuriuos dėl IS naudoju :)