Dovile

2015-10-28 21:10

sveiki , as taip pat buvau pas gyditoja konsultacijai , ji tokia nekokia tai tik pasiklausiau ir isejau :) kreipsiuos i klaipeda ar i vilniu nors esu Siauliete , issitraukiau 2 dantis ir dabar laukiu breketu , labai bijau ju dejimo , man atrodo labai skausmingas, gal kas galit smulkiai paaiskint kaip juos deda ir ar labai skauda ????

eglute

2015-10-28 21:10

Dziaugiuosi kartu uz tave Smile;)

Milda

2015-10-24 13:10

mano dantukai yra seip normalus ...daug kas sako ,kad nereikia ju tiesinti ,bet yra viena problema kad priekiniai nestovi staciai kaip kiti dantys turetu stoveti . nez detis breketus ar ne seip noreciau ... bet bijau kad blogiau nepaliktu nei kad yra

nida

2015-10-22 13:10

labukas, as jau ir zadu detis briketus, tik nezinau ar klaipedoje ar kaune... laukiu nesulaukiuū ;)

nele

2015-10-15 21:10

Knopkute, o kas atsitiko, del ko gailesi?

nbnnijaa

2015-10-15 11:10

Sveiki. Pasidalinsiu savo briketų uždejimu. Uždėjo gyd. G. Atėnė. Viršus ir apačia kainavo po 1500-1600lt. Bet kas įdomiausia buvo, tai kad reikėjo nuimti vykti į Kauna. Prieš tai niekas neįspėjo. Papildomai už nuėmima reikėjo sumokėti 760lt. Uždėjo apačioj vielytę ir viršuj padarė plokštelę. Nors buvo žadėtos kapos. Ir visi apsilankymai per metus kainuodavo (vienas apsilankymas) nuo 50iki 200lt . 200lt.buvo tik viena karta. Dažniausiai būdavo 70-100lt. Tiesiog dėdamiesi briketus viska išsiaiškinkite nuo pradžios iki galo. Ir galbūt reikėtų prašyti saskaitų už ka mes mokame.

jurgita

2015-10-12 06:10

pasirodo nera nieko neimanomo, net ir suaugus galima susitvarkyti dantukus, tik reikia daug kantrybes ir susitaikymo, gydymo metu atrodyti biski kitaip :), bet kaip sakoma i zvaigzdes per kancias, negali buti visa laika vien gerai :) as jau iskentejau ta pripratimo laikotarpi, dabar pasikausciau kantrybe ir laukiu rezultatu :) taip kad jei kas dar abejoja detis breketus ar ne siuliau maziau kalbu daugiau darbu, mars pas ortodonta :)))

auris

2015-10-11 16:10

pirmomis dienomis yra sunku,bet po to priprasi;]

m

2015-10-11 10:10

Na, as noriu pasakyt, jog tikrai labai verta pirma apsilankyt pas kelis ortodontus. pirma karta apsilankiau pas viena ortodonta, kuris tokiu nesamoniu prikalbejo, vienu zodziu - pievos. veliau nuvykau i latviu g.8 (vilnius) esancia ortodontijos klinika... na, kaip cia pasakius.. visu pirma, man nelabai patiko pati klinika, o ir gydytojas pasitaike toks pasimetes, tarsi nezinotu, ka daryt reikia. (nors pas mane atvejis toks is sunkesniuju). jis man pasake, jog butinai reik traukt visus 4 protinius dantis, o paskui dar paziuresim.. sake, pirma des plokstele, paskui breketus.. bet pats nezinojo, ar visa tai pades. tiesa sakant, isnervino jis mane tom savo klabom, nes akivaizdziai mates, jog nori tik uzsidirbt (nors kainos ten neaukstos). tada nuejau i zalgirio klinika, kur labai gera ortodonte man viska iskart paaiskino, ir matesi, kad savo darba ismano, ne karto nesuabejojo ir viska pasake iskart (o praeitas gydytojas ilgai delse). todel jau susiedejau pas ja breketus ir esu patenkinta (tfu tfu tfu :D)

dute

2015-10-08 18:10

Sveiki visi.;) po keliu savaiciu deduosi ir as..:( kaip nenoriu ir bijau.:( is tikruju pacio to proceso nebijau..bet labai bijau,kaip reikes priprasti.Tai turiu viena klausimeli.Kaip pirmomis dienomis yra su valgymu,kai juos uzdeda?;) mano drauge tai pasakojo,kad kokia savaite valge tik koses,nes negalejo nieko kramtyti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių