Patricija

2015-10-14 05:10

Ne, vaistu man nekeite. leidziuosi ta pati Rebif. O tie nauji vaistai ar kartais ne Tysabri?rdquo;

reda

2015-10-14 05:10

Aš jau trys metai skaitau si forumą ir tik dabar parašiau nes vaistai kuriuos gaunu raso, kad gydo is, Amerikoj jie jau išbandyti dabar bandymai atliekami europoj, aš vaistų gavau nes nevartojau jokių kitakių vaistukų geriu tik vitaminus, Balvočiūtės arbatėles, linų sėmenų aliejų. Jaučiuosi gana neblogai, na yra visi tie mums būdingi simptomai, bet gyventi galima. Mono el. p.reda_liutkuviene@yahoo.com

Klausimas

2015-10-14 00:10

gal galite papasakoti apie tuos naujus vaistus? pastebejau kad juos ypac skiria Siauliuose

Vita

2015-10-13 17:10

tegul atleidzia man tie, kuriem jau visai sunku tapo judeti, pereiti per kambari, ar apsiversti lovoje. ka tai reiskia, as kolkas nezinau, ir todel sakyti, kad suprantu, ka jus jauciate, butu neteisinga. todel apie tai ir nerasiau... galiu tik uzjausti ir palinketi stiprybes...

Vita

2015-10-13 17:10

turbut mum visiem saves labai gaila, ir tai yra naturalu, kitaip ir buti negali. gerai, kad yra sitas forumas, kad galime bent vieni kitiem pasiguosti, nes sveiki zmones negali musu suprasti, kad ir kaip stengtusi, juk jie nezino, ka reiskia amzinas nuovargis, kai ant koju atrodo smelio maisus priristus nesioji; kai galva pastoviai kaip girta, ir tave i salis meto, net ir nevejuota diena; kai norisi lekti, bekti, o dziaugies, kad buna dienu, kai gali keliais zingsniais daugiau nueiti... tad palaikykime vieni kitus, pasiguoskime, ir tai jau bus bent kruopelyte lengviau...as kartais pamastau, o kaip zmonem buvo sunku, kai nebuvo interneto, kai informacijos nebuvo praktiskai jokios, pasitarti irgi nebuvo su kuo, vat sedi su savo liga, dviese, ir nors vilku stauk...

albertas

2015-10-13 15:10

La Jura jiai kada pamatysi mane is karto pazinsi na apibudinu save:taip vaizdas_viena koja medine,ranka irgi ,akis fanera uzkaltta,paukai nera,einu valso tempu,kai isizioju vienas dantis atsikises i prieki,kaip sako praeiviai dantis (zavadilkai) pakabit ir t..t.truksta man sendien zodziu :) gana nusipeizejau bet jiai kam pasirodis kad jis grazesnis,tegu jam pakels nuotaika:)))) dabai

zilvinas

2015-10-13 14:10

patiko.susitikom su pazistamais,o ka ten snekejo tai nelabai buvo laiko klausyt.tusas juk :)

Patricija

2015-10-13 10:10

siandien vel saves taip gaila:)) pagalvojau, kad sutikciau visai nemiegoti, kad tik normaliai vaiksciociau, arba tegul geriau skauda, bet kad normaliai paeiciau...Deja, nieks neleidzia pasirinkti

alius

2015-10-13 09:10

del prednizalono. as vartojau tik metjuprednizalona, tris laselines. Bukle labai pagerejo, bet...po to buvo daug problemu, viena is ju alergija,vos galo negava. Paskui prasidejo priepuoliai

leja

2015-10-13 08:10

Labas visiems. Ko cia is pacio ryto pykstatys, matyt prastai miegojot:) Cia buvo raginimas atsakyt, tai as vartojau Prednizolona, kai buvo mano labai bloga bukle, bet man jis tiko ir bukle labai gera pasidare, atsiste, taip kad veikia jis kiekviena skirtingai, nes visu skirtingai organizmas sureaguoja i ji, o va kas liecia interferonus, tai teigiamai reaguoja:) Geros jums dienos!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių