Juozas

2015-10-22 05:10

Is tiesu, gydyti turi gydytojas, aisku - saikingai vartoti maisto papildus nera gal blogai - tik reikia del to irgi pasitarti su gydytoju. Ir patikekit, gydytojai tikrai daugiau, bent jau teoriskai, zino apie visokias tokias bedas nei cia rasantys.

drebulyte

2015-10-22 01:10

tai atsibuskite zmones,kazkam lb truksta jusu minciu,patarimu,ir tokiems kaip as,kurie ilenda i foruma nakti ar paryciais.Ar jus visi jau pasveikot,kad nebereikia patarimu,nesinori pabendraut.Netylekit vienumoje!!!!

rasa

2015-10-21 17:10

labas perskaiciau jusu nusiskundimus man taipat buvo daktarai skire ramincius sake kad cia nerviniu pagrindu bet man nieko nepadejo.kol nepradejau vartoti maisto papildus,siuliciau ir jums tai pabandyti.

Juozas

2015-10-21 13:10

Pradejau vartoti clonezapama, nes buvo nustatytas nerimo sutrikimas. Ir kazkaip buvau pamirstas, pats nesirupinau kazkaip, maniau, kad doze maza ir nieko labai nekenkia. Maniau, nekalta tai vaisto doze. Po kokiu dvieju metu pradejau jaustis nekaip, gydytojas irgi susirupino, kad galiu buti jau priprates, tai pasiule mesti. Klausimo, ar nerimas isgydytas, tuo metu nekilo. Siaip sie vaistai jo ir negydo. Jeigu ir pasveikau, tai per siuos metus, kai numeciau clonezapamo vartojima.

rita

2015-10-21 13:10

Nu kaip fainai būtų suburti anoniminį kamuojamų panikos atakų klubą, smabu gūtų bendrauti gyvai. Kiek galėtume patirtimi pasidalinti...

Juozas

2015-10-21 12:10

Taip, panasu, kad cia nerimas jums. Kaip pavyksta - nezinau, dabar jau gerai. Gal nebuvo pas mane nerimas toks stiprus kaip pas jus. As daugiau norejau akcentuoti, kad ta bloga savijauta buvo, kai organizmas priprato prie benzodiazepinu ir ju reikalavo vis daugiau. Atprasti buvo labai sunku, patikekit, ko gero patyriau visus simptomus, kuriuos galit rasti www.benzo.org.uk. Bet manau,kad man jau pavyko.

xxx

2015-10-21 11:10

jei geri vaistus tie pojuciai isnyksta...

noriu

2015-10-21 10:10

jausti, myleti, tiketi, suprasti, uzjausti, sapnuoti, verkti, noriu gyventi...

rita

2015-10-21 09:10

Sveiki, man išrašė vegetacinės nervų sistemos tyrima pasidaryti ,,Neuromedojerdquo;, norėjau paklausti gal kas nors jį darėte, kas tai per tyrimas ir kaip jį daro.

Lori

2015-10-21 09:10

Ar kas girdejot apie elektroimpulsu terapija gydyt vegetodistonija ir depresija.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių