raminta

2015-12-16 17:12

O as tai labai knaisiojuosi savo viduj , ir visada randu tai kas yra blogiausia.Va dabar kai cia parase apie issetine skleroze ,tai per google radau ir perskaiciau viska ka radau , nu tikrai jiems svaigsta galva , tirpsta ir silpsta kojos , nu man ir pradejo tirpti , o vakar atsibudau su nutirpusiais abieju ranku mazaisiais pirstais.Viska informaciaja prilimpa prie manes ,ir as sergu visom ligom , kai paskaitau medicinos enciklopedija.Bet tirpimai buna ir nuo ataugu , o man jos yra .Zodziu padariau isvada , kad nereikia lysti ten kur nepriklauso , juk daug yra panasiu pozymiu skirtingom ligom.O jei dar paskaitau apie depresija , tai negera net pasidaro.Tiesiog zinau , kad kiekvienas zmogus yra skirtingas ir visak priima kitaip , bet kartais as matuoju visus vienu matu...

doppelgänger

Keliauju žiūrėt filmų:) Dabar toks keistas serialas populiarus: "flashforward". enjoy:))

doppelgänger

Kur dingo mano Pachelbel:)))
Kažkas trainioja mane:)

www.youtube.com/watch?v=DZHw9uyj81g

violla

2015-12-16 16:12

Ar apledėjot visi, ar slidu, kad neateinat?:)

loreta

2015-12-16 16:12

Aš seroxat,vartoju jau vos ne metus.Ir tik dabar perskaičiau ir sužinojau,kad nuo jų auga svoris.Galiu pasakyt,kad tai tikra tiesa.Nes mano svoris visada būdavo stabilus,o dabar kelis kg. priaugau ir nesuprantu kodėl.Tai nebežinau net ką toliau darysiu.

ausra

2015-12-16 15:12

atsiprasau ir as perskaiciusi jusu nuomuones noreciau isiterpti,man irgi nedave ramybes galvos svaigimas,ir visoki kiti simtomai apsilankiusi pas daktarus buvo nustatyti vaistai seroxat ir bromozapamas,aisku as ju nepirkau,o pradejau lankyti jogos uzsiemimus man jie labai padejo
ors depresija sirgau 5metus,ir vaistu buvau gerus ivairiu,siuo momentu vaistu jau negeriu 2metus,ir jauciuosiu gerai.

Roberta

2015-12-16 14:12

Oi, brangioji, ieškantys randa ir išeitis iš to. Išminties įgyja, save, pasaulį supranta, keičia save, tai, ką gali pakeisti, susitaiko su daug kuo. Taip,depresija yra mokytoja. Susergama ir nuo pykčio ir ego ja, nuo dykaduonystės irgi. Žinoma, nuo nusivylimų, nelaimingų meilių, praradimų, kaip ir nuo neatleidimo artimajam, pavydo. Susergama ir šiaip sau-sutrinka smegenyse kažkas. Pastaruoju atveju vaistai gali padėti, o kitais atvejais-reikia pačiam rasti, kur klysti savo gyvenime, ką ne taip vertini, kur užsikirtai. Labai sunku.Bet kas nenori būti tik dejuojančiu ir vaistus ryjančiu-ieško, keičia, bando.

violla

2015-12-16 13:12

Galiu paguosti nusivylusius nuo šios ligos:kvailiai ir nieko neieškantys gyvenime šia liga neserga.Nors kartais taip norisi būt kvailio vietoj, kai viskas-dzi dzi lin...

violla

2015-12-16 13:12

Pradedant vartoti naujus antidepresant.gali būti raumenų sustingimas,širdies plakimas, galvos sk. ir t.t.Jei tai labai stipriai vertėtų keisti į kitus. Man taip buvo ne kartą,kai bandžiau naudoto remeroną,seroksatą ir dar kažką.Dabar naudoju zoloft. Ir pasakysiu visiem kas dabar buvo man nutikę:prieš 10 d. pradėjo nežmoniškai pykinti, bjauri nuotaika, silpnumas, širdis ir t.t.Lėkiau į privačią kliniką tirti skrandį,nes į burną-nieko.Ištyrė ir pasakė-bėda ne čia.Ieškojau toliau žiaukčiodama per daktarus, kol pačiai nedaėjo,jog nutraukiau 2 savaites antidepresantus zoloft ir pakeičiau į anksčiau vartotus.Dabar grįžau prie zolofto ir pykinimas baigėsi,na, beveik.Bjauri liga, bjaurūs vaistai, bet aš dar mokausi stiprybės iš dar sunkiau sergančių.Todėl laikykimės, bendraukime ir pasiguoskime.O cipraleksą naudoja daug kas, vieniem l.gerai, kitiem ne. Reikia išbandyti, man nebuvo efektyvu[kažkas klausė].

smilga

2015-12-16 10:12

Slimai, gal per daug nerimauji? Tavo spaudimas ir pulsas dar normos ribose, ilgiau pagėrus vaistus susitvarkys. Bet kad tiek ilgai neužmiegi, čia jau blogiau. Pabandyk sulėtinti įkvėpimus/ iškvėpimus, gal padėtų nusiraminti?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių