Vilte

2015-12-21 13:12

Laba visiems, o as jau taip pat nupirkau dovaneles.Savo tevukam nupirkau vitaminu, o ka gali nupirkti vyraesnio amziaus zmogui, kai jie visko jau turi.Otuo labiau vaistineje pasakai ,kiek metu ir parenka vitaminus jiems skyrtus...)))

violla

2015-12-21 12:12

Ar spėsime mes susiderinti laiką ir būtų smagu, kad į ratą ateitų daugiau žmonių.Ir pradžia iš nieko nepasidaro.Griežtai pasakyti kada-sunku, juk žmonės turi galėti ir,žinoma,norėti.Siūlau 2 variantus: 26 d. 12 val./ 27 d. 12-13 val. Man labiau priimtinas pirmas var.26 d.Toliau sakykite visi kada- ir gal šiandien vakare,gal ryt iki pietų susiderinsim, nes po to, bent aš , išvažiuoju pas gimines ir grįšiu 25 d.po pietų. Nešiojamo komp. neturiu. Bet mačiau anksčiau šiame forume ir daugiau vardų,jie iš kitų miestų? O ar nenorėtų atvažiuoti į Kauną, šiais vėjais - jokių bėdų. Mes lauktume ir iš kitur, ne tik iš Kauno.Taigi,bandykim šiandien iki 22 val. vakaro galutinai susiderinti kada. Jei neišeis iki Naujų metų-sausio m. organizuosimes tikrai. Bet,man,asmeniškai,labiausia tinka nedarbo dienos, nors,jei reiks-būsiu.Taigi, derinam kada, o kaip atpažinti-bent aš, rankoje turėsiu mažą rudą pliušinį meškutį(labai myliu pliuš.žaisl.)Visada rengiuosi juodai.Iki.Šiaip nedaug sukaičiuoju , kalbamės tik su guru, dvasia, Leta, Vilte ir, aš, Viola.Na, pažiūrėkim iki vakaro.

edvinas4

2015-12-21 11:12

Siulau kokybiškas bei ekologiškas prekes kūnui bei buičiai www.buitiesprekes.weebly.com/

Vilte

2015-12-21 11:12

Sveiki...as galeciau tik sausio men., bet kurie gali susitikti si menesi, tai saunu...

violla

2015-12-21 10:12

Matau, kag daug kas nenori tempti gumos, nori susimatyti iki Naujų Metų.Gerai, aš sutinku. Yra pasiūlymas trečiadienį 27 d.Kaune prie Max Malūno.Vakare man netinka, nes aš gyvenu tr. už Kauno. Galiu 12-13-14 val. Dar galėčiau ir siūlyčiau 26 d. dienos metu, jau 2-a diena Kalėdų,man visai patiktų. Žodžiu, jau dabar rašykite visi rimtai kas ir kaip, nori-gali,nuomonės ir kt. Kas ateis tikrai, pasisakykime. Dar ,tiesa, Guru,žinai ir man tos pagalbos jau ne tiek ir reikia.Praėjau tą pragarą kai mažai kas mane suprato, bet taip teko sustiprėti ir manau, galiu kažkiek padėt kitiems.Žinau tą bjaurų skonį, kai niekas nesupranta, apkaltina, palieka...O tu tikiesi.Aš sutikau tokių puikių žmonių gyvenime, kurie, nedavė žuvies, bet davė meškerę ir rodė kaip tą žuvį pasigauti. Todėl,manau,kad pasimokysim visi „meškerioti“.Be to mėgstu bendrauti,myliu gerą draugiją. Čia nauja, įdomu.Tai, tarp kitko. Visi rašykite sakykite gal tiktų 26 diena Kaune. O aš šiek tiek apie save: 40 metų-jau praeity, nepagalvokite geriau, kažkiek inžinierė, kažkiek istorikė, kažkiek natūropatė.Ir žmogus, o kiek - ne man pasakyti.Visų mūsų bendras turtas „DEPRE“.Jis ir vienys.Iki vakaro.Kalbėkime. Jau artėjam į ratą, šaunu.

violla

2015-12-21 09:12

Labukas, visiems. Pirmiausia, kreipiuosi į guru. Tu manęs nesupratai ir aš todėl atsiprašau, kad gal griežtokai pasakiau.Labai gerai išreiškei „kažkaip-sugriežtinto rėžimo grupė“.Žinok, kad juokiausi iš širdies,tu matyt turi sveiko šarmo, o tas jau šaunu.Aš smagiai pasijuokiau ir linksma pasidarė, pradėjau įsivaizduot save senmergę mokytoją iš “dviračio šou“.Tikrai taip nėra, aš pati esu linksma.Okai dar žmonių nepažįsti norisi, kad neatsirastų koks skeptikas rate, kuris sakys:na, jūs čia darykite ką nors, kalbėkite, aš paklausysiu...iš šono...pažiūrėsiu kas tai per paukščiai esate, kuo kvėpuojate...Guru,atleisk, panašiai taip pamaniau.Bet išėjo gerai, gavau geros nuotaikos ir jumoro dozę, kas mums reikalinga.Ačiū tau už tai ir net negalvok neateiti.Tuo pačiu dar kartą noriu padrąsinti vyrus, žinau,sunku jiems iš pogrindžio išlįsti,jie mano,kad tai silpnumas. Ne, brangieji-slepiasi silpnieji ir bailiai.Silpnieji ir neateis, gaila jų, jiems blogiau.Vyriškumas yra ne krūmuose tupėti, o turint problemą ją spręsti,gilintis ir naikinti, tuo labiau, bendraminčių rate.O apie visuomenės požiūrį šiandien pakalbėsime visi kai susimatysime. Ateikite vyrai ar vyrukai ir visi kas drąsūs-čia gi ne mis rinkimai, čia ne podiumas. Va ten tai eina tie, kurie turi kojas, bet smegenų nėra... Na, gana man, išsiplėčiau. Guru, sorry. Lauksim.

guru

Vairuoti galima tik vartojant grandaxina,o vartojant visus kitus vairuoti draudziama.

Leta

O aš pradėjau suprasti, kad vienatvę aš galiu kontroliuoti. Nevisada akivaizdu, kad mes patys tą vienatvę ir puoselėjam, bet galvoju būtent taip. Neakivaizdu tik dėl to, kad vienu metu mus plėšo prieštaringi dalykai: liūdesys dėl vienatvės ir vengimas kitų žmonių arba nieko nedarymas, kad būtume ne vieni.

daiva

2015-12-21 08:12

perskaiciau visas nuomones apie šią bjaurią ligą.Man irgi depresija.Anksčiau kovojau , nesusitaikiau su mintim, kad aš galiu sirgti, o dabar...Nieko nenoriu veikti, noriu tik, kad baigtųsi ta gūdi naktis. Vartoju du mėnesiai seroxat.Kaip sau padėti? Patarkit.

doppelgänger

2015-12-21 01:12

Vo, pasninkas, pamiršau. Kažkada devynis metus, iki 1999-tų, buvau vegetaras - ilgas pasninkas:)) Dabar mėsytę valgau, tik kiaulienos ir kanopinių pagal galimybes vengiu. Paukštukai ir žuvytės, niam:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių