2015-12-21 09:12
Labukas, visiems. Pirmiausia, kreipiuosi į guru. Tu manęs nesupratai ir aš todėl atsiprašau, kad gal griežtokai pasakiau.Labai gerai išreiškei „kažkaip-sugriežtinto rėžimo grupė“.Žinok, kad juokiausi iš širdies,tu matyt turi sveiko šarmo, o tas jau šaunu.Aš smagiai pasijuokiau ir linksma pasidarė, pradėjau įsivaizduot save senmergę mokytoją iš “dviračio šou“.Tikrai taip nėra, aš pati esu linksma.Okai dar žmonių nepažįsti norisi, kad neatsirastų koks skeptikas rate, kuris sakys:na, jūs čia darykite ką nors, kalbėkite, aš paklausysiu...iš šono...pažiūrėsiu kas tai per paukščiai esate, kuo kvėpuojate...Guru,atleisk, panašiai taip pamaniau.Bet išėjo gerai, gavau geros nuotaikos ir jumoro dozę, kas mums reikalinga.Ačiū tau už tai ir net negalvok neateiti.Tuo pačiu dar kartą noriu padrąsinti vyrus, žinau,sunku jiems iš pogrindžio išlįsti,jie mano,kad tai silpnumas. Ne, brangieji-slepiasi silpnieji ir bailiai.Silpnieji ir neateis, gaila jų, jiems blogiau.Vyriškumas yra ne krūmuose tupėti, o turint problemą ją spręsti,gilintis ir naikinti, tuo labiau, bendraminčių rate.O apie visuomenės požiūrį šiandien pakalbėsime visi kai susimatysime. Ateikite vyrai ar vyrukai ir visi kas drąsūs-čia gi ne mis rinkimai, čia ne podiumas. Va ten tai eina tie, kurie turi kojas, bet smegenų nėra... Na, gana man, išsiplėčiau. Guru, sorry. Lauksim.