violla

2015-01-11 21:01

Aš Jums uždegu sieloj žvakutę -te sušyla gerumo sala... Labos nakties :) Iki.:)))

vile

2015-01-11 19:01

Šiaurei

Ačiū, kad domiesi. Kaip gyvenu? Vis riedu žemyn. Bet apsižiūrėjus aplink, regis, kad ir likusiems, perlipusiems tam tikrą amžių, taip pat gaunasi. Kitaip ir būti negali. O jei nėra, tai irgi liga. Tik kita. Bet šiaip jau, jei nežiūriu į tolį, o tik palei kojas, visai neblogai būna. Vakare savęs paklausiu - kaip diena gavosi? Ir dažniausiai tenka atsakyti, kad nebloga. Bet užtenka tik žvilgsnį kiek atplėšt nuo kojų, ir atrandi, jog seni dalykai nusibodo, o nauji nedomina, bei daug kitų gąsdinančių dalykėlių...

Robertas

Didelis dėkui viollai ir dar kažkam, parašiusiam atsakymą. Lauksiu rytojaus, gal patarsite konkrečiau, ti aš visai žalias. O atsirado man depresija po avarijos su mašina Kaune kai sužalojau žmogų.Kai jis paveiko, apsirgau aš. Prabėgo 2 metai kaip košmaras. Ant lentos rašau sprendinius, o matau visai ką kitą..,

vile

Zundai

Duokis jamama ir pajams. Tokiais atvejais problema slypi ne kažkur anapus, o mūsyse. Ne karas gi...
Kuom užsiimi? Gal ką naujesnio bei širdžiai mielo atradai? Pasidalink, jeigu ką.

vaida

2015-01-11 18:01

Gražiai pasakyta. Tik rašytoją pažinti ilgai užtrunka,o bloga dabar. pasaulis irgi keičiasi,t.y. aplinkybės,nuo jų kartais labai priklauso būsena.

zunda

2015-01-11 14:01

vilei

Neištekėjau. Niekas neima. Gal žinai kam reikia?

Erika

2015-01-11 14:01

bernadeta. man irgi taip buvo apie pora metu, kad as galima sakyti nei vienai sekundiai negalejau atsipalaiduoti, uzklupdavo panikos priepoliai. man atrodo pasamoneje tu paprasciausiai bijai mirties, bijai, kad tau kazkas atsitiks. man be galo padejo zmoniu komos busenu aprasymai. spiritual books. (nezinau kaip i lietuviu kalba isversti, gyvenu ne lietuvoj). tau tokios knygosd padetu atsipalaiduoti ir taip daug nesinervuoti. sekmes..iki

Robertas

2015-01-11 13:01

Nežinau,gal jau šakutės...negali mano organizmas priimt depresinių vaistų. Rašė cipraleks,rašė romeron, rašė kseroksatą , nuo visų važiavo stogas,drebėjo visas kūnas, turėjau viską mest dabar gyvenu tik su ksanax,bet noriu nieko nematyt,negirdėt ir sukasi planetos link...ka pasakytumėte ar tikrai man viskas. nežino daktarai ką u manim daryt, tai rašo raminančius visokius,jie tik migdo......

Birutele

2015-01-11 11:01

Sveiki, ar geriat kas cypralexa?Ar istiesu reikia laukti 2savaites kol baisgsis salutiniai, juk taip ir isprotet galima...

Vilte

2015-01-10 19:01

gero vakaro visiems...ir iki kitos dieneles

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių