2015-01-26 18:01
zmogaus jausmai ir emocijos,pojuciai,psichika-paprastai daugumas net neskiria kas tai yra ir viena su kitu maiso.
Visa tai valdo samone per savo centrus. Samone yra savo egzistencija jaucianti-tai tarsi pojutis -AS ESU.Salia samones visada yra pasamone ir savimone.Savimoneje dar yra sazine.Jos balsa daznokai ignoruojame,taip sukurdami savo organizme vidinius konfliktus-psichikos moduliacijas.
Stai visi zinome kiek pavojinga rukyti tabaka,taciau ruko.Sakoma ,kad zinios ipareigoja,taigi jei zinai ir nenaudoji ziniu ,tada Gamta gali arba patikrinti tavo ziniu verte arba priversti jomis naudotis arba atimti tuos nenaudojamus organus ,atsakingus uz tam tikra veikla.Gamta labai racionali ir nieko nekuria tokio beprasmisko-jei nesinaudoji smegenimis,jausmais, jutimais,tada gal tau to nereikia is viso?
Daugybe kartu esu girdejes apie tai,jog samone yra ,,mano ir ka noriu ta ir darau su ja", ,,ka noriu ta ir dedu i ja" ir tt.Bet ar tikrai esame patys jos seimininkais? Zmogaus individuali samone ir visu zmoniu samones sudaro zmonijos samone-tada individuali samone yra Zmonijos samoneje,o tai reikstu kad negali buti ligoniu,parazitu ir tt nes kenki visai zmonijai ... Tai juk vel gi tas pats konfliktas-budamas visuomeniniu nori islikti individualiu. Gal but jauti ,kad tai pavojinga ir todel panikuoji?
Nesenai ,praktineje psichologijoje atsirado toks terminas-samones parazitas. T.Y. samones strukturose yra atskira butybe,parazituojanti samoneje ir gyvenanti tos samones deka ir resursais savo gyvenima. Jeigu taip.tada pasakysiu,kad viskas turi savo samone-mintys(mentalas),emocijos(astralas),meile(intuicija ),Bioenergija(eteris,gyvybe),fizinio kuno organai.Kas butu ,jei pavyktu samones strukturas isvalyti nuo parazitu? manau,kad be jokiu kitu vaistu isgytum per ta laikotarpi,kol tie parazitai galetu palikti tavo organizma... Kaip tas imanoma? imanoma ir labai realiai...bet tai kito posto tema