natalja

2015-03-08 20:03

pas mano vyra stuburo išvarža,mag.rezonansas parode išvarža tarp 4-5 sl.kaip surasti profesori jasiuna?

Anonimas

2015-03-08 14:03

paskaiciau apie ta masazine lova, tokia pigia reklama padvelke. Na bet jei kam padeda, tai smagu.

Aldona

2015-03-08 12:03

Isbandykite masazine lova, man labai padejo. Nusipirkau ir turiu namie.
www.navasan.lt/atsiliepimai.html

egydadsa

2015-03-07 21:03

sveiki!turiu 2 stuburo isvarzas,jau atsibodo kankintis zadu operuotis,gal kas zino gera neurochirurga vilniuje?

audra

2015-03-07 11:03

Zinau,sita masazuotoja,bet ji kuno kultura baigusi ir masazas geras,labai geras,o kad mokosi tai sveikintina,manau kurie baige kuno kultura gali masazuoti,tai juk jiem priklauso,jie gi dirba su sportininkais.

rita

2015-03-07 11:03

Gemma, normalus sveikatos centras,ju darbas ir prieziura labai patiko, jie begalo kruopsciai dirba,su Terapi masteriu dirba kinesi terapiautas is Greitosios pagalbos,man tikrai patiko

li

2015-03-06 19:03

Matau, metiesi i liudesi. Googlink, ieskok: hernia, spine, spine pain, jei skaitai angliskai, lietuviskai ir visko rasi. Bet tai bus tik smulkios mintys salia jau zinomu tiesu: manksta, treiningas. Daugiau patarti negaliu, nes pati blaskausi, ieskau, tik dar nesioperavau. Begu nuo tos minties kuo toliau.

vilma

2015-03-06 13:03

Turiu problemų su stuburu - liaudiškai tariant, skilusi išvarža. Gal atsilieps žmonių, turinčių tokią pat bėdą. Norėčiau daugiau sužinoti, kaip sumažinti skausmą, aplamai, kaip gydytis. Po vaistų, procedūrų ūmus skausmas praėjo, tačiau maudimą jaučiu pastoviai, ypač pasėdėjus, o dirbu sėdimą darbą. Ačiū.

daiva

2015-03-06 06:03

gal kas operavotes kauno klinikose papasakokit kokios ten eiles kiek reikia duoti daktarams ir visa kita man reikia deti implanta su pagarba

dalia

2015-03-05 21:03

Sveikinu visus. Ir as isigijau tokia problema nuo nauju metu /tokios dovanos lyg ir neprasiau/ Beveik menesi pavaiksciojau pas seimos gydytoja ir pradejau reikalaut siuntimu, isvadino bloga paciente, bet dabar tikrai zinau, kad yra L4-5 slanksteliu disko isvarza 85mm. Neuro chirurgas siulo operacija, nors ir ryt, tik manes nelabai vilioja, pradejau vaiksciot i baseina, darau manksteles, turiu ir ortopedini gorseta, beje pradejau gerti ir MSM ir ryklio krezles. Pas mane ant koju atsirado kazkokie guzai, ar niekam taip nebuvo? Beje mums priklauso is ligoniu kasu ambulatorine konsultacija, nemokama, apie tai suzinojau is reabilotologo, pasidomekit. Parasysiu, kaip sekas

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių