inga

2015-05-16 15:05

tai vat ,kad molslininkai nezino nuo ko si liga,beto mananau,kad gudytojai jums yvardine nuo ko gali atsirasti si liga,tai nuo stresu,perkaitimu sauleje,traumu,gal vaikysteja esat tai ptyre,na visa tai rasoma ir literaturoje,galite pasiskaityti,bet tikslumo nera,jie tik speja,uztat mums ir negalima nervintis,stresuot,pervargti,vengti saules,karsto maisto,vandens karstoko ir tttt

Nina

2015-05-15 11:05

siais metais israsti vaistai nuo isetines sklerozes FYAK, isrado J.Stromingeris is Hovardo

lina

2015-05-15 07:05

Musu jautrumas per didelis ir tiek.Beja,isiaiskinau savo giminiu ligas,mano mama serga reaumatoidiniu artritu,o tai kaip zinia imunines sistemos liga, jos sesuo smegenu atropija,o brolis parkinsonu. Komentaru manau nereikia. IS pereina is motinos puses,tiksliau paveldima nepilnaverte,pernelyg aktyvi imunine sistema. Ji mums ir pridaro bedu. Turiu dukra,labai bijau,kad ji nesusirgtu IS. Jai dabar uzeina keisti pykinimo priepuoliai.Bet ka as cia,prevencijos turbut nera. Tiesiog issakiau savo baimes

aistė

2015-05-15 07:05

As irgi kvailai elgiuosi,del menkniekio gincijuosi,o paskui savaite sergu.Apsvarsciusi suprantu,kad del jautrumo man taip.

Vytas

2015-05-14 15:05

Manau ,kad "niekas suniu nepakels uodegos - tik jis pats...:)" Visiems stiprybes ir zuirekite i sia liga kaip i nevykusi poksta ir kuo dazniau juokites is jos...tai sunku,bet imanoma ismokti...VISIEMS STIPRYBES:)

Agnė

2015-05-14 13:05

Turim jau turim...Nei sou noris tureti,nei kitam atiduoti.Taip ir susitaikai su tuo ka turi.TAI KAIP LAIKOTES?

ONUTE

Gal ir pades trentalis nes pleciancių vaistukų mums reikia naudoti ,as kai stipriai susinervinu taip buna su pakausiu ir dar tada aptirpsta veidas stipriau apatinis žandikaulis bet kai apsiraminu praeina,esu gana jautri kartais del menkniekio užverda krutinei,paskui save pati aukleju kad kvailai elgiuos,kuriam laikui padeda:)

Vytas

O ka daryti Ziurim ka turim.........:)

Agnė

2015-05-14 12:05

As taipat jau 10m.draugauju,bei pikstuos su liga.Dziaugiuos dar ka galiu,ir stengiuo neverkti del to ko nebegaliu.

aistė

2015-05-14 06:05

as magistraturoj studijuoju.Buvau sustabdziusi mokslus,gavau vaistus jie man labai padeda(rebifas) ir vel emiau mokytis.Mano kursiokai irgi nezino.Man dar tik pati prafzia,beveik metai.Ataka baigesi ir esu visiskai sveika.Bet zinau,kad anksciau ar veliau ziebs vel.Pasakoti kursiokams nematau jokio reikalo.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių