guru

2015-06-02 16:06

Kiekvienas zmogus sieloje yra vienisas,tik nevisi ta iskarto tai pajunta.Gal ir Dievas vienisas kaip mes...

Maja

2015-06-02 12:06

Sveiki, aš čia tik užeinu Užeinu kaip svečias
Bet tarp visų pabūnu lyg namuose Ir ne bet kokiuos o tėvų. Nuo jūsų minčių taip šil
ta ,gera ,jauku Išeinu lyg duona pamaitinta,sula
pagirdyta Jūs tokie visi šviesūs,jūs man tikra
atgaiva Ir mąstot įdomiau ir jaučiat daugiau ir
bendraujat gražiau Iš mažo niekelio pasidarot
stebuklą man rektų mokytis ir mokytis Taip kad
jūs mano vaistai Ačiū mielieji
trūksta

debeselis

2015-06-02 08:06

Pataisau Arabijoje - Damaske

debeselis

2015-06-02 08:06

Sveiki visi. Debesėlis niekur nedingo, tik pažiūriu forumą, o parašyti nerašau, nes turėjau darbo , o prasėdėjusi prie kompo visą dieną darbe, grįžusi namo aš net nenoriu prieiti. Smagu, kad kažkas dar prisimena. Ačiū Tau Virga, o aš maniau, kad nieks pralekenčio „debesėlio“nieks ir nepastebėjo, išskyrus Viltę.
Smagu pakeliauti, aš ir buvau savaitgalį išvykusi 2 dienas turistinėje kelionėje Lietuvoje, bet paliko labai gerą įspūdį kelionė, nes vietovėse kuriose buvome neapsakomas grožis.
Prieš keliolika metų ir aš aplankiau arabiją, buvau Gamaske, Aleppo ir ten dar eilėje miestų, taip pat aplankiusi ir Ameriką - Chikagą, Mičiganą, smagu ir dabar prisiminti. Aš tik už keliones, jeigu yra galimybė, yra sveikatos, tai labai šaunu.
Oras gražus, būkime visi sveiki, linksmi, džiaukimės gyvenimu, padarykime šiandien tą ką galime padaryti, nes gyvenimas bėga ir mes nežinome, kokia linkme gali pakrypti, džiaukimės praleidę kiekvieną dieną su savais žmonėmis, draugais, pažįstamais.
Visiems geros kloties.

virga

2015-06-02 06:06

Sachara pamaciau pirma karta. Mes tik sakom, kad ji smelio dykuma, o is tikruju ji - dulkiu dykuma. Musu smiltys prie Baltijos tai didziuliai grumstai, palyginus su anuo smeliu, tokiu rudai geltonu, kurio dulkes lenda visur: ju visada pilnos akys, nosis. Drabuzius plaunu antra karta, o vis tiek pilna vonia smelio. Arabams ten tinka buti - kai is dykumos ateina karavanai, jie atrodo pagal spalva be galo susiderine su smeliu: neispasakytai grazu. O taip yra todel, kad jie padengti tuo paciu spalvos tonu, kaip ir dykuma. Karsta. Dangus be jokios uzuovejos, be jokio sanso pasislepti. Svieciant tokiai akinanciai saulei, ypac isryskeja juodi gyventoju plaukai ir balti dantys. Turguose - tikri rytieciai, pasipelnymas ir noras ikisti savo preke mums tiesiog nesuvokiamas. Tikri rytu pirkliai is Tukstancio ir vienos nakties. Miestuose siuksles meta pro langa, nesvaru. Kaire yra toks eismas, kad pats per gatve nepereisi jokiu budu, o sviesoforai mieste, sako,tik du, is kuriu vienas neveikia. Kazkada visa Siaures Afrika priklause romenams, ten labai graziai dera arabu pasaulis su antikos liekanomis.Na, ne visai liekanomis - kas tai turejo buti per imperija, jei isliko tokie amfiteatrai, akvedukai, pirtys. Piramides - tai kalnai, is arti ziurint, atrodo, kaip milziniska akmenu kruva iki dangaus, tik is toliau jos turi piramides forma. Didinga ir nepaprastai tinka toje vietoje, kur jos stovi. Mirusiuju slenyje - baltejantis i dangu kalnai, o ant ju - kartonines trobeles, kaip vistu. Istatymas nesulaiko gyventoju kasineti - jie iki siol randa mumijas ir pardavineja juodojoje rinkoje. Nile didziuju krokodilu nebera. Pastacius Asuano uztvanka, didieji nebeteko gyvenimo salygu. Upe galinga, o pakrantes - siukslingos, nors tai prie visko labai tinka. Maroke - vandenynas. Jis kvepuoja, potvyniai ir atoslugiai duoda tokius vandens atsitraukimus nuo kranto, kad atrodo, kad tikrai kazkas galingas alsuoja vandeniu. Na, siam kartui - tiek. Violla, tavo akmenukas visur suvazinejo ir viska mate. Aciu!

Vilte

2015-06-02 06:06

labas rytas visiems.Atsakau Vetai, sanatorijoje pasidare blogiau vienas dalykas, kad paliko tik su viena tablete antidepresantu.Dabar geriu ryte cipralexa, tris kartus dienojetranxena, ir penkias tabletes amitriptilino ,ir jei reikia tai ketvirtuka clonazepamo.
Sekmes visiems , einu darbuotis uzsuksiu cia, kai turesiu laisvesnio laiko siandiena...

a

2015-06-01 20:06

Lai Dievas tau atleidžia

zunda

2015-06-01 19:06

Na ir reikaliukai čia. Vyksta balius, manęs nekviečia... Tai ką, jau visi nulūžot???????
Taigi dar tik prasidėjo vakaras.

zunda

Kiek laiko užtrunka, kol pritaiko AD, galima ir nesulaukti.
O psichoterapija iš viso netikiu. Savo depresijos priežastį žinau, ji nenugalima, taigi ir priežasties satelitai suks ratus iki pabaigos.
Pasikartosiu, bet man nė kiek nelengviau, kad yra daug sergančiųjų. Mane kaip tik pradžiugina ir pataiso nuotaiką geros naujienos. Ligos nevertos, kad apie jas kasdien kalbėtume. Stengiuosi nukreipti dėmesį į pozityvesnius dalykus.

violla

Sveika, sugrizusi, Virga. Nu, geras buvo tavo maršrutas, net pavydu. Ypač musulmoniški kraštai.
Aš noriu į Graikiją. Bet..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių