2015-07-13 10:07
Sveiki, siek tiek buvau primirses sita foruma, nes visas demesys pastaruoju metu buvo suteiktas mokslams. Nieko tesesi mano plikimas ir viskas. Siek tiek jau susitaikiau su tuo, pradejau trumpai kirptis, nes jau beveik neturiu plauku ant galvos virsaus, ir tai slenka nesustabdomai i sonus ir y pakausio puse, reteja plaukai ten. Visam virsugalvi laikosi tie balti plaukeliai, bet daugiau nieko, tik kruva atsiradusiu problemu kurios manau susijusios su plikimo stabdymu. Visas virsugalvis labai riebaluojasi, galva reikia plauti kasdien, nes blizga kaip aliejum istrinta, ir maza to visas veidas labai riebaluojasi pradedant nuo kaktos, nzn kaip tai isspresti. Ytariu tai tu zirniuku sukeltas poveikis, nes juos pradejus vartoti man pradejo riebaluotis labai plaukai, pleiskanos atsirado tokiais luobais, bet pasiskundus tai gyditojai ji patare nesiotis servetele sako plaukai neilgi nusivalyt gali, nes pateikei kaip pavyzdi kad indenai senovej specialiai plaukus trindavo riebalais ir sako pazek kokie plaukai budavo :D Bet tai jau darosi nepakenciama, nzn ar pas koky dermatologa reikia kreiptis ar ka.