linas

2015-08-01 16:08

cia kaip rasei apie ta riebalavimasi, tai cia tas tipas jis jau nepasikeis visa laik taip riebaluosis ar ne ?

zmogus

2015-07-27 21:07

man jau gerokai nuslinko plaukai nuo smilkiniu nors man dar tik 17. Gal galite patarti ka daryti ar cia paveldimumas? Aciu.

domas

2015-07-18 17:07

labuka rozke. skaiciau siam forume apie Regaina,kad galima parsisiusti is JAV. kaip tai padaryt?

lena

2015-07-14 19:07

turejau ir dar tebeturiu sia problema. isbandziau daug, bet.......... EUREKOS(gal kur ne tokia raide irasiau)parduotuveje pasiule ampules PLACENT. As patenkinta plaukai atsigauna. Rezultatas per trumpa laika ryskus

Erika

2015-07-13 17:07

man tai plaukai slenka kokius du metus daug visko isbandziau bet rezultato kaip nera taip nera dabar geriu pantogart ziuresiu ar pades

linas

2015-07-13 10:07

Sveiki, siek tiek buvau primirses sita foruma, nes visas demesys pastaruoju metu buvo suteiktas mokslams. Nieko tesesi mano plikimas ir viskas. Siek tiek jau susitaikiau su tuo, pradejau trumpai kirptis, nes jau beveik neturiu plauku ant galvos virsaus, ir tai slenka nesustabdomai i sonus ir y pakausio puse, reteja plaukai ten. Visam virsugalvi laikosi tie balti plaukeliai, bet daugiau nieko, tik kruva atsiradusiu problemu kurios manau susijusios su plikimo stabdymu. Visas virsugalvis labai riebaluojasi, galva reikia plauti kasdien, nes blizga kaip aliejum istrinta, ir maza to visas veidas labai riebaluojasi pradedant nuo kaktos, nzn kaip tai isspresti. Ytariu tai tu zirniuku sukeltas poveikis, nes juos pradejus vartoti man pradejo riebaluotis labai plaukai, pleiskanos atsirado tokiais luobais, bet pasiskundus tai gyditojai ji patare nesiotis servetele sako plaukai neilgi nusivalyt gali, nes pateikei kaip pavyzdi kad indenai senovej specialiai plaukus trindavo riebalais ir sako pazek kokie plaukai budavo :D Bet tai jau darosi nepakenciama, nzn ar pas koky dermatologa reikia kreiptis ar ka.

svajunas

2015-07-11 21:07

labai riebaluojasi plaukai ir pradejo palaipsniuj slinkti,kas galetu buti? gal poros uzsikiso? man 25 metai

moteris

2015-07-11 14:07

Po 3 menesiu pastebimi rezultatai. Geriu apie pusmeti-daug naujai auganciu plauku, o esami tapo stipresni. Turekite kantrybes-po 3 menesiu pamatisyte

Karoliukas

2015-07-11 10:07

Sveiki man slenka plaukai noriu kad jus man padetumete ir patartuete , kad neslinktu plaukai o seip pas mane yra ir nuplikusiu vietu tai va kanors patarkit

simo

2015-07-06 21:07

na zianai su tuo savo revalidu ir fitovaliu taij nieko nesigauna as geriau 4 menesius ir ploviau tuo sampunu bet nieko kaijp slinko taijp ir tebeslenka.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių