Lori

2015-07-18 14:07

bet rasai retai

Lori

2015-07-18 12:07

Gal kas zinot kaip gyvena Kamelija ji vis dingsta nesiseka jei niekaip pasveikt.As siame forume daugiau kaip metai kas klauset.

moteris

2015-07-18 10:07

zinot, duosiu patarima, kam jo gali prireikti. Zmogaus spaudimo norma yra abstraktus vidurkis, kaip vidutines pajamos, kuriu realybej gal ir neegzistuoja. Yra zmoniu, kuriu savo paciu norma gali buti truputi skirtinga, yra tokiu, kuriu jautriau reaguoja i pokycius. Tai saves pritempinejimas prie tokio normos lygio lygu savo duotybes, kuri Jums gali buti norma, lauzymas. Jei tai neprovokuoja rimtu sunkumu, visi zmones kazkuo pasizymimi, nuo normos nukrypdami. mano drauge, pavyzdziui, turi tik 36. 2 temperatura - jos tokia norma, as pati - dazniausiai pazeminta spaudima. Na, ir kas? Prisigeriu kavos, viskas makaluotis ima, negerai man su rdquo;ne manordquo;. Tai ir patarimas butu toks:nedaryti problemos lygioje vietoje. Ne vien i save zvelgti, bet ir i tuos, kurie uz taves - jie gal gilesniu ir astriau pastatytu rupesciu turi. Gal galima juos kuo pradziuginti, nuraminti draugiskumu, atsidavimu? Skaitau as cia jau nemazai si formua ir bent man tai tikrai darosi aisku - cia tiesiog iklimpimas i save. Nesakau - turbut ne is gero ivykes, bet savyje zmogus atsakymu negali rasti. Jis gali rasti tinkamus zmones, jam tinkamus santykius, brangias situacijas, ivykius, kurie ir tampa atsakymais. Ir nieko per daug nepasikeis nuo kokio nors simptomo padidejimo ar pamazejimo. Tegul sau tas spaudimas buna, kaip zmoniu ugiai skirtingi, nors egzistuoja rdquo;tobulasrdquo; vidurkis ir apimtys 90 - 60 - 90. O as taip nenoriu, nes dziaugiuosi, ka man Dievas dave - jis zinojo geriau, negu normu nustatinetojai.

mergina

2015-07-17 21:07

Labai aciu visiems uz nuomones ir pasisakymus, taciau tikrai susimasciau, kad gal kazkas negerai su sirdim.. Bet echoskopija nieko nerode, o pulsas visad daznas.. Kaip ji sunormalizuot neisivaizduoju... =(

zyle

2015-07-17 19:07

sveiki,nesijauciu esanti agresyvi man tiesiog malonu cia paskaityti ir pabendrauti,nes kartais kaip paskaitau apie kieno nors problemas jos pasirodo labai zinomos ir savos,o jei ka nors izeidziau tikrai nuosirdziai atsiprasau

Lori

2015-07-17 15:07

As neprivalau aiskintis kas as tokia svarbu kad as pazystu ka reik.

mergina

2015-07-16 19:07

Sveikuciai,
Cia vel as su savo klausimais =)
Kaip laikotes?amp;#191;
Gal galit pasakyt ar cia normalus kraujospudis 125/92 ir pulsas 101. Visa diena jauciaus Dizzy( apsvaigus) =(

svieta

2015-07-16 17:07

as taip pat noriu i miska ar galima?;)

Lori

2015-07-16 14:07

Na ir agresyvus tie naujokai nesinori net forume lankytis linkejimas visiems seniems forumieciams.

zyle

2015-07-16 07:07

jei priimsit ruosiuosi kelionei.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių