marius

2015-09-11 11:09

geriausias vaistas gydyti depresija ir panikos sutrikimus yra SEROXAT.nueikit pas savo gydytoja ir pasakykit,kad jum reikia butent tokio vaisto,perskaitykit informacini lapely.jokie kiti vaistai nera tokie veiksmingi,beto eroxat nesukelia miegistrumo busenos,viena tablete ryte ir viskas.aisku,sita vaista maziauisiai reikia gert puse metu.sakau,nes pats issigydziau lb stipru panikos sutrikimu,dbr nebevartoiju nieko ir jauciuos gerai

noriupaklausti

2015-09-11 11:09

ar kam buna galvos spazmai ? ipac pakausije? mane tai labai vargina :( staigus skausmas trunkantis kokia sekunde ir vel praeinantis..

tina

2015-09-11 07:09

jeigu butu zinomi stebuklingi receptai, kaip nejausti nerimo, panikos ir nerealumo jausmu, tai mes butume cia visi sveiki:) ka cia gali patart, kai paciam tas pats...
o kaip Jums su miegu sia savaite? as net su vaistais neuzmiegu... gal kad uzplauke ir nutraukiau Zolofta gert? bet gi jis miegui itakos neturi, jis kaip tik didina darbinguma...

Samanta

2015-09-10 21:09

sveiki,man nerima nustate jau nuo vasario menesio,tai gyvenu su juo 11 men,jis aisku sumazejes,bet pradejo reikstis visokie jausmai,kad stebiu save,ziuriu i veidrodi ir rodos ten ne as,toks nerealumo jausmas,rodos nieko nesuprantu,nors viska suprantu,nu labai bjuarus jausmas.geriu rudotel...viena diena gerai viskas,kita diena vel nesamonnes....patarkit ka nors....aciu labai

Birutele

2015-09-10 17:09

o leisk paklausti is kur zinai kad as nesergu

vida

2015-09-10 15:09

Nereikia nusiminti net jei liga atsikartotų, gyvename įtampos ir stresų laikais. Svarbiausia,kad yra priemonių jai įveikti ir normaliai gyventi. Tai kas,kad kartas nuo karto tektų pagerti vaistus ar pavaikščioti pas psichoterapeutus.

Samanta

2015-09-09 17:09

Sveiki dar karta as jums tikrai sakau kad man buvo labai stiprus baimes jausmas as vos nepradejau pati vartoti panasiu vaistu, bet tikrai yra kitas budas bent jau sumazinti ta nerimo jausma, reikia tik atrasti tinkama veikla, gerkite gudobeliu tinktura ji ramina ir tikrai gydo , ir veikite patys save psichologiskai , tiesiog isiteikite kad baimes jausmas iveikiamas.As tik prasau kad tik pabandytumet , jei per savaite simptomai nesumazes tada tegu buna jusu tiesa kad vaistus vartoti butina.

Irma

2015-09-09 09:09

suradau dar vieną forumą panikuojantiems www.paslaptingaliga.lt

Lori

2015-09-08 15:09

Sveiki,na nezinau kaip galima apseit be vaistu siandien buvau pas gydytoja ir pasikalbejom tai as jau 5 men. geriu vaistus o nerimas dar vis nepraeina tai jeigu negerciau vaistu tai visai blogai butu nors ir zimau,kad prie raminanciu priprantama bet juk toks gydymas ir ne mes ji sugalvojom.

guru

2015-09-08 12:09

Rudotelis skaitosi dieninis ramekas,nes nemigdo,bet ramina silpnai,o lexotanilis irgi nestiprus ramekas,bet jis jau kazkiek gali migdyti ir gali jaustis viso kuno raumenu suglebimas.Kuri gerti,nustato geriausiai pats ligonis isbandydamas juos ant saves.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 16 ir 0 svečių