2015-09-30 14:09
sveiki,siandiena buvau pas savo seimos daktara ir zinot ka jis man pasake... o gi uzdraude eiti pas psichologa ir gerti raminancius,israse naturaliu papildu rdquo;DORMIPLANTrdquo; (is zoleliu) ir pasake kad pirmas menuo buvo agrofobija ir as pati ja suvaldziau negerdama jokiu stipriu vaistu,o tai yra labai gerai nes mano psichika yra labai stipri ir galiu su tuo kovoti,sake liko iveikti tik nerima ir man i pagalba atskubes rdquo;DORMIPLANTrdquo;efektyvus raminantis is zoleliu vaistas.kai pasakiau jog nesuvokiu is kur tas nerimas vidui jis man pasake kad jis yra is smegenu tiesiog bijau kad panika nesugryztu ir nerimas lieka,todel turiu atsikratyti kvailu minciu is galvos susitvarkyti savo asmenini gyvenima ir tokiu ligu niekada gyvenime nebebus.kai pakalbejau su savo daktaru man labai pagerejo ir nerimas kaip mat isgaravo,gal ir jus pabandykit nesigyditi stipriais raminanciais ,pabandykit ignoruoti sia liga gal be reikalo puolam i stiprius vaistus,gal tieiog yra tai kas trugdo mums pasveikti?pavyzdziui as niekada nesimelsdavau ,bet dabar jau einu ir i baznycia pagalbos prasyti dievo... (nepagalvokit kad isprotejau as tik esu labai atvira)kai mane uzpuldavo panika as giliai sirdyje budavau tokia nusivylusi atrode geriau mirti negu taip justis.ir pergyvendavau jei mane visa gyvenima tokia problema kankins...vat taip ir yra kai mes jauciames gerai mes pagalvojam kad tuoj uzplauks panika ir pradedam nerimauti o po to ir bijom,jei mes visai apie tai negalvotumem manau viskas butu kitaip.as dabar tikrai zinau ka tai reiskia ir noriu kad visi kurie serga tuo pasveiktu tai kolkas pats didziausias mano noras.