saulele

2015-09-30 17:09

mane daktaras tikino kad rdquo;DORMIPLANTrdquo; labai veiksmingas daug moteru ateidavo prasyti siuntimo pas psichologa ir jis tiesiog israsydavo tu vaistu sako jos nebegryzdavo, o tokios panikos kankindavo... ateidavo po menesio dveju ,su buteliu sampano kaip padeka kad neipratino prie stipriu raminanciuju... tie vaistai kainuoja apie 30lt. juos reikia ilgai vartoti prie ju neiprantama ,sakutinio poveikio nepastebeta,saveika su kitais vaistai tai pat nepastebeta,tik negalima vairuoti ju isgerus.ir reikia gerti laiku ir dozavimas grieztas. na as jau juos nusipirkau ryt isgersiu pirmaja doze ir kai pajusiu kad jau tikrai viskas ir ta nesamone nebesugrys butinai pranesiu.beje kai ilipdavau i autobusa man uzeidavo tokia panika apsvaigdavau nebegirdedavau nieko ir pykindavo kojos linkdavo,karta pabandziau iveikti panika su draugem susitikau pabuvau 5 min.tokia panika uzejo kad net zandikauliai susirakino negalejau ne zodzio pratart ir seiliu nejo nuryt man vos greitosios neiskviete,nes dusti pradejau tada begom namo iskeliavau ir issiverkiau prasiau mamos kad mane nuzudytu arba i psichiatrine uzdarytu.isivaizduojat kaip man buvo pavaziave... kita ryta vel verkiau dar kita ryta vel ir vel ir vel... nes mama manes nesupranta... galvojau nusisausiu geriau o dar toks keistas priepolis uzeidavo tokioj keistoj busenoj buvau atrodo nesuprantu kas vyksta aplinkui ir taip kelias sekundes... beto noriu pridurti gyditojas pasake nevartoti kavos jokiu budu nes kava padidina adrenalino kieki organizme tada zmogus 6 val kazkur nerima jaucia...

Samanta

2015-09-30 17:09

o kaip jus su tuo tvarkotes,su depersonalizacija ar derealizacija?

Lori

2015-09-30 16:09

Labas,merginos jei norit gyrytis zolelem nerimui ir nemigai tinka sukatzole ji net uz valerjona stipresne,levanda, kava-kava,apynis,melisa tik priestai pasiskaitykit instrukcija apie zoles www.e-vaistine.Nes ir vaistazoles gali turet salutini poveiki,man nevisos tinka nes spaudimas zemas.Sekmes

saulele

2015-09-30 14:09

sveiki,siandiena buvau pas savo seimos daktara ir zinot ka jis man pasake... o gi uzdraude eiti pas psichologa ir gerti raminancius,israse naturaliu papildu rdquo;DORMIPLANTrdquo; (is zoleliu) ir pasake kad pirmas menuo buvo agrofobija ir as pati ja suvaldziau negerdama jokiu stipriu vaistu,o tai yra labai gerai nes mano psichika yra labai stipri ir galiu su tuo kovoti,sake liko iveikti tik nerima ir man i pagalba atskubes rdquo;DORMIPLANTrdquo;efektyvus raminantis is zoleliu vaistas.kai pasakiau jog nesuvokiu is kur tas nerimas vidui jis man pasake kad jis yra is smegenu tiesiog bijau kad panika nesugryztu ir nerimas lieka,todel turiu atsikratyti kvailu minciu is galvos susitvarkyti savo asmenini gyvenima ir tokiu ligu niekada gyvenime nebebus.kai pakalbejau su savo daktaru man labai pagerejo ir nerimas kaip mat isgaravo,gal ir jus pabandykit nesigyditi stipriais raminanciais ,pabandykit ignoruoti sia liga gal be reikalo puolam i stiprius vaistus,gal tieiog yra tai kas trugdo mums pasveikti?pavyzdziui as niekada nesimelsdavau ,bet dabar jau einu ir i baznycia pagalbos prasyti dievo... (nepagalvokit kad isprotejau as tik esu labai atvira)kai mane uzpuldavo panika as giliai sirdyje budavau tokia nusivylusi atrode geriau mirti negu taip justis.ir pergyvendavau jei mane visa gyvenima tokia problema kankins...vat taip ir yra kai mes jauciames gerai mes pagalvojam kad tuoj uzplauks panika ir pradedam nerimauti o po to ir bijom,jei mes visai apie tai negalvotumem manau viskas butu kitaip.as dabar tikrai zinau ka tai reiskia ir noriu kad visi kurie serga tuo pasveiktu tai kolkas pats didziausias mano noras.

Samanta

2015-09-30 13:09

as sakau tai ka man daktaras sake ir man asmeniskai kai ji naudojua jis man buvo stiprus...manau,nuoorganizmo priklauso.o prie jo priprantama tai tikrai,nes pati buvau pripratus,bet atsikraciau :) o pavadinau narkotiku,nes prie ju priprantama :) o tas jausmas tavo,Birutėle,tai ir man buna taip,kad rodos as kitokia nei visi,kad isprotesiu...bet zinoma ne visada tokiosrdquo;graziosrdquo;mintys..o kaip ju atsikratys,kaip ir tos derealizacijos,tai nzn..

Birutele

2015-09-30 13:09

tai kad nera vaistinese tokiu vaistu, net apyvartoj, ka tik buvau...

lina

2015-09-29 17:09

Klausykit,ar Xanax ne per stiprus?
Koks jo poveikis asmeniskai jums kiekvienam?
Ar imanoma priprast prie jo po 20 tableciu?
Aciu

Samanta

2015-09-29 16:09

Sveta,tai Jums nerimas jau 6m yra?o daugiau nieko nera,isskyrus nerima?

svieta

2015-09-29 15:09

as geriu klonizika jau 6metai,nenoriu pasidauginti nes bijau jau ir taip pripratau prie jo negaliu nutraukti todel nezinau kokiu dar budu nuimti ta nerima;(

Samanta

2015-09-29 14:09

lexotanilas priskiriamas prie galima sakyt narkotiniu vaistu :) jis yra l stiprus ir l greit priprantama prie jo.pati geriau,bet seniau

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 36 ir 0 svečių