Klausimas

2015-10-04 19:10

Noriu paklausineti tokio dalyko. Tiems, kam jau buvo tikrai labai blogai, minedavom toki isireiskima: jau gresia vezimelis. Suprantu, kojos aptirpe, atsale, peda nejuda. Bet ar pazistate zmoniu, kurie nuo ISVARZOS (ne luzio, ne traumos, ne kitu ligu) tikrai sedi vezimelyje. Na isigande mes pasakom taip, bet ar tikrai si liga tokia beviltiskai pavojinga?

LIROKIS

2015-10-04 15:10

PO STUBURO ISVARZOS OPERACIJOS SIUNCIA I SANATORIJA TIK MOKETI REIK UZ LOVA IR MAISTA GAL ZINOT KAIP ELGTIS,

egis

2015-10-04 11:10

na va, o as jau buvau pasiryzes eit i joga... :(

rasa

2015-10-04 07:10

Sveikos rdquo;senosrdquo; drauges, idomu kaip kiti: Alionka, Vaidas,... laikosi?
As prejus pusantru metu po ligos nustatymo (10 mm isvarza ir kt.)jauciuosi gerai, bet esu labai priklausoma nuo mankstos. Jei apleidziu manksta (t.y. mankstinuosi ne kiekviena diena o tik pora kartu per savaite)-po poros savaiciu pradeda stipreti tempimo kojoje jausmas, jei vel pradedu intensyviau sportuoti-ne is kart, o velgi po poros savaiciu viskas pagereja ir tempimo beveik nejauciu. Sportuoju ant virviu, nelabai sudetinga ta mano manksta, sudetingesnius pratimus pamirsau, o tuos kurie patiko, rdquo;pasilikaurdquo;.Is tikro tai jauciuosi zymiai geriau nei pries liga, nes pastoviai kamuodavo radikulitai, o dabar nugaros visiskai neskauda. Aisku tas kojoje tempimo jausmas nervina, bet kadangi jis priklauso nuo manes, tai arba tingiu juo atsikratyti, arba ne:) Visiems sekmes!

li

2015-10-03 17:10

Sveiki seni ligos draugai! Sveikas Kvietkai! Smagu sveikintis tokiu zodziu, nors nezinau ar tai visiskai tiesa.
Nugara mano visai gera, labai retai perduria trumpas skausmas. Bet koja.... Vistik dalines parezes diagnoze. Siek tik nevalingai pykdavau ant gydytoju, kurie ispejo: mirusio nervo kaip ir mirusio zmogaus nepriklesi. O as galvojau, as labai stengiuosi, sportuosiu, koja pastoviai gereja, pasveiksiu. Simboliska pernai spalio 4 pradejau eiti be itvaro. Dziaugdavausi pirmais kilometrais. Dabar be klausimo vaikstau, lipu laiptais, vaziuoju po 10km kasdien dviraciu ir nieks is salies neitars mano problemos. Liko plotukas maziau jautrus, gana daznai patempia visa koja, bet jau apie 4 menesiai ramybes busenoj t.y. sedint, gulint nieko neskauda ir kojos netempia! palaima! Siek tiek einant tempia, begti visai negaliu, o sokiai tik labai leti:)))))
Bet kokiu atveju laiminga, yra pasauly daug baisesniu ligu ir nelaimiu.
Tiesa, sportuoju kasdien po 0,5 valandos ant virviu. Buvau pas Lina, pasunkino pratimus, tai praktiskai negaliu tu pasunkintu atlikti. Varau kasdien savo sena manksta. Nuobodu, bet prisigalvoju visokiu saves motyvavomo budu. Rytais beveik nesustingus jauciuosi, tai irgi dziugu. Padrikai prirasiau, bet visiems sekmes ir sveikatos!

egis

2015-10-01 10:10

Kas del Lekeciu dar reik pamineti kad registracija pas ji tik pirmadieniais ir tik pusvalandi 7:00-7:30. O ir tai sunku prisiskambinti.

Sigitas

2015-10-01 09:10

labas visiems bedos broliams ir seserims.labai man pasiseke,kad radau si foruma,labai daug geros informacijos radau cia ir del saves.
man 33m ir jau turiu isvarza,nezinau nuo ko ji atsirado,bet turiu itarimu,mat daugeli metu labai intensyviai treniravausi kulturizma,o paskui likimas taip dave,kad isvykau gyventi i florida.ten gyvendamas igijau plyteliu klojejo specialybe,taigi 6 metus pagrinde isdirbau su naturalaus akmens plytelem marmuru,granitu ir t.t. kuris be abejo yra labai sunkus.
viskas prasidejo labai staiga,tiesiog viena karta nusiciaudejau ir kazkoks zaigas trenke per nugara,praejo nu o paskui kas diena vis blogejo,kol viena diena neisveze su greitaja nebegalejau visai atsistoti.nuo to laiko jau praejo5 menesiai ant kokju atsistojau gerdamas nuskausminancius saujomis,paskui pradejau eiti i baseina.dabar lyg ir nera labai blogai,tableciu jau senai nebegeriu,diena lyg ir gerai,bet naktimis kai kada buna labai blogai,skausmas toks kaireje kojoje,kad neimanoma guleti.
gal kas galite padeti su koordinatem kur rasti tuos terapimaster ar koki gera kineziterapeuta kas galetu parodyti kokius pratimus reikia daryti,kokias mankstas,nes vien baseino neuztenka.
linkiu visiems sveikatos,nes kai jos nera nereikia nieko.aciu visiems.

alionka

2015-09-30 16:09

kas zino,ka reiske uzkalkejo stuburas??operuos sake.cia mano pazystama.tai cia isvarza ar kas?gal zinot?

Klaustukas

2015-09-30 15:09

Kokių mankštų,pratimų ar gerų patarimų kaip sustiprinti nugarą nepateikė?

vilma

2015-09-30 11:09

pasitaisau Vertebroneurologijos skyrius

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių