Roberta

2015-10-21 06:10

Vakar visą dieną paskyriau apmąstymui-ką blogai darau, kur mano požiūrio, elgesio klaidos, kad dar vis jaučiasi depresija.Kruopščiai analizuoju savo protą, jausmus, bandau įsiklausyti į širdį. Įvertinu, kus silpnumas, kad ji dar čia. Ką turiu keisti, kitaip elgtis, ko nedaryti, kur link sukti ienas, kad būčiau laiminga, sveika, darbinga, smagi. Vis atrandu savy daug šiukšlių, kurios ir užstoja šviesą.

violla

2015-10-20 20:10

Sveiki. Būsiu pavėlavus į vakarienę:) Bet į lovą gal ne. Tai ką-liuliot?

zunda

2015-10-20 19:10

Keliauju ziureti tv. Gal rytoj paaiskes, del ko vyksta boikotas, ar kokios kitos priezastys. Labos nakties tiems, kas dar nemiega.

violla

2015-10-20 18:10

Apie tuos klasiokus. Sutinku, jei susitinki po daugelio metų - nusivylimas.. 99 proc. Aš šį rudenį kaip tik turėjau tokių susitikimų. Susitikimo metu lyg ir buvo dar nieko, bet po - niekas nei vieno nebeieškojom. Vadinas, visi liko kažkuo nusivylę. Istorija įdomi tik muziejuj ir knygoj.. matyt. Dauguma tokių susitikimų baigias rdquo;papūgų teatrurdquo;:) Aha.

Vienas

2015-10-20 13:10

tokia istorija:
Gyveno karta zmogus .Gyveno jis skurdziai ir tekdavo jam daug ir sunkiai dirbti,kad tik prasimaitinti.
Karta,gryzes namo ,netoli savo lusnos duru pamate nuostabaus grozio jauna mergina .Zmogus priejes paklause:
Kas tu esi nuostabioji grazuole?
Mano vardas laime ir sekme-atsake ji.
-O prasau susimildama uzeik pas mane ir gyvenk su manim-pradejo maldauti zmogus.Ji sutiko.
Nuo to laiko zmogui pradejo labai sektis, jis pradejo savo versla ir praturtejo.Visame kame ji lydejo tik sekme.
Karta,priejes savo vartus,pamate prie ju lukuriuojancia baisia,bedante,kuprota ir sergancia sena moteri.
-Kas tu esi ?- paklause zmogus.
-Nelaime ir nesekme -atsake pastaroji.Zmogus bande nuvyti ja nuo savo duru,bet moteris tare:
-Cia yra apsistojusi mano sesuo, su kuria mes niekada nebuvome issiskyre nuo atmenamu laiku ir mes negalime gyventi viena be kitos,todel privalai mane ileisti pas save.
Nusimines zmogus iejo i namus ir isleido jos seseri lauk, tam,kad jos butu vel drauge.
...
Moral basny takova:Kabindamiesi tik uz maloniu mums momentu,ieskodami absoliutaus gerio ar pripazindami tik balta spalva be juodos,mes priestaraujam elementariems visatos desniams ir atrodome mazu maziausiai juokingai(ypac as...))

ona

2015-10-20 10:10

Laba diena,

Kreipiamės į Jus tikėdamiesi sulaukti pagalbos, ieškant žmonių, galinčių dalyvauti kokybiniame tyrime.

UAB „RAIT“ 2007m. spalio 22 - 31 dienomis atlieka vaistų, skirtų epilepsijai ir maniakinei depresijai gydyti, informacinių lapelių testavimą, siekdami išsiaiškinti, ar juose pateikta informacija yra suprantamai ir aiškiai pateikta. Atsižvelgiant į pacientų ir jų artimųjų pastabas, informaciniai lapeliai bus taisomi.

Šiuo tikslu bus apklausiami potencialūs vaistų vartotojai, t.y. epilepsija ir maniakine depresija sergantys pacientai arba juos slaugantys šeimos nariai bei giminaičiai, nes būtent šiems žmonėms, neturintiems medicininio išsilavinimo ir susiduriantiems su šiomis ligomis, ypatingai svarbu tinkamai suprasti informaciją, pateikiamą vaistų informaciniame lapelyje.

Kviečiame epilepsija arba maniakine depresija sergančius žmones ir ir/ ar jų šeimos narius dalyvauti pusvalandžio trukmės asmeniniame interviu, kurio metu Jūsų bus teiraujamasi apie informacinį vaistų lapelį. Už dalyvavimą bus atlyginta 40 Lt vertės Maxima čekiu. Interviu atliekamas iš anksto susitarus Jums patogiu laiku, UAB rdquo;RAITrdquo; biure, Naugarduko 68B, Vilniuje.

Tyrimui registruokitės:

telefonu: Tyrimo koordinatorė Ona Paužaitė; tel.: 8-670-25138,

el. paštu: ona@rait.lt

Interviuotojai Jūsų paprašys pasakyti savo vardą ir tel. numerį tam, kad galėtų su Jumis susisiekti dėl interviu laiko. Jūsų asmeniniai duomenys nebus naudojami jokiais kitais tikslais. UAB „RAIT“ garantuoja duomenų konfidencialumą, anonimiškumą bei profesionalų mūsų darbuotojų elgesį su pacientais bei jų šeimos nariais.

Jei turite galimybę, persiųskite šį kvietimą savo draugams, kolegoms ar artimiesiems. Iš anksto dėkojame už pagalbą ir tikimės Jūsų supratimo, kad šio tyrimo rezultatai yra svarbūs visiems pacientams.

Pagarbiai,

Ona Paužaitė

Tyrimo koordinatorė

UAB rdquo;RAITrdquo;, Rinkos analizės ir tyrimų grupė
rdquo;Factum Grouprdquo;, rdquo;Global Market Research Associationrdquo; narė

Naugarduko 68b, Vilnius
Tel. +37052691247
Faks. +37052691248
Mob. tel. 8-670-25138
El. paštas: ona@rait.lt
www.rait.lt

ona

2015-10-20 10:10

zunda

2015-10-19 22:10

D

Supratau, tik pamiršau šypsenėlę nupaišyt.

Dabar visą vakarą klausau tavo pasiūlytą dainą, ir dar šitą

www.youtube.com/watch?v=lPzTuCbvujYfeature=related

doppelgänger

2015-10-19 21:10

Zundai

Čia anekdotas:) Robotai iš forumų: kai tau sistema, kur esi prisiregistravęs su asmeniniais duomenimis, automatiškai siunčia sveikinimus:)

zunda

2015-10-19 21:10

Teks palaukti, kol dievuliui galesi parodyti spyga :))) O dabar gali parodyt man, nes tikrai lendu i lova. Viena. :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių