alius

2015-03-30 07:03

Labas su saulutes sviesa, su nauja diena.Pavasareja,rimsta sanariu skausmas ir iki rudens gyvensim gan neblogai,tikiuosi

lina

2015-03-30 06:03

tas neurorubinas man tik alergija sukelia.Gydytojai ji vistiek israsineje,bet man jis nieko nepadeda,tai ir nesileidziu.As Tanakana geriu,nuo galvos sukimosi labai padeda,memorex,kali+Magni+cinka ir dar omega zuvu taukus.Kaip buna paumejimas tai plazmofarerzes darausi,manau kad padeda.harmonu vartoti negaliu,po to poveikis baisus buna.Poi solomedrolio susilasinimo tris metus jauciau keeistus negalavimus,skrandzio srity,sirdues plote,koju pedu ir ranku plastaku tinimai buvo

aistė

2015-03-29 13:03

nespejau i diskusija del nelygaus veido.Man veido oda irgi kazkokia keista su pigmentinem demem,isipletusiom porom.Kai uzgyja spuogelis - lieka deme.Vaiksciojau pas kosmetologe,dar nieko nezinodama,kad mane pagriebusi si liga.Kosmetologe spaude, tuos mano inkstirus, o veido oda tik pablogejo.Moteris gan grubiai man mestelejo,kad gal is moterisku ligu turiu problemu arba is nervu puses. Matote,pasitvirtino,nors tuomet as vos neuzikvatojau. Is tikruju gal tai turi itakos?

dana

2015-03-29 11:03

neurorubina rekomenduoja susileisti 1 karta i metus,nes ten did. B gr.vitaminu dozes,o kodel jus leidziates taip daznai ?

lina

2015-03-27 13:03

inkstu negaalavimai,o ne skrandzio turi buti,atsiprasau

lina

2015-03-27 13:03

Taip ir buna.Man buvo skrandzio negalavimai, tai seimos gydytojas tik taip rasydavo: isetine skleroze ir t.t. ir paskui vos ne punktyru ta liga del kurios kreipiausi. t.y.pulonefritas.Manau tai dar pavojingiau negu IS,nes ateityje gresia dealizem.Gerai,kad pakeiciau gydytoja, rasliavos liovesi ir buvo susirupinta mano inkstais

lina

2015-03-27 11:03

Mums labai panasi ligos eiga, juk man irgi viskas nuo laimo ligos prasidejo. Kokio jus amziaus?Man tai jau 47 metai ir visos problemos atsirado po vojazo miske, beveik pries 20 metu. Buvau VU studente,isvykome visi i gamta po sesiju atsipusti ir stai. ant rytojaus mano veida isbere smulkut smulkuteliai raudonais spuogeliais. Erkes ikandimo nejauciau, bet geriau tokios bobutes karvutes piena. Ji mus vaisino. kitiem labai jau neestetiskai atrode tik ka pamilztas siltas pienas, o man tai rodes stebuklas.Paskui, gal po 1,5 men. pakilo temperatura iki 40 su dalimis. Galvojau, kad susirgau gripu, niekur nesikreipiau nes rytojaus diena buvo egzas taigi geriau aspirina, paracitamoli ir analgina nuo beprotisko galvos skausmo. Temperatura nukrito, egza islaikiau, bet profesorius pastebejo, kad as kazkokia nestabili.Tokia mano istorija, kas zino kiek dar liga tesis,bet kaltinu tik save, kad laiku i medikus nesikreipiau

lina

2015-03-26 14:03

as galvoju,kad gal koks virusas mano smegenyse sedi ir daro tuos zidinius.dar salia to ir veido oda pazeidzia...juk su krauju patenka i smegenis.man buvo degnozuota Laimo liga, o ti paskui is. as cia tik pamastymui.nemedike esu

lina

2015-03-26 14:03

man tai neskauda galvos taip kaip jus rasote. bet as turiu kita problema,mane nuo penkiolikos metu beria. tik veida, jis neskaistus ir demetas. kaip prasidejo nuo paauglystes ir tebesitesia. tai turbut ligos simptomas, nes isigydyti neimanoma.o jusu veidai lygus?

inga

2015-03-26 09:03

taip,man ir kare galvos puse ksuda kozna diena,atbundu ir naktimis nuo skausmo,vaistai mazai padeda,as klausiau Malcienes,ar gali skaudet nuo ligos,tada man padare tyrimus del skausmu,bet tyrimai parode ,kad nera migrenos ir kt preizasciu tyrimuos,tada ji pasake ,kad taip,tavo skausmai yra nuo ligos,nes yra sutrikes nervo impulso pralaidumas,o man dare BERA IR VEF tyrimus del skaumu,dar vel nujau balandzio pabaigoj kartos tyrimus,zures ar nepadidejas pralaidumas nervo

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių