rita

2015-03-31 22:03

Sveiki.IS sergu nemazai metu.esu is siauliu draugijos.Dabar gyvenu Londone.Ieskau draugu.Tikiuosi prisimenat mane.Sekmes visiems.

dana

2015-03-31 12:03

saunuolis,reikia nusiteikti,kad viskas bus gerai,stiprinti organizma,krauja,pasportuoti ir is visu jegu tiketi kad ka bevartojat viskas padeda,viskas tik i nauda,sergu 22 metus,aciu dievui vaikstau ir tt.Panasu jau kad namiskiai uzmirso kad sergu ir kartais lyg nustemba kodel prasau ju pagalbos,o ne pati padarau.Kai man verianciai skauda galva imu 2 tabl.citramono,2 cinarizino ar kitu plecianciu ir praeina.Na o tie kurie negave stipriu vaistu,pabandykit smilkinius pamasazuoti citrinos zievele,gal pades.Galvos skausma buvau ilgam uzmirsus po zarnyno ir kepenu valymo,sia procedura pakartosiu kai copaxono nenaudosiu,nes tai tikrai veiksminga :)

Mindaugas

2015-03-31 11:03

As irgi nesenai sergu,bet nebijau,kiekvienam ligos eiga skirtinga. Nebutinai tau tai irgi nutiks, nebutinai vezimelis.Tu dar labai jauna.Gal dar atras labai veiksmingus vaistus. jeigu tu vartoji vaistus,tuomet pirma pradzia jau padaryta,nes tavo liga neprogresuos. As taip pat galvoju apie save.

aistė

2015-03-31 09:03

Skaitau ir man baisu,nes labai bijau galvos skausmo.Man si liga dar labai neseniai ir kol kas galvos neskauda. Bet kai pagalvoju kas manes laukia toliau...Gal pavasaris ir mums atseikes ka nors gero ir dziaugsmingo, tad su pavasariu brangus likimo draugai

inga

2015-03-31 08:03

isbandysiu ir as jusu pateiktus vaistukus,bet va jums skauda tarpais ,o man puse galvos istisai kozna dienyte ir naktimis,pvz senakt pakele skausmas ir negalejau uzmigt veik iki ryto,pavargstu nuo skaumo

ONUTE

2015-03-30 13:03

Vaistinese siulo kitus nuo trišakio ,nepirkit-nepades,tai mano išbandyta nes naudoju jau 16 metų ir dauk ko esu išbandžius,nors ir medikai kai kurie sake kad tai išsitikinimas,o vienas yra pasakes kas kad tas pats susirgimas bet kiekvienas organizmas reguoja skirtingai ir vaistus naudojant reikia save labai stebeti,nežiurint kad kažkam padejo o pačiam gali visai netikti...

ONUTE

2015-03-30 13:03

Del skausmo ,kai skauda puse galvos,man dažnai kartojasi nu kas 3-4menesiai,kai sušylu ar pajuntu skersveji ir po to tas išskirtinis galvos skausmas,aš įsitikinus ,kad tai nuo trišakio nervų uždegimo ,geriu TEGRETOLĮ arba FINLEPSIN 400 tai yra geriami sergant is taip rašoir man padeda gal kam irgi padetų čia juk kiekvienam skirtingai tik kol vartoji labai silpna aš kai juos vartoju niekur nešliaužioju,tai man tas trunka 3dienas ir skausmas dinksta,o kai panaudoji vitaminusB pav.milgamma ar panašius beria naudoju retai,matyt esu alergiška užtat stengiuos kuo mažiau,tai tokia mano patirtis gal kam pravers...

Miglė

2015-03-30 10:03

Su pavasariu, mieli likimo draugai! Saulutės spindulių, šypsenos veide - ir pamiršim bėdas.

inga

2015-03-30 10:03

norejau paklausti,kas jums paskiria tas plazmafe...man gal pies10 m skyre ir manpadejo ,as noreciau pakrtoti sy gydyma

inga

2015-03-30 09:03

na nezinau,man liepe leistis.ir as pati jauciuos kada jau ateina laikas jiem,beto musu liga yra vitaminizuota ji greit sueikvoja vitaminus,na man asmeniskai jis padede,nes jai laiku ju nesuvartoju man daros lb silpna ir ima burnoje atsirasti opeles,na o del odod tai cia pgrinde kalta liga,nes sutrikus nervu sistema ir jau nepaslaptis,kad yra paveikti vidaus organai

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių