lina

2015-04-07 12:04

Akivaizdu, kad labai supykai ant Aistes Mindaugai. Suprask, ji taip pat serga, kaip ir tu. Taigi nera tau ko pykti. Kaip jus visi jauciates saulutei susvitus? Bandau sanatorija isireikalauti, bet nujauciu, kad snipstas gausis. Buvau pas seimos gydytoja, nusiunte pas neuropatologa, sis parase rekomendacija sanatoriniam gydymui ir nukreipima pas rebitologa, nes tik ji skiria kelialapius. Pasirodo, kad pas ja talonelis uz menesio.Tiesiog atsifutbolina, kaip mano sunus sako

Mindaugas

2015-04-06 19:04

tssss, labanakt

Mindaugas

2015-04-06 14:04

va, va aukso zodziai,nes jau eme daryti kazkoks bardakas vardu rdquo;ar jus pazystatrsquo;

irena

2015-04-06 14:04

koks skirtumas is kur.svarbiausia rast bendra kalba pasikalbet kaip mums sekasi.Linksmu velyku.

rita

2015-04-05 11:04

Manau karsciai alina ir sveikuosuiusAs tai devinu vasara,kai per karsta susirandu vesia vietele.O karscio poveikis toks kaip ir jums.Rasai,tai ir perduok Zitai mano skaipa| RR Kairiai/rkairiene/.Aciu.

zen

2015-04-05 11:04

tai va, kad ta vasarėlė irgi turi savo minusų .tas pat vyksta ir su manim,kaip su aiste .del bandomo triušio ,tai čia labai drąsu ,bet sveikintina.

aistė

2015-04-05 08:04

Mes bijom tik vieno,kad nepablogetu.man tai saule labai kenkia,istinsta pedos,sukasi galva. nors ir laukiu vasaros,bet ji man ne i gera

lina

2015-04-05 06:04

Labas rytas visiems.Nors dar ir neblogai jauciuosi, bet su mielu noru sutikciau buti bandomuoju triusiu. Gal del to, kad tureciau bent vilti? vis tik,nemanau,kad gydytojai pablogintu, juk jie dave priesaika.Kas kita farmacijos kompanijos ,jiems zmogus nulis.Siulau dometis naujais gydymo metodais. As esu skaiciuci apie boro kameras.rodos,mindaugas rase. pasidomekite,juk jums galimybes didesnes negu mums. sekmes ir sveikatos

Birute

2015-04-04 18:04

man irgi labai padejo elektrinis raumenu stimuliatorius. raumenis man stimuliavo sanatorijoje ir po to budavo geresne savijauta

inga

2015-04-03 07:04

et paskaiciau ir atsidusau,kad neygaliais rupinas taip,o pas mum tai tik lauke,kap grupe nuimti,o gydymo reik reikalauti,as pagaliau gavau kelialapy y reabilitacija,ir tai problema,bet tik abulatoriny dave,tad teks apsimoket pragyvenima,mane net y komisuja nesiunte del kelialapio,o viska sutvarke seimos gydytoja kabinete,nes ytare kad galiu komisijoje susivaidyti del kelialapio,nes man priklause palaikomoji reabilitacija,tai vat rytoj jau iskeliauju pasigydyti

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių