viollaa

2015-04-19 09:04

doppelg

Va va, tuos namus, kurių tu dar ieškai- sunkiai suranda žmogus. Ir ne kviekvienas jų ieško. Daugybei užtenka tų, iš plytų ar medžio, iš blokų.. Šitiem lengva gyventi. Bet jie neįdomūs..

Antrųjų tu - dar nesuradai, tai aišku. Ieškai, ir visai nežinia, ar pasiseks. Aš ieškau daug metų - bet kažkur nupūtė vėjai.. Bet vistiek ieškau:).. toliau.. Baisu tik, kad nepripūstų į akis smėlio..

doppelgänger

2015-04-18 21:04

Viollai

Va, kartais pagalvoju, kas tie mano namai. Tuos, kuriuos turiu šiame pasaulyje, jie mane visiškai tenkina: tylūs, ramūs, jeigu draugų neprisikviečiu:) O dvasiai namų dar neradau, tikiuosi, kad juose irgi bus ramybė, o gal ramybė ir yra mano ieškomi namai.

doppelgänger

Zundai

Taip, neklysti, vėl kažką žiūrėjau. Gal kitą kartą padarysiu pertraukėlę ir apsireikšiu ankstyvesniu metu:) Iki.

rita

taip, ne vaistuose issigelbejimas.... reikia isgelbet siela, nes vaistai tik laikinas padejimas.... problemos jie nepasalins.... reikia isiklausyti i save, netgi siulyciau uzsiimti joga, kuri padetu susikoncentruoti ir isiklausyti i save ir savo sielos skausma. Patikekit, gyvenimas grazus, tereikia i ji pazvelgti is tinkamos pozicijos, atsikratyti nereikalingu minciu ir nepasiekiamu siekiu. Kada i viska ziurima realiau ir paprasciau,ismokstama dziaugtis tuo ka turi, ir atgavus vidine ramybe lengviau tampa siekti aukstesniu tikslu. Nes depresija-sielos liga. Kada nera vidines ramybes, tada ir pradeda progresuoti depresija. Ji tarsi kirminas, bereikalingai grauziantis ir juodinantis zmogaus gyvenima.

zunda

D

Tokiu metu dar galiu atsiliepti, bet dažniausiai mes prasilenkiam laike. Tu žiūri filmus - aš čia, kai tu čia - aš miegu. :)
Ir vėl - gero poilsio.

zunda

viollai

Pavasaris - tai pabudimas, atgimimas, atsinaujinimas. Ir norisi pabusti, atgimti, atsinaujinti. Deja.

šiaurė

2015-04-18 19:04

viollaa..
supratau
:)
Na ir gerai..
Jums daugiau saulės ir daugiau šilumos *

vi

2015-04-18 18:04

Kažin ar ši tyla susijusi su pagerėjimais. Gal atvirkščiai. Pavasaris yra tartum lakmuso popierėlis norintiems pasitikrinti dvasinį balansą – jei jis erzina ar sukelia liūdesį, dūšios sūpuoklės yra prisiplojusios prie žemės, ir taip pasiliks, kol kažkas, tik nežinia kas, kada ir ar išvis, jas atsvers nors per sprindį arčiau dangaus. Bent aš jau senokai sėdžiu ant nusileidusio sūpynių galo, o kitam gale arba tuščia, arba kas nors lengvesnis net už mano užpakalį. Dabar ten mano morčiavojanti katė... :)

just

tau israse homeopatiniu vaistu , nu nzn ar jei gali padet..jau man spitomin, tai nieko nepadejo.

Roberta

Viola, ar toks gėrimas nekelia energijos? Paskui neužmigsit. Vakarop geriau pienas su medum.Aš tai valgau tiesiog iš lysvės rūgštynes, petražoles. Vis koks vitaminas. Kiaulpienių paskabau. Nu kaip ožka kokia:)Depresija gali daug išmokyti. Tartis su ja reikia, kalbėtis. Aš jau nustojau keikti ar pabėgti badyti. Bandau išgirsti, ką pataria, ko moko, ką sufleruoja, už ką bara.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių